Veja o que dizem as avaliações
Booker bord til 20.15, eneste ledige tid de har - selvom vi ankommer til en halv tom restaurant. Tjener spørg om vi har været på Pincho før, vi siger nej - hun ville komme tilbage og fork... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vil ikke engang give den én stjerne, men det er det laveste den kan få. Det hele starter med at vi kommer to voksne og to børn. Her bliver vi mødt af den mest inkompetente tjener, som giver en... Ver mais
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Smagsfest og stjerneservice hos Pincho!
Jeg følte mig velkommen fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren i Pincho Nation i Roskilde. Det er genialt, at man kan smage så mange forskellige ting på én aften – og de farverige drinks satte prikken over i’et!
Pincho Nation er i sandhed det cirkus de udgiver sig for at være
Jeg vil ikke engang give den én stjerne, men det er det laveste den kan få.
Det hele starter med at vi kommer to voksne og to børn. Her bliver vi mødt af den mest inkompetente tjener, som giver en laaaaaang svale omkring hvordan restauranten fungerer. Vi følger efter tjeneren og bliver vist til vores bord - her gentager den samme tjener endnu engang hele forløbet ift. hvordan bestilling og afhentning af drikkelse i baren fungerer.
Vi bestiller 2x Soda Pop drinks, en limoncello spritz og strawberry spritz. Drikkevarerne skal hentes i baren, på vej derud konstatere jeg, at der er flere “cirkus-gardiner” som nemt kan fange en høj drink på en bakke. Jeg vælger derfor at gå to gange, ingen hjælp at hente. Vi bestiller lidt forskellig mad fra menuen, mens vi sidder og venter kommer tjenere med drikkevare til alle de andre borde, hvilket de ikke gjorde ved os.
Nu kommer maden, og ALDRIG har vi fået så ringe mad! Det kan ikke engang måle sig med den dårligste fryseversion i den lokale brugs. Det er tørt, alt for fedtet, kødet ser ud til at være over dato og selv pizzastykkerne er knastørre og smagsløse. Så tager vi en tår af vores drinks, og her er der ingen vej tilbage. De er bitre og smager så dårligt, at ikke engang en vildfaren fulderik vil så meget som dufte til dem.
Pincho Nation er i sandhed det cirkus de udgiver sig for at være - spar jeres penge og køb en god færdigret fra frost i stedet, hvis i vil have en bedre oplevelse.
Madforgiftning Roskilde
Hyggelig ny lokation Pinto Nation har fået, men så er der heller ikke mere at sige om det.
Maden var kold, og noget ikke færdigt
Mest af alt brugte min søn og jeg hele natten og næste dage på toilettet med en god gang madforgiftning 🤮
Vi sætter aldrig vores ben der igen

En trist oplevelse
En trist oplevelse. Ingen service, kedelig og fedtet mad. Og ikke kvalitets mad. Ingen fleksibilitet. Personalet stod og small talkede med hinanden i stedet for at være opmærksom på gæsterne. Ingen vejledning i konceptet på trods af at jeg fortalte at jeg ikkehavde været der før. Man skulle selv hente sine drikkevarer. Nærmest mere en kantine end en restaurant. Kommer ikke igen.
Ingen betjening - Stressende oplevelse.
Tjener spørg om vi har været på Pincho før, vi siger nej - hun ville komme tilbage og forklare.
Der kom aldrig nogen, indtil jeg måtte stoppe en tjener op 25 minutter efter, hvor hun så fandt en vært, som stressede os igennem det, og slutter af med “Håber det gav mening, god fornøjelse”
Jeg er personligt til god gammeldags personlig betjening, men det er fair.
Når der skal betales - spørger de efter drikkepenge, hvor jeg må erkende, det er piv frækt.
Du skal selv hente drikkevarer, selv bestille og betale for maden, uden nogen tjener er til stede.
Den eneste der fortjener drikkepenge der, er gæsterne selv.
De to stjerner gives for middelmådig mad.
Pincho Nation Roskilde.

