Ik was al lange tijd op zoek naar een bedrijf dat de kleuren van aangeleverde afbeeldingen exact kan reproduceren. Dat doet dit bedrijf uitstekend! De kleuren komen perfect overeen met het origine... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk pr... Ver mais
Petrashomestyle is een mooie site met veel keuze in prachtige schilderijen. Ze reageert snel op vragen en is behulpzaam in het maken van de juiste keuze.
Mega tevreden over onze waanzinnig mooie wanddecoratie! Wij kozen voor een grote afbeelding (180 x 120) op doek die je kunt verwisselen. Boven verwachting scherp en een heel makkelijk systeem. Teve... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja especializada em suprimentos para pintura
- Galeria de Arte
- Loja de decoração de design de interiores
- Impressão de fotos
- Loja de molduras
- Loja de pôsteres e gravuras
De perfecte wanddecoratie voor jouw interieur!
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Prachtige canvas!
Prachtige canvas!
Fijne contact, snelle verzending en de bestelde producten prachtig!

Resposta da Petrashomestyle.nl
Super fijne communicatie en snelle…
Super fijne communicatie en snelle levering! Blij mee!

Prachtig mooi schilderij
Prachtig mooi schilderij ontvangen op plexiglas. Mooie kwaliteit en snel en goed verzonden. Erg blij met de service!

Top schilderij!
Gisteren ons schilderij ontvangen. Helaas was deze tijdens het transport beschadigd geraakt. Meteen contact opgenomen en vandaag al een nieuwe mogen ontvangen. Super blij met het schilderij, top kwaliteit! En een geweldig goede service. Echt een aanrader!

Schilderij op plexiglas prachtig
Schilderij besteld op plexiglas vintage flowers. In één woord prachtig!! Super blij mee. Kwaliteit is heel goed en het luxe ophangsysteem zorgt ervoor dat het schilderij zweeft. service super en ook snel geleverd.

Resposta da Petrashomestyle.nl
Super blij met ons schilderij
Super blij met ons schilderij! De kwaliteit is top en de levering was heel snel! Ik kreeg ook snel antwoord op de vragen die ik had 👍🏼

Mooi schilderij
Mooi schilderij, snelle levering en top service bij vragen.

Super!
Wij zijn heel blij met onze schilderijen! Wij hebben 3 eigen ontwerpen met luxe lijst besteld. Met mooie foto’s van onze bruiloft. De schilderijen werden super snel geleverd en de service was heel goed! Wij zijn super tevreden!

Erg goed
Nooit verwacht dat de kwaliteit van een textielframe schilderij zo goed zou zijn! We zijn erg blij met de schilderijen van onze reisfoto's. Eindelijk hangt er kunst met een (voor ons) betekenis aan de muur.

Blij met het schilderij ‘Balance’
We hebben het schilderij ‘Balance’ van @Petrashomestyle in huis. Super blij mee! Het past helemaal in ons interieur en de kwaliteit is top. Mooi ophangsysteem ook.

Resposta da Petrashomestyle.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.