Wij gingen eiland hoppen in Griekenland. Van Athene naar Paros naar Santorini en Kreta. Vlucht, transfers, ferry en hotels alles was top geregeld. Zelfs nadat wij vertraging hadden heeft Petra no... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Karina de Leeuw heeft onze trip naar Zakynthos, inclusief een omboeking, perfect georganiseerd, tot in de puntjes. We werden totaal ontzorgd door haar en dat was een (reis)ervaring die smaakt naar mee... Ver mais
Linda Schoutsen van Personal touch travel heeft voor ons de prachtige reis naar West Canada samengesteld. Linda gaf goede tips en luisterde ook naar onze ideeën m.b.t afwisseling hotels en appartem... Ver mais
Denise van der Klij heeft ons heel fijn geholpen en onze wensen serieus genomen. Fijn om het op deze manier uit handen te geven. De opties die we kregen konden we overzichtelijk en rustig bekijken en... Ver mais
Detalhes da empresa
Ben jij op zoek naar het allerbeste reisadvies? Wist jij dat je met één muisklik een afspraak kunt maken met de meest ervaren reisspecialist bij jou in de buurt? En wist je dat deze gewoon bij jou thuis advies komt geven wanneer het jou uitkomt? En ontdek hoeveel meer dimensies jouw droomreis nog kan hebben! Je betaalt bovendien geen cent meer dan bij het reisbureau. Wie wil dit nou niet?
Informações de contato
President Kennedylaan 19, 2517JK, Den Haag, Holanda
- 088-3500305
- info@personaltouchtravel.nl
- personaltouchtravel.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een heerlijke reis
Wat een heerlijke reis! Patricia van Oord heeft super goed geluisterd naar onze wensen, kwam met realistische suggesties budget vs bestemming en heeft een heerlijke reis samengesteld voor ons 5-en. Drie dagen Lissabon en aansluitend een relaxte week in de Algarve is het geworden waar wij (2 ouders met onze 3 kinderen van 21,19 en 16) volop van hebben genoten deze meivakantie. Van A tot Z geregeld; vlucht, huurauto en twee super logeeradressen. Volgende reis gaat zeker weer via Patricia!
Petra Neet heeft ons fantastisch…
Petra Neet heeft ons fantastisch geholpen met het samenstellen/organiseren van onze cruise (4 personen). Alles was geregeld, zoals afgesproken! Ze nam alle tijd voor ons en regelde alles wat besproken was! Zodat wij zooo genoten hebben van deze fantastische cruise naar de Noorse Fjorden. Het was geweldig!
Annemarie heeft een fantastische reis…
Annemarie heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Drie weken lang door Andalusië. Ze heeft niet alleen de vlucht en de huurauto geregeld. Maar ook alle hotels. En dit waren zeker geen standaard hotels, maar kleinschalige bijzondere hotelletjes. Bijvoorbeeld een voormalige Hacienda of landhuis, waar je als gast echt persoonlijk gezien werd.
Monique heeft goed naar onze wensen…
Monique heeft goed naar onze wensen geluisterd en 2 maal een prachtig vakantie verzorgd. Super!
Peter en Stephanie
Christine Davids uit Nootdorp heeft ons golfweekje onvergetelijk gemaakt.
Christine Davids uit Nootdorp heeft onze reis geregeld. Zelf raakte ik gestressed door de vele opties qua vluchten icm hotels. We wisten ook niet goed wat nu bij ons zou passen. Dan kan je een pakketreis nemen en accepteren dat het dat ook is. Wij waren nu voor minder geld beter af. Christine heeft de beste combinatie gevonden van luxe hotel, golfbanen en sfeer waar wij van houden. En dat na 1 intakegesprek van ca. 1,5 uur.
We kregen daarnaast een lijst van de golfbanen mee met een beoordeling, gemiddelde kosten ed zodat we heel goed wisten waar we wel naar toe wilden en waar niet (zo hebben we de meest prestigieuze banen links laten liggen en heel veel greenfee bespaard, maar vergelijkbare banen gespeeld voor de helft van dat geld).
Echt een hele fijne begeleiding, zeer persoonlijk, zeer prettig en professioneel.
Stedentrip Praag
Dankzij Christine Davids hebben mijn zoon en ik een leuk vader en zoon trip gehad in Praag.
Zij heeft alles top geregeld voor ons,
Dicht in het centrum in een leuk betaalbaar Hotel.
Een volgende trip (naar de Noordkaap) is al geboekt via haar en verwachten hier ook een top verblijf want tot in de puntjes is geregeld!!!!!
Leuke gezinsreis naar Gran Canaria…
Hele leuke reis gehad naar Gran Canaria, geregeld door Annemarie van der Helm. Zij heeft alles tot in detail geregeld en ons daarmee helemaal ontzorgd.
Familiereis Marrakech
Wij hebben een fantastische familiereis gemaakt met kinderen en kleinkinderen naar Marrakech.
