Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid lækker mad til en fornuftig pris

Altid lækker mad, der kommer virkelig hurtigt. God smag. Vi bestilte x2 pho og en bun samt lemonade til. Virkelig god smag, og god balance mellem sødt og syrligt i lemonaden. Venlig og god betjening. Value for money må man i den grad sige.

16 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Siger optaget, og næste kunde får bord, efter vi har bestilt takeawy

Siger optaget, og næste kunde får bord, efter vi har bestilt takeaway.
Maden er god, men crazy.18, 50 Føest kan dem før os få bord 40min, så kan vi ikke få bord, 18,53 og bestiller takeaway, 18,54 Efter kommen en ny kunde og får bord dog kun 30min.
19,00 kommer par de får bord 1 time.
Dårlig stil over for far og datter. 😱

7 de fevereiro de 2026

Dårlig oplevelse

Gennemsnitlig ok viet mad. Men betjeningen var håbløs og ventede over en time på hovedretten. Det er ikke ok til frokost. Bordene står alt alt for tæt, så hverken personale eller kunder kan være der. Der tage vi aldrig ind igen, til prisen er der mange gode alternativer i Aarhus.

2 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin mad og venlig betjening

Priserne er helt fine, smager smager godt til prisen og vi mødte et meget venligt personale. Et par småting kunne være bedre. Det elektroniske menukort man kigger på på telefonen er ret uoverskueligt, og på en kold aften trækker det en del især pga af et hav af Volt cykelbude der render ind og ud og som desuden forstyrrer spisningen meget.

30 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var en kedelig omgang

Det var en kedelig omgang. 3 retter uden smag, mynte lå ved siden af, peanuts ikke ristede, saucen er tynd uden smag. Crisp kylling var en børne schnitzel i skiver. Uinteressant og en skuffelse, når man nu har glædet sig til aftensmad. Måske fordi det var lige før lukketid??

26 de julho de 2021

Fuldstændig forfærdelig madoplevelse

Fuldstændig forfærdelig madoplevelse. Slatten salat, nudler uden sovs, suppe som lugtede af gammel fisk, og var total uspiselig.
Derudover modtog vi også den forkerte ordre.
Hele måltidet endte i skraldespanden.

25 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækkert autentisk

Meget lækkert autentisk vietnamesisk mad og venlig betjening. Helt klart den bedste Pho jeg har fået i Danmark og så til en rimelig pris. Kan kun anbefale dette sted og kommer gerne igen.

28 de março de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækker mad

Rigtig lækker mad, specielt deres rispapirs ruller.

Skal jeg sige noget negativ så er det at man som dansker ikke kender navnene på deres retter, så der burde være et billede af retten så man kunne få det visuelt også.

Så vi bestilte i blinde :-) Men det er jo så også sjovt at prøve.

Alt var super godt i hvert fald.

6 de novembro de 2016
logotipo da Pho Cp

Resposta da Pho Cp

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse, og vi er rigtig glad for at du kan godt lide vores mad.

Mht. billede af retten, det kan godt være at du måske har overset vores stor fladskærm, hvor vi har alt billede af vores retter som kører slideshow.

Vi håber at se dig igen i butik.
Med venlig hilsen.
Phuong Nguyen
Pho C&P

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais