Vi har netop holdt vores bryllup i Havestuen hos Peter Liep Hus, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse i de smukkeste omgivelser. Allerede fra første kontakt og gennem hele forløb... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi holdte vores Bryllupsfest hos Peter Liebs i lokalet Pejsesalen og vi kan kun anbefale det. Helt fra starten da vi rakte ud, blev vores mails besvaret hurtigt og spørgsmål afklaret ude... Ver mais
Vi holdte min mors 80 års fødselsdag i lørdags, og må sige det var en sløj omgang. Maden var middelmådig, brødet var tydeligt bagt flere dage forinden og måske endda opvarmet efter fryseren, kødet va... Ver mais
Skulle fejre fødselsdag lørdag den 27. juli 2013 og valgte derfor Peter Lieps Hus, da de jo har et godt ry. Dagen blev desværre ødelagt, da maden var af en meget dårlig karakter, eksempelvis: P... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt værtskab og et moderne køkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktørsted i kanten af bøgeskoven. Peter Liep, som lægger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Informações de contato
Dyrehaven 8, 2930, Klampenborg, Dinamarca
- info@peterlieps.dk
- peterlieps.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Min mand og jeg var på Peter Lieps for…
Min mand og jeg var på Peter Lieps for at prøvesmage og aftale nærmere vedr. vores kommende sølvbryllup - vi bestilte fra a’la’ carte kortet - jeg fik andebryst, aldrig har jeg fået så tør, sej og halvkold mad - jeg nævnte det for tjeneren - der skete intet!!! - så jeg fik ikke tilbudt noget andet!
Den værste oplevelse som desværre blev værre - da vi skulle betale var prisen på 249,- for andebrystet på regningen - modvilligt trak tjeneren dette fra!
Da vi så skulle tale med den herre der havde med festarrangementer at gøre - kom det allerværste.
Vi sagde til ham at vi ville kigge på a’la’carte kortet derhjemme og så ringe tilbage ang. vores menu - der svarede han - det skal I ikke - I ville ikke betale regningen - og vi kan åbenbart ikke leve op til jeres standard!!!
Mage til frækhed/flabethed har vi ALDRIG oplevet - vi sætter ALDRIG vores ben på Peter Lieps

Resposta da Peter Lieps Hus
Første gang ud at spise i lang tid
Første gang ud at spise i lang tid, og de indfriede alle forventninger og mere til. Der var fuldt booket så vi startede i deres kiosk med et glas vin og nød solen. Senere kom vi over og sad udenfor ved restauranten. Servicen var hurtigt, personlig og hyggelig. Maden var lækker, jeg fik rødspættefilet og min mand fik flæskestegssandwich. Alt i alt en god oplevelse, på genåbningen af Danmark! Tak :)

Resposta da Peter Lieps Hus
Sjældent har jeg smagt en dårligere…
Sjældent har jeg smagt en dårligere rødspættefilet. Den skulle være stegt med rugmel og var slatten og smagte nærmest kogt. Iflg. kokken var det hel efter bogen. De tog maden ud uden at spørge om de skulle stege den lidt mere eller jeg ønskede andet. Da chefen insisterede på at jeg skulle betale for det hev han visa kort ud af hånden på mig. Jeg kan ikke mindes en dårligere service. Herudover intet tjek af mundbind eller coronapas.
Men mange stod i kø for at komme til at spise, så åbenbart behøver de ikke udvise almindelig høflighed eller overholde sundhedsmyndigheder krav.

Resposta da Peter Lieps Hus
Ulækker flæskestegs sandwich fyldt med…
Ulækker flæskestegs sandwich fyldt med brusk og fedt klumper til 80,- kan bestemt ikke anbefale det dårlige sted

Resposta da Peter Lieps Hus
Har aldrig prøvet dette før
Vi troede at man måtte sidde og drikke kaffe og kage, men det må man ikke på Peter Liep )hvilken arrogance skal man lede længe efter . Vi fik dog kaffe uden kage ...kagen kom da kaffen var drukket . Jeg vil anbefale at gå en lille smule længere ind til Pil og co og få bedre service og skønnere udsigt ps kaffen var ok og kagen også ok men ikke mere end det.