Alles was perfect geregeld door onze reisadviseuze Rommy Bijlsma
Reis Sicilië
We hebben een prachtige, goed verzorgde reis naar Sicilië gemaakt. Dank aan Annemarie van der Helm. Alles was prima door haar geregeld, de huurauto, alle leuke accommodaties. Bedankt voor het ontzorgen Annemarie.
We zijn met 4 personen naar Rome…
We zijn met 4 personen naar Rome geweest. Wat een geweldige ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld door Annemarie van der Helm.
Wij hebben een onvergetelijk marathon reis gehad
Wij hebben een onvergetelijke marathonreis naar Boston geboekt via Mirjam Dijk. Alles was tot in de puntjes geregeld. De vliegtijden waren gunstig en het hotel lag op toplocatie in de stad zodat wij onbezorgd konden genieten van de stad en zonder stress aan onze marathon konden deelnemen.
Boeking van vakantie
Esther heeft de boeking van de reis op zich genomen en was altijd beschikbaar voor vragen en dacht mee. De algehele ervaring was zeker positief!
Onvergetelijke rondreis
Irma Schout van Personal Touch Travel heeft voor ons een mooie, onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika georganiseerd. Het waren drie weken vol met indrukken. Veel dank voor onbezorgd rondreizen door een bijzonder land met vele gezichten.
Familievakantie Estepona
We zijn met kinderen en kleinkinderen een week naar een villa met zwembad in Estepona met vakantie geweest. Aangezien dit wat meer uitzoekwerk betrof dan een standaard vakantie met zijn 2-tjes hebben wij de hulp van Personal Touch Travel ingeroepen. We zijn van A tot Z volledig ontzorgd. De locatie voldeed helemaal aan de verwachtingen hetgeen er toe leidde dat wij met zijn allen van een top vakantie hebben genoten.
Patricia van Oord
Patricia van Oord heeft ons fantastisch geholpen met een gezinsvakantie naar Tenerife.
Patricia gaf niet op en bleef net zolang dingen uitzoeken totdat het compleet was. We kunnen haar van harte aanbevelen!
Heel snel (zelfs op haar vakantie )…
Heel snel (zelfs op haar vakantie ) werd ik geholpen door Melissa een echte aanrader dit snelle persoonlijke contact! Wij geven haar vijf dikke sterren voor haar hulp !!
Wilke heeft voor ons een prachtige reis…
Wilke heeft voor ons een prachtige reis naar Istanbul uitgezocht, geboekt en ons compleet ontzorgd van A tot Z. Wilke heeft o.b.v. een persoonlijk gesprek een voorstel gedaan hoe we het beste maximaal uit onze stedentrip konden halen. Helemaal top. De reis, de parking, het inchecken, het hotel, de ligging, het ontbijt, de kamer, de tips, alles was tot in de puntjes geregeld. Ook op de terugreis was alles weer uitstekend geregeld. Wilke heeft goed naar ons geluisterd wat we leuk vinden om te doen tijdens een stedentrip en heeft daar een super reis van weten te maken. Een aanrader om het proces van zoeken naar vluchten en hotels uit te besteden. Tevens was de personal travel touch app een aanvulling want alle reisdocumenten waren makkelijk terug te vinden en bij elkaar gezet. Al met al een echte aanrader om op deze manier een reisje te boeken.
Jessie Bijveld heeft onze vakantie…
Jessie Bijveld heeft onze vakantie geweldig geregeld.
We waren met 4 personen waarvan 1 met rollator.
Op de luchthaven met de lift in/uit vliegtuig, taxi klaar heen en terug hotel. Hotel ( en hotelkamer) geschikt voor mensen met rolstoel en rollator.
Ook onze vorige vakantie met 10 personen klopte helemaal. Complimenten!
goede ontvangst
goede ontvangst, veel hulp waar nodig en iedereen staat voor je klaar. rolstoel en koffers werden weggebracht. gezellige sfeer aan boord en goed eten en drinken.
Fantastische reis door Zuid Afrika
Wilke Damen heeft een fantastische reis voor ons gezin (in totaal 8 personen) georganiseerd door Zuid-Afrika. Het grote voordeel van Wilke is dat ze veel (wereld)reiservaring heeft en daardoor uitstekend kan inschatten wat het beste bij je past. Op basis van een eerste reisvoorstel hebben we samen de reis verder samengesteld, wat uiteindelijk resulteerde in een dag-tot-dag reisschema met tips over wat je in de omgeving kunt doen. Het reisschema bevatte ook een handige checklist met zaken die je moet regelen, zoals vaccinaties en vereiste reisdocumenten.
En toch werden we in Zuid-Afrika nog verrast door de prachtige verblijflocaties die Wilke had voorgesteld. De reis was erg gevarieerd: van safari’s rondom Johannesburg tot een autorit van Port Elizabeth naar Kaapstad via de Tuinroute, met natuurwandelingen, wijn-, olijfolie- en rooibosproeverijen, en natuurlijk het indrukwekkende natuurschoon en de stad Kaapstad.
Wilke zorgt er samen met Personal Touch Travel voor dat je zorgeloos een prachtige reis kunt maken