Petduka.nl Avaliações 501

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne webshop. Goed assortiment, allemaal producten die met zorg uitgezocht zijn voor het welzijn van het dier.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor een flink stel honden en kitten, weer onze jaarlijkse bestelling gedaan bij Petduka. Ook nu weer zeer goede service met o.a. handige mails over het verdere verloop van de bestelling en verzen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben bij ons als stichting Dierennood diverse honden en katten die goede kwaliteit middelen nodig hebben. Bij Penduka krijg je zeer deskundige adviezen en nemen ze de tijd om dit goed met je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een product besteld welke niet meer bestaat maar nog wel op de website van Petduka, een mailtje met we storten uw geld terug, daar "mogen" we 14 dagen over doen, maar we zijn onderbezet. Dit kwam... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Informação fornecida por fontes externas variadas

Even voorstellen, wij zijn Petduka - dé online dierenapotheek van Nederland! Bij Petduka koop je producten voor jouw hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, organen, hersenen en gedrag. Onze dierenarts beantwoordt daarnaast met liefde specifieke vragen en geeft graag advies.

Informações de contato

Fijne webshop

10 de janeiro de 2022

Top produkt !

Top produkt !

Sinds onze hond (Jack Russell) de halsband draagt heeft hij geen teken meer. We kunnen terug met een gerust hart het bos weer in om te spelen.
Snelle levering en een eerlijke prijs van het produkt.

Top, produkt en bedrijf 5* !

18 de maio de 2019

Sympathiek opgelost !

Dit kwam heel naar over, bleek een miscommunicatie, na een paar mailtjes heen en weer ben ik teruggebeld, en alle moeite is gedaan om een vervangend product te vinden in overleg met hun eigen dierenarts.

In deze digitale wereld is het heel fijn wanneer een bedrijf de moeite neemt om via persoonlijk contact een oplossing te zoeken.
Alle waardering hiervoor !

10 de maio de 2019
logotipo da Petduka.nl

Resposta da Petduka.nl

Bedankt voor uw feedback.
Wij vinden het jammer om te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad bij ons. Tijdens mijn vakantie heb ik uw creditering goedgekeurd. Helaas door een administratieve interne verandering heeft deze creditering vertraging opgelopen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Graag zou ik met u in contact komen om u een vergelijkbaar product kosteloos aan te bieden. Ik stuur u daarom een email en hoop dat u van dit aanbod gebruik wilt maken.

RM

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

door een fout mijnentwege was er een…

door een fout mijnentwege was er een dubbele bestelling gebeurd. Ik wist echter niet dat dit was gebeurd. Ik heb dan een verzoek tot betaling gekregen. Ik heb een mailtje gestuurd met het verzoek om deze bestelling te annuleren. Dit is onmiddellijk gebeurd, zonder problemen. Dankjewel voor de uitstekende service.

18 de março de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkeerde goederen afgeleverd.

Verkeerde goederen afgeleverd.
Op klacht geen antwoord.
Paypal moest worden ingeschakeld.
Geen antwoord en geen pakketlabel ontvangen voor uw terugkeer.
Een goede koop is anders.

Je antwoord is verkeerd. Ik heb KAT besteld. Dat is in Paypal. Ze hebben Omega geleverd. Waarom zou ik klagen over een verzending die correct is? Je hebt de bestelling verkeerd verwerkt en omega geleverd.
En geen mail beantwoord. En nu lieg je. Dat is schandalig.

Je laatste e-mailadres is."U heeft bij ons besteld en afgerekend 2x Seraquin Kat 60 tabletten". en stuur een foto.
In de doos leg je de medicijn omega. Dat is het bewijs van de verkeerde aflevering. En stop nu met liegen.

Seraquin Kat en Omega zijn verschenen. Omega bevat visolie.
Kat niet. Katten krijgen voldoende visolie bij hun eten. Te veel omega-visolie is ongezond. Daarom heb ik Kat besteld en niet Omega.
Omega bestaat al een tijdje en is niet nieuw zoals je beweert.
Ze krijgen de goederen terug en ik krijg mijn geld.

Mijn kritiek is gerechtvaardigd en zal niet worden ingetrokken.

Hallo,
De pakbon wordt niet geaccepteerd.
Stuur mij alstublieft een geldig pakketlabel.

Ik heb geen antwoord op mijn e-mail ontvangen.

Oliver

Hallo,
Mijn probleem: Verkeerde goederen ontvangen. Terugkeer niet mogelijk.
Uw pakketlabel is ongeldig. sinds 23.07. Ik wacht op een antwoord.
Je antwoorden komen niet, of alleen met druk.
Oliver

8 de julho de 2018
logotipo da Petduka.nl

Resposta da Petduka.nl

Vervelend om via deze weg van u te horen dat er iets verkeerd is gegaan.
De groothandel heeft ons de nieuwe versie van het product verzonden, dit is onopgemerkt gegaan.

Vanaf heden is Seraquin® Omega de opvolger van het succesvolle Seraquin® Kat. Een nieuwe verbeterde formulering met toegevoegde Omega-3 vetzuren uit visolie van duurzame oceaanvis. De omega's zijn toegevoegd aan de voorgaande formulering van het product.

Via deze link treft u de uitleg: https://mailchi.mp/boehringer-ingelheim/het-abc-van-vaccineren-voor-dierenartsen-716281

Eerder heb ik u een retourlabel verzonden, mocht u het product toch niet willen behouden.

UPDATE: De manier van communicatie met u gaat erg moeizaam om die reden sluiten we bij deze uw case, zodra Paypal het mogelijk maakt zullen we uw bedrag crediteren.
Nogmaals het product dat u ontvangen heeft is het vernieuwde product, er is geen probleem.

RG

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.