Resposta de Pincho Nation Danmark
Vi har for første og sidste gang været…
Vi har for første og sidste gang været på Pincho nation Roskilde i dag. Vi måtte stå og vente temmelig længe ved døren, før en i selskabet gik frem til baren og spurgte om vi kunne komme ind. Servicen var mangelfuld. Virkede som om flere af medarbejderne ikke gad være på job. Afrydning var mærkelig og som om vi var til besvær. Maden var fyldt med chili og det kunne ikke vælges fra i appen.
Steaken var nærmest rå inden i. Æble crumble var der så meget vanille i at det var bittert og smagte ikke særlig godt. Har aldrig før fået noget med vanille hvor det blev ødelagt . Kaffen vi fik til sidst var nærmest kold, nogen vil til nød kalde den lunken. Lang ventetid fra vi bestilte til vi fik maden. Når vi bestilte drikkelse sammen med maden som vi blev bedt om. Kom drikkelsen først noget tid efter vi endelig havde fået maden. Vi har før været på axeltorv hvor vi syntes det var hyggeligt og god service. Det kan man ikke påstå vedr Roskilde.

Både og…
Super flot restaurant med cirkus tema og mega god mad
Fedt koncept med en masse små retter
Dog ret dyre i længden da man skal bestille en del før man er mæt høje priser for utrolig små retter
Dårlig oplevelse, og vil ikke anbefale stedet.
Kedelig og dårlig mad.
Så meget galt. Maden kommer så spredt så vi kunde ikke spise sammen. Og det med at sidde i båse, bare dårligt når man er 3 par.
Pasta var ikke kogt nok. Maden var på intet tidspunkt varmt, bøf var stegt så tør. Mangel på smag.
Er kommet der 3 gange på en gang første, eneste og sidste.

Pincho nation Roskilde
Fantastisk sted alle burde prøve
Her er mad, stemning og service helt i top.
Der var intet at sætte på noget, jeg har lyst til mere.. kan varmt andbefales.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Renge service. Dårlig app. Lang ventetid på mad
Mad er middelmådig. Service er dårlig. Dårlig betalingssystem, der ikke er intuitiv. Ventede 45 minutter på maden. Alt i alt dårlig oplevelse!

Pincho Nation Axeltorv
Var med familien (9 personer) på Pincho Nation, denne gang på Axeltorv. Det var også denne gang en rigtig hyggelig oplevelse, især da vi sad, så vi kunne se ind i køkkenet. Selv om der var travlt, var det lækre retter vi fik ind på bordet. Også sjovt at sidde og sammenligne de små retter. Vi blev betjent af flere, men altid med et smil, og opmærksomhed omkring at få tomme plader ud. Her kommer vi helt sikker igen. Stor anbefaling herfra♥️
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse. Betjeningen var god, maden var mega god og tiden vi ventede på maden var fin.
Alt i alt en god oplevelse på restauranten i Århus.
Pincho nation Hillerød
Jeg spiste frokost kl. 12 på Pincho nation i Hillerød med min datter på 12 år. Maden var udemærket og de alkoholfrie drinks er virkelig gode. Da vi blev anvist et bord sagde jeg til anviser, at jeg undrede mig over, at have modtaget en sms om booking i går aftes kl. 21.51 samt i nat kl. 00.49 og igen kl. 00.59, hvilket jeg finder forstyrrende uden for normalen. Jeg modtog jo også bekræftelse både på mail og sms ved booking. Hun virkede skeptisk. De sms’er ville hun gerne lige se når hun fik tid. Da hun kom med maden fik hun lavet en hurtig vending så min datters crispy chicken fløj ned af brættet og hen ad bordet. Hun kommenteret kort “jeg er klodset i dag” hvorefter hun gik. Vi samlede selv kyllingen op og spiste den ikke. Hun vendte aldrig tilbage for at se sms’erne. Det er vores 3. gang på Pincho nation. De to andre gange har været rigtig gode 😊
Dårligste drinks man kan få
Dårligste drinks man kan få. Smagsløse og dårligt betjening.
Axeltorv, københavn

