phenumb copenhagen Avaliações 212

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget en total lækker støvle i bedste kvalitet. Jeg kontaktede Phenumb pr. tlf. nogle gange inden købet og fik super god vejledning mht. størrelse og model. Allerede dagen efter modtog jeg... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice! Måtte afbestille et par støvler kort efter ordren var lagt. De nåede at sende støvlerne inden kundeservice så min mail. Helt forståeligt. Fik det sødeste og mest venlige... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich empfehle Phenumb gern weiter. Die Stiefel haben eine sehr gute Qualität und entsprechend genau der Beschreibung und den Fotos. Ich habe mich sehr gefreut. Die Lieferung verlief reibungslos un... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I ordered one pair and l had to order another one in different color immediatley because they are so awesome. Very beautiful and unique shoes. I am in love with. Leather is amazing-so soft, the wor... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Escrito pela empresa

phenumb copenhagen began its journey in the fall of 2019. we embarked on a mission to create a shoe brand founded in true passion for shoe making and by using the best quality and responsible materials in production. we presented our very first phenumb designs at the international fashion fair ciff in copenhagen in january 2020, and were quickly recognized for our outstanding look&feel, contemporary designs, and more than anything the high quality of our shoes. with more than 25 years of experience in designing and producing shoes for the scandinavian market we live and breathe for making the best looking shoes. we have taken our extensive knowledge and experience in designing and producing shoes and made it available to all of europe and the world.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I orden.…

Hurtigt svar ved henvendelse og hurtig levering.
Der var en fejl på min støvle, som jeg blev kompenseret for.

14 de outubro de 2023

Kære charlotte,

Tak for din fine anmeldelse ☀️

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition - pengene var lynhurtigt tilbage på konto efter returnering

10 de setembro de 2023

Kære Else,

Tusinde tak for din fine anmeldelse 🩷

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten står ikke mål med prisen..

Kvaliteten står ikke mål med prisen..
Mine sandaler gik i stykker efter et barn på 7 år trådte mig i hælen.
Dernæst var kundeservice dårlig og kaldte det et sammenstød de ikke kunne reklamere ....
og ja så skulle jeg sende skoen ind og jeg har intet svar fået ...
så brug ikke penge på sko fra dem.

16 de agosto de 2023

Kære Line,

Tak for du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi har været i kontakt med dig flere gange i vores kundeservice henover sommerferien, og vi har også talt sammen i telefonen - da du bad om at tale med indehaveren - for igen at vende din reklamation (som vi i første omgang afviste).

Du og jeg aftalte telefonisk, at du ville sende sandalerne ind til nærmere eftersyn, og vi herefter ville kontakte dig. Du gav ikke under samtalen udtryk for, at vores kundeservice var dårlig ... og jeg forklarede dig også, hvorledes vores produkter er produceret og hvorfor de muligvis kan gå i stykker, hvis de får det "rigtige" stød. Læder er et naturmateriale - og alle kan være uheldige. Det betyder ikke, at vores produkter er af dårlig kvalitet. Der er forskel på produktionsfejl og forkert behandling. Det talte vi også om, og det var du forstående overfor.

Det er over 1 måned siden, vi lavede denne aftale - og vi har først i denne uge modtaget sandalerne på vores lager.

Du har i tirsdags, for 2 dage siden, modtaget en mail fra vores kundeservice om, at sandalerne er modtaget og du vil høre nærmere fra os. Så denne del af din anmeldelse er jeg uforstående overfor.

Jeg vil gerne her understrege, at en kundeservice ikke nødvendigvis er dårlig, fordi du ikke får medhold i en reklamation. Vi tager altid vores anmeldelser (gode som dårlige) alvorligt, og anvender dem også til løbende at forbedre vores service overfor vores kunder. Så vi er selvfølgelig kede af, at du ikke føler vi har behandlet din sag til din tilfredshed.

Du hører som aftalt fra os, når vi har fået set nærmere på bruddet på din sandal sammen med vores producent.

Hilsen
Tina
Indehaver phenumb copenhagen

Lækre støvler!

Hurtig levering, god pris. SÅ smuk støvle, som desværre måtte retur, da den var for lille. Returnering var let, og pengene kom hurtigt ind på min konto.

15 de agosto de 2023

Kære Tanja,

Øv, at støvlerne ikke passede. Mange tak for din fine anmeldelse 🩷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker at handle hos jer..

Elsker at handle hos jer.., hurtig levering og også meget nemt at returnere og i er hurtig til at tilbage betale pengene..
kan varmt anbefale jer.
Bh.
Karen.

11 de junho de 2023

Tak for din fine anmeldelse ☀️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nice sandals, awful support

I think the sandals were really nice, but not for me! So I tried to return them. There were no returns at the moment from NL, so I had to wait 10 days. When I finally managed to return it, I had to pay 34 euros (!!!) for the shipping label. This is INSANE for the EU. And It all two weeks of emails back and forth until they finally got the label to me. I'm still waiting for the refund. The customer support agents were nice, never rude, but the service in itself its inefficient, not to say extremely expensive

1 de junho de 2023

Dear Valeria,

Thanks for your review. I am sorry that you are not satisfied with our return. - It is not possible for us to offer free returns.

I hope you come back again.

I wish you a great day 🩷.

God kvalitet

God kvalitet - hurtig levering. Kan varmt anbefales.

31 de maio de 2023

Hej Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt, at du vil anbefale os. Dejligt at du er tilfreds 🌸.

Fast delivery

29 de maio de 2023

Hello Maria,

Thank you so much for your review 🫶🏼☀️.

Super service

30 de abril de 2023

Hej Janne,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med servicen ☀️.

Smukke smykker

Smukke smykker, hurtig levering

26 de abril de 2023

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores levering og vores smykker☀️.

Godt tilfreds

Rigtig godt tilfreds. Hurtig levering.

23 de abril de 2023

Hej Ove,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds 😍.

Ordre 6399

Ordre 6399
Min kæreste bestilte støvlerne men fortrød og der har ikke været noget som helst slinger i valsen IFBM returnering. God service.

19 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Tobias,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os ☺️.

Team phenumb

Hurtig levering

3 de abril de 2023

Hej Rebecca,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med leveringen 🌸.

Team phenumb 💜

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais