Jeg har modtaget en total lækker støvle i bedste kvalitet. Jeg kontaktede Phenumb pr. tlf. nogle gange inden købet og fik super god vejledning mht. størrelse og model. Allerede dagen efter modtog jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeservice! Måtte afbestille et par støvler kort efter ordren var lagt. De nåede at sende støvlerne inden kundeservice så min mail. Helt forståeligt. Fik det sødeste og mest venlige... Ver mais
Ich empfehle Phenumb gern weiter. Die Stiefel haben eine sehr gute Qualität und entsprechend genau der Beschreibung und den Fotos. Ich habe mich sehr gefreut. Die Lieferung verlief reibungslos un... Ver mais
I ordered one pair and l had to order another one in different color immediatley because they are so awesome. Very beautiful and unique shoes. I am in love with. Leather is amazing-so soft, the wor... Ver mais
A empresa respondeu
phenumb copenhagen began its journey in the fall of 2019. we embarked on a mission to create a shoe brand founded in true passion for shoe making and by using the best quality and responsible materials in production. we presented our very first phenumb designs at the international fashion fair ciff in copenhagen in january 2020, and were quickly recognized for our outstanding look&feel, contemporary designs, and more than anything the high quality of our shoes. with more than 25 years of experience in designing and producing shoes for the scandinavian market we live and breathe for making the best looking shoes. we have taken our extensive knowledge and experience in designing and producing shoes and made it available to all of europe and the world.
ivar lundgaards vej 23, 7500, holstebro, Dinamarca

Resposta de phenumb copenhagen
Jeg bestilte et par super flotte sko. Det var let at bestille og skoene blev leveret virkeligt hurtigt😀

Resposta de phenumb copenhagen
Super flot service vedr. lev. ved pre-sale .
Tak for det. Og mine sandaler er bare flotte.

Resposta de phenumb copenhagen
Dårlig service. Bestiller et par støvler. Prøver dem på, tager 10 skridt og sender retur. De nægter returneringen fordi de påstår der er brugsting. DE ER PRØVET PÅ I 5 minutter og taget 10 skridt i. Billederne jeg modtog fra jer viser ingen tegn på brug. Har endda folk der kan vidne om, at jeg kun prøvede støvlerne på og sendte dem retur.
Det er det mest absurde jeg nogensinde har oplevet for et par så dyre støvler. Fuldstændig vanvittigt at i ikke kan se, at jeres støvler er stive fra nye, og det er så det i kalder tydelige tegn på brug.
Føler mig virkelig snydt.

Resposta de phenumb copenhagen
Kvikt & nemt og hurtig leveret 👍 De lækreste støvler til en fair pris.

Resposta de phenumb copenhagen
Fede, og hurtigt modtagelse af mit indkøb. Super god kvalitet.

Resposta de phenumb copenhagen
For 2 år siden, købte jeg nogle sandaler fra Phenumb. De var så flotte! Men når jeg havde dem på, blev mine fødder fuldstændig ødelagt ovenpå foden, og i hælen. Jeg havde så ondt efter at have brugt sandalerne, at jeg næsten ikke kunne holde ud at have andre sko på efterfølgende. Jeg tænkte at det ville blive bedre efter skoen var gået til, men nej. Jeg kan bruge sandalen i Max. En halv dag, så må jeg tage dem af. Jeg tænkte at netop denne sandal måske ikke passede min fod, og jeg bare havde været uheldig. Så her for en 1,5 måned siden købte jeg nogle vinterstøvler med foring. De var ligesom sandalerne meget flotte. Men når man bruger skoen, “buer” læderet ind mod foden og trykker enormt. Jeg tænkte i starten, at det nok bare var indtil at læderet var “blødgjordt”, men desværre ikke. Skoen buer ind og trykker på ankel og hæl, ligesom sandalen, i en sådan grad at man efterfølgende føler man har blå mærker på fødderne.
Jeg har nu altså brugt 2000,- på sko fra Phenumb, uden at stå med sko jeg kan bruge. Deres design er så flot, men skoene er desværre ubrugelige. Det kan undre en, at de ikke har mere forstand på at lave sko hvor pasformen er behagelige, taget skoens pris i betragtning.

Resposta de phenumb copenhagen
Glimrende service og nemt at sende støvlerne retur. Jeg køber helt sikkert nogle nye støvler.

Resposta de phenumb copenhagen
Venlig og imødekommende kundeservice da jeg var i tvivl om størrelsen. Modtaget et par fede støvler i en lækker kvalitet, hurtig levering.

Resposta de phenumb copenhagen
Super hurtig levering og høj kvalitet på varen. Klar anbefaling herfra.

Resposta de phenumb copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.