Resposta de Pincho Nation Danmark
Min familie og jeg havde en super…
Min familie og jeg havde en super dejlig oplevelse på Pincho nation! Atmosfæren var skøn og maden var god. Servicen var i top, så ikke sidste gang vi kom forbi der!
Bad service
I bookede a table for 8 persons in the app, only available slot was at 2000 hours, the app said that the table was available from 2000 - 2200.
When we arrived at the restaurant at 1950 there was no staff around to show us to our table, the restaurant was half empty and the waitress didnt seem busy.
At 2015 a waiter came to our table and told us the Kitchen closede at 2100, we had by that Time ordre our food, that arrived at 2045 we now only had 15 minutes to order extra food and Desert, it made the whole experience stressfull, if they had told in the app that the Kitchen closede at 2100 i could have chosen another restaurant.
Our table was next to the Kitchen where the staff was listening to high music witch Was higher than the music in the restaurant.
All in all a stressfull and bad experience

Niveauet er faldet.
Spiste d. 28/2-2026 på restauranten i Esbjerg.
Vi har været på restauranten fire gange, og desværre er min oplevelse blevet dårligere for hver gang.
For det første modtog jeg en sms midt om natten om, at jeg kunne afbestille min reservation. Det vækkede mig, da jeg af forskellige årsager har telefonen tændt om natten. Da jeg ankom til restauranten, spurgte jeg personalet, hvordan jeg kunne undgå at modtage sms’er om natten fremover. Svaret var, at det vidste de ikke.
Vi spurgte yderligere to gange ind til noget i appen, men fik igen blot svaret, at det vidste de ikke. Det giver desværre et indtryk af manglende kendskab til eget system og en oplevelse af, at man som gæst står lidt på bar bund.
Maden er desuden blevet dårligere fra gang til gang. De første to besøg havde vi intet at klage over, men kvaliteten virker til at være faldet siden. Det er ærgerligt, da vi tidligere har været rigtig glade for stedet.
Det er trist at opleve, at en restaurant, som startede så godt, nu ikke lever op til samme niveau – hverken på service eller mad. Jeg håber, der bliver rettet op på det, da potentialet bestemt er der.
Hej Herning
Hej Herning
En virkelig ærgerlig oplevelse
Vi havde reserve bord for en uge side til 11 personer, som blev annulleret i løbet af dagen og vi stod uden sted at spise
Personale var virkelig ubehagelig og ubehøvlet
Jeg tror ikke de kender ordet god service

Resposta de Pincho Nation Danmark
Vi havde booket bord hos Pincho Nation…
Vi havde booket bord hos Pincho Nation i Hillerød til Valentinsdag allerede d. 7. januar til kl. 18:30. På selve dagen kl. 17:30, altså én time før, får vi besked om, at vores reservation er blevet annulleret.
Efter flere opkald får jeg fat i restauranten, hvor jeg får at vide, at de har overbooket. Det i sig selv er uheldigt, men det er helt uacceptabelt, at man vælger at annullere en reservation, der er lavet næsten 6 uger i forvejen på Valentinsdag af alle dage.
Forklaringen vi fik var desuden modstridende. Først blev det sagt, at hendes chef havde annulleret bordet, og kort efter at medarbejderen selv var chef den dag og selv havde gjort det. Det gav et meget uprofessionelt indtryk.
Vi blev tilbudt at blive ringet op, hvis der kom et bord men vi var allerede på vej fra Lyngby og kunne ikke bare vente uden garanti. Først kl. 19:15 blev vi ringet op igen, hvor der pludselig var plads alt for sent, da vores aften allerede var ødelagt, og vi havde brugt tiden på at finde et alternativ (hvilket er næsten umuligt på Valentinsdag).
Det hele efterlod os både frustrerede og skuffede over en ellers særlig aften.
Alt i alt en meget dårlig og uprofessionel oplevelse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.