Fijne webshop. Goed assortiment, allemaal producten die met zorg uitgezocht zijn voor het welzijn van het dier.
Veja o que dizem as avaliações
Voor een flink stel honden en kitten, weer onze jaarlijkse bestelling gedaan bij Petduka. Ook nu weer zeer goede service met o.a. handige mails over het verdere verloop van de bestelling en verzen... Ver mais
Wij hebben bij ons als stichting Dierennood diverse honden en katten die goede kwaliteit middelen nodig hebben. Bij Penduka krijg je zeer deskundige adviezen en nemen ze de tijd om dit goed met je... Ver mais
Een product besteld welke niet meer bestaat maar nog wel op de website van Petduka, een mailtje met we storten uw geld terug, daar "mogen" we 14 dagen over doen, maar we zijn onderbezet. Dit kwam... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Even voorstellen, wij zijn Petduka - dé online dierenapotheek van Nederland! Bij Petduka koop je producten voor jouw hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, organen, hersenen en gedrag. Onze dierenarts beantwoordt daarnaast met liefde specifieke vragen en geeft graag advies.
Informações de contato
Keurenplein 41 Unit D6100, 1069 CD, Amsterdam, Holanda
- info@petduka.nl
- petduka.nl
Goedkoop en snelle levering.
De bestelde Feliway Verdamper had een zeer mooie prijs en was een dag later in huis.
Snelle levering , prima prijs
Ik woon in België, product werd de volgende dag geleverd. Fijn als je iets snel nodig hebt. Ruim assortiment, kortom prima!
Lage prijs, snelle levering
Makkelijk bestellen, lage prijs en snelle levering. Ik ben al jaren een tevreden klant
trage levering, niet zoals beloofd. onvriendelijke telefoonmedewerkster. verder goed
Er stond voor 4u besteld volgende werkdag in huis. Ik kreeg mijn bestelling echter pas 3! Werkdagen + weekend 5 dagen later binnen..
Had expres hier besteld zodat t snel zou zijn.
Aan telefoon kreeg ik n onvriendelijke medewerkster aan de lijn die beweerde dat ik t al miest hebben en mij niet serieus nam..
Voorheen altijd perfect geweest
prima webwinkel
onze hond gebruikt dieet voeding, dat kopen wij altijd bij Petduka.
duidelijke site, makkelijk betalen en snel in huis, geen omkijken naar.
min puntje was de steeds terugkerende betaal herinnering, terwijl er betaald was.foutje ergens in de software waarvan de eigenaar aangaf dit op te gaan lossen. aanbevolen!
verkeerd product
Ik wilde een oude verpakking vanwege de verdamper. Petduka kon deze nog leveren. Dit stond er expliciet bij en zelfs op de rekening. Maar ik kreeg toch een nieuwe.
Voor herhaling vatbaar
Inhoud voldeed aan de bestelling, was voordelig, netjes verpakt en bezorgd.
geen reactie
geen reactie op een mail . waar ik iets vraag over niet juist afgeschreven punten, spaar programma. waar spaar je dan voor.
snel bezorgd
Hoewel er in eerste instantie verwarring was over de levering (er kwam een mail dat het product niet te leveren was, maar gelukkig kwam er vlak daarna een mail dat het product onderweg was), ging alles vlot.
Uitstekende service en scherpe prijzen
Voor een flink stel honden en kitten, weer onze jaarlijkse bestelling gedaan bij Petduka. Ook nu weer zeer goede service met o.a. handige mails over het verdere verloop van de bestelling en verzending.
De artikelen (Milbimax) zijn aantrekkelijk geprijsd en voldoen prima aan onze verwachtingen.
Petduka? Zeer aan te raden!
Niet geweldig
Na 4 dagen nog niets gehoord of ontvangen. Zelf een email gestuurd.
Antivlooienpipetten toen uiteindelijk ontvangen. Houdbaarheidsdatum erg kort. Na 12 dagen eindelijk de vlooienkam ontvangen.
Ik koop hier niet meer.
Afhandeling Bestelling
Prima service product snel geleverd.
uitverkocht en lange levertijd
bestelde product was blijkbaar niet meer leverbaar, vergelijkbaar product was wel op voorraad, maar duurde toch nog 6 dagen (waarvan 2 weekenddagen) tot ik het product binnen had, jammer...
Snel en accuraat
Anti worm medicijn voor de poes besteld en supersnel in huis! Prima!
Kiezen, bestellen, betalen en keurig op tijd geleverd.
Volgende keer bestel ik zeker weer!
Prima en naar verwachting
Snelle levering en correcte inhoud van het pakje.
Niets verder op aan te merken.
Graag zo weer doen.
Goedkoop, snel en goed geleverd.
Ik heb nu 2 keer katten dieetvoer besteld op peduka. Het is hier goedkoop en het wordt snel en goed bij mij thuis afgeleverd.
Ik ga zo mijn derde bestelling plaatsen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.