Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De door mij gemaakte foto, waarvan ik een poster bestelde op geborsteld aluminium, werd snel geleverd. De kwaliteit was prachtig. Precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er iemand een groot plezier mee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een foto op aluminium met een wagonblok besteld. Vrijdag besteld en dinsdag lag het al klaar. Supersnel dus. En de kwaliteit? Echt geweldig! Mooie afgeronde hoeken op het aluminium en een erg mooi ro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een goede service, ik had wat twijfels over een upload. Na telefonisch contact goed geholpen. Zeer fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen. De levering was zeer snel en zoals altijd van op... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bij deze een nieuwe beoordeling. Het product is mooi (akoestisch paneel) en goed verpakt aangeboden. In eerste instantie liep de communicatie met photogifts heel stroef, maar uiteindelijk heb ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

De beste kwaliteit wanddecoraties en 100% maatwerk. Photogifts.nl biedt buitengewoon goede fotoafdrukken tegen zeer scherpe prijzen. Laat jouw mooiste foto afdrukken op een van de prachtige materialen in alle formaten.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

goede service

Zeer fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen.
De levering was zeer snel en zoals altijd van optimale kwaliteit.

20 de novembro de 2021

Prachtige kwaliteit

De kwaliteit was prachtig. Precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er iemand een groot plezier mee gedaan.

19 de novembro de 2021

Mooi resultaat

Duidelijke website. Snelle bevestiging en telefonisch deed men later nog navraag of het inderdaad onze bedoeling was om de bestelling op te halen. Fijn zo'n persoonlijke benadering. Volgende dag de bestelling opgehaald en we zijn erg tevreden met het resultaat.

18 de novembro de 2021

Foto’s op houtblok

Prima producten en service. Bij ons liep alleen de betaling vast waardoor we weer opnieuw konden beginnen. Verder allesgoed en snel geleverd.

6 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een foto op aluminium met een wagonblok…

En de kwaliteit? Echt geweldig! Mooie afgeronde hoeken op het aluminium en een erg mooi robuust wagonblok. Samen met de aluminium foto een erg mooie combinatie. Zowel qua snelheid en kwaliteit een dikke 10, aanrader dus.

4 de novembro de 2021

Afdruk op hout

Foto's zwart wit op houten blok laten afdrukken. Kwaliteit echt goed.
Ik vind het hout wel erg dik. Zou iets dunner mogen van mij, waardoor de prijs ietsje omlaag kan?

18 de outubro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima product, uiteindelijk ook goede communicatie.

Bij deze een nieuwe beoordeling.
Het product is mooi (akoestisch paneel) en goed verpakt aangeboden.
In eerste instantie liep de communicatie met photogifts heel stroef, maar uiteindelijk heb ik een nieuwe medewerker gesproken die prima communiceerde en gelijk achter mijn product aan ging. De medewerker die mij in eerste instantie niet zo netjes te woord had gestaan (lees: pas na de review bij truspilot) bleek niet meer bij dit bedrijf te werken.
Ik denk dat het probleem daarmee is opgelost.
Mariska, dank je wel voor je fijne communicatie!
Als het gelijk zo was opgepakt, dan had ik 5 sterren gegeven.

17 de outubro de 2021
logotipo da Photogifts.nl

Resposta da Photogifts.nl

Goedemorgen,

Ik heb contact opgenomen per mail om dit op te lossen.

Ik kan je via deze weg alvast laten weten dat de bestelling morgen geleverd zal worden!

Paolo – Team Photogifts.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.