Var på Peter Liepshus fredag den 23
Var på Peter Liepshus fredag den 23. oktober kl 13, hvor vi fejrede en fødselsdag. Bestilte en frokostplatte men hverken æg eller hønsesalaten var helt frisk og det samme gjalt rugbrødet. Tjenenerne var stresset og i dårligt humør og gav en dårlig service. Markisen kørte ind mens det regnede og der gik lang tid inden vi kunne få tjeneren til, at køre markisen ud igen. Brødet blev skiftet ud men det som der blev frisk skåret var lige så tørt og virkede ikke friskt. Spurgte også et par gange om de kunne tænde for varmelamperne men det skete aldrig. Følte sig ikke velkommen

SUVERÆNT byens bedste tilbud
Vi var 2 par der havde bestilt bord til lunch fredag 23. oktober kl 13.
Det der havde fristet kvinderne var retten "lever med brun sovs og kartofler" som serveres som lun ret tirsdag til fredag. Men desværre havde de lige udsolgt. Vi valgte i stedet "3 stk luxus håndmadder" - til 99kr . Det var på ingen måde håndmadder men store flotter stykker smørrebrød som sagtens koster over 100 kr pr stk andre steder . Smørrebrødet var meget flot, serveringen var hurtig, venlig, kompetent priserne på drikkevarer helt humane.
Peter Lieps var en oplevelse der kompenserede for, at vores 3 km gåtur de sidste 2,5 km foregik i massiv regn.
TAK.
I har lige fået 4 nye ambassadører ...

Stresset tjenere
Stresset tjenere - måske derfor de glemte at service er drivkraften for en god oplevelse.
Maden var dyr, men kun fordi kvaliteten var langt under hvad man kan forvente til den pris og placering.

Corona eller ej
Corona eller ej! Langt mellem kunderne, god tid til at kæle for maden og kunderne - eller hvad?
Efter en skøn gå-tur endte vi på restaurant Peter Lieps hus. Positivt at betjeningen var god. Søde og venlige. Men maden..... et Stjernskud var vandet og desværre ikke særlig smagfuld. Den efterfølgende æblekage var anretter med "stengrus" istedet for lækker drys samt tubeskum.
Prisen var i den øvre ende. Men vi vil gerne betale, hvis varen lever op til standard. Det gjorde den ikke! Håber kokken læser dette og ændrer på arbejdsgangen og recepten.
Der skal så lidt til. Men omtanke og lidt kærlighed for mad og kunder kan måske hjælpe!
Konfirmationsfest på Peter Lieps Hus
Vi har i går holdt vores datters konfirmation på Peter Lieps Hus, og det var en fantastisk dejlig oplevelse.
Super betjening, dejlig mad, og søde og imødekommende tjenere, som gjorde alt det bedste for at vi fik en god fest.
Vi kan kun anbefale dette hyggelige sted i Dyrehaven

Resposta da Peter Lieps Hus
Har kokken ingen faglig stolthed??
Har kokken ingen faglig stolthed??
Avocadomad med rejer til 99,- kr. var et lille stykke tørt rugbrød med en halv overmoden avocado, rejer uden smag og en stor klump af det fedeste mayonnaise, der nærmest fyldte det samme som avocadoen.
Anden gæst fik friturestegte fiskefileter med dødsyge pommes fritter til.
Jeg får det helt dårligt af at tænke på madens standard og kommer der aldrig igen.

Resposta da Peter Lieps Hus
Hyggeligt men meget koldt sted - god mad
Hyggeligt sted og god mad. Men der er dårlig akustik og meget koldt i restauranten. Tag en meget tyk sweater på, hvis du skal her hen om vinteren Vi måtte alle bede om tæpper, selv om vi sad indenfor i pejsestuen.
I øvrigt super mærkeligt at have en restaurant midt i en skov med en stor pejs og så vælge IKKE at fyre op i den på en frostkold vinterdag. Det havde været så meget hyggeligere, hvis vi ikke have siddet og frosset, mens vi spiste, og hvis man havde kunnet nyde den knitrende ild, når nu man sad i pejsestuen.

Efter at have indtaget frokost 2
Efter at have indtaget frokost 2. Juledag er der følgende kritikpunkter. Ikke muligt at fåPepsi Max cola, ris a'la mande alt for stiv, den skal være cremet. Vel tillavet mad, fir lidt servietter, ingen hånddesinfiktion, derforcdårlig hygiejne.

Hyggelig frokost
Hyggelig frokost, god betjening og dejlig osso buco. Uspecificeret smørrebrød kunne ikke serveres med fravalg af fisk, som min gæst ikke spiser, (hvorfor ikke?) , så det blev til en let bastant æggekage. (Fornemt anrettet) Nabobordet fik serveret ‘luksussmørrebrød’, men det så lidt fladt ud.
Og hvorfor skal en flaske Tuborg øl koste kr 39,-?

Resposta da Peter Lieps Hus
Efter en god gåtur i Dyrehaven
Efter en god gåtur i Dyrehaven, så stop forbi peterliepshus til en frokost. Kan anbefale at sidde i pejse-stuen og få deres verdensklasse jordskokkesuppe.

Resposta da Peter Lieps Hus
Der er fuld plade. 1000 tak for et fantastisk bryllup.
Min anmeldelse er baseret på vores bryllupsfest som vi fejrede på Peter Liep’s Hus, d. 03.08.19
Helt fra starten har vi følt os helt trykke ved at have valgt PLH. De handlede hurtigt på vores henvendelse, og vi kunne komme ud og besigtige lokalet samme dag, hvilket gav ro i maven. De indledende snakke om vores ønsker og deres vejledning bekræftede os i, at vi havde valgt rigtigt. Prøvemiddagen var rigtig god og muligheden for at prøve forskellige vine til maden gav os mulighed for at sikre os at det hele bare spillede. Derudover tog de vores feedback til efterretning og til festen var middagen præcis, som vi havde ønsket. Op til dagen og på selve dagen var der igen stor flexibilitet og hjælp med de sidste forberedelser. Til selve festen kørte alt på skinner. Personalet var usynlige på den gode måde. Man lagde ikke mærke til dem, men glassene var hele tiden fyldte og maden blev serveret og bordene ryddet hurtigt og diskret. Og hvis der blev spurgt om noget ekstra, blev det ordnet med det samme. Stor ros til personalet. Rammerne, vejret og eksekveringen var helt i top og det var fundamentet til en helt igennem vidunderlig dag.
Alle vores gæster var meget imponeret, så alt i alt tak til PLH og vores allerbedste anbefalinger.

Resposta da Peter Lieps Hus
Elendig mad og dårlig betjening
Vi var den 16-7-2019 på Peter Lieps Hus til frokost.
Vi bestilte 1 stk. mad med æg og rejer til kr. 99,00. Fisken var tør og kedelig og der var højest 5-6 rejer på. Ikke nogen stor oplevelse.
Pomfritterne var kedelige og fiskefiletten dertil var i miniature størrelse.
Vi fik pandekager til dessert. De var kedelige og tørre. Tror ikke de var lavet samme dag.
Betjening var generelt uhøflig og ikke i en imødekommende tone.
Her kommer vi aldrig mere.
Anmeldsen er skrevet på vegne af:
Inge B. Hansen

Resposta da Peter Lieps Hus
Den bedste sommerfest længe.
Den bedste sommerfest længe.
Vi holdt firmafest hos Peter Lieps hus. Det var den bedste fest, vi har haft længe. Super mad og stor fleksibilitet mht. allergier også selvom det blev informeret ved selve arrangementet.
Jeg var især imponeret af jeres tjenere. De var søde, fleksible og utrolig servicemindede.
Og de bedste bartenderer vi har haft i lang tid.
Har haft flere kollegaer, der spurgte hvorfor vi ikke bare holdt vores fester hos jer fremover.

God mad
God mad, men måtte vente længe på en tjener, de stod bare og talte med hinanden, uden at komme over og tage i mod bestilling. Kommer ikke der igen.

Resposta da Peter Lieps Hus
Skuffende mad, ok service.
Skuffende mad. Pomme fritterne var ikke alene kolde, men også stive og brændte. Rødspætte filleen mindede om de færdiglavede fiske filet man køber med hjem fra Føtex, den var stiv og kold og smagte af ingenting. Der var ben i, selv om jeg var blevet lovet at det var der ikke. Leverpostej sygt kedeligt og uden smag. Kaffen var også dødsyg og lunken. Da vi gik op for at betale ( ingen kom ned og de fjernede heller ikke brugte tallerkener og glas fra bordet) fik øje på en kaffeautomat i åbningen til køkkenet, så vidste vi hvorfor kaffen var så intetsigende! Kommer ikke der igen.

Resposta da Peter Lieps Hus
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.