Veja o que dizem as avaliações
aanvraag werd snel behandeld en verstuurd top geleverd voldoet aan de eisen en werkt perfect
Snelle levering, uitstekende prijs. Op de bestelpagina lijkt het of boven de 30 euro gratis wordt verzonden, maar dit blijkt alleen te gelden voor de gelinkte shop met lagere kwaliteit! Slordig,... Ver mais
Ik had een P-H meter besteld voor mijn auqrium , zoals zij beloven dat doen zij ,ik had de meter al de volgende dag in huis. Na het installeren van de meter was mijn opgevallen dat deze niet correcte... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Pinearts
Informação fornecida por fontes externas variadas
Alle bestellingen die voor 16.00 zijn besteld via de website worden de volgende werkdag afgeleverd.
Standaard 2 jaar garantieOp al onze producten geven wij 2 jaar garantie.
14 dagen "niet goed geld terug garantie"Is het product niet naar wens, bij ons heeft u geen 7 maar 14 dagen zichttermijn. Groot assortiment met scherpe prijzen
Omdat wij bijna al onze producten zelf importeren bent u bij ons zeker van een scherpe prijs.
Informações de contato
Deeling 8, 9301 ZT, Roden
- 050-5012820
- helpdesk@pinearts.nl
- pinearts.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima overzichtelijk gebeuren.
Prima overzichtelijk gebeuren.
Snelle levering.
Goed gevoel bij.
aanvraag werd snel behandeld en…
Tevreden met kanttekening
Vlotte service binnen gestelde tijd, helaas geen mail ontvangen waarin bestelling bevestigd werd, klantenservice slecht telefonisch bereikbaar.
Waardeloos bedrijf
De loeplamp die ik bestelde was van zeer slechte kwaliteit. De wazige plek op de lens nam ik nog voor lief maar na 2 maanden knapte de lamp al uit de arm bij de stelschroef.
Na 20 jaar werken met loeplampen heb ik nog nooit zo'n slechte loeplamp gehad, ze gaan zeker 5 jaar mee.
Het bedrijf geeft geen garantie, stellen bij voorbaat al heel bot dat het eigen schuld is.
De mail die ik daarop stuurde werd niet eens meer beantwoord.
Wat een waardeloze service, geld hebben ze binnen, garantie tot aan de deur. Schandalig!
Dat was eens maar nooit weer dat ik zaken doe met zo'n bedrijf.
Defecte led buitenlamp met sensor, geen service en garantie
Bij pinearts via mijn werkgever mocht ik een kerstcadeau uit opzoeken. Ik heb een led buitenlamp met bewegingssensor uitgekozen. Na ongeveer 3 maanden was de lamp kapot. Pinearts in kennis gesteld. Div. mails, foto's gestuurd, maar naar 2 vage mails werd het helemaal stil. Geen nieuwe lamp, er kwam een opmerking dat de batterijen leeg zouden zijn, maar de lamp werkt op 220 volt, aangesloten op het lichtnet. WAARDELOOS EN EEN ZEER SLECHTE SERVICE BIJ PINEARTS, BEDENK U VOORDAT U DAAR WAT BESTELD!!!
Leuke camera gekocht
Leuke camera gekocht. Snel en goed thuis geleverd gekregen. Wij zijn tevreden!
Terrible service
Terrible service, item arrived very fast but didnt seem to work. Tried phoning them but no answer so sent an email and still no response.
Sent a 2nd mail and still no response. Decided to return the goods so mail their returns email address. Only response to that was when you return the goods we will refund you.
Not a single question or offer of apology. Now to see if I get my money back or if they will make some excuse about not receiving the goods.
Vreselijke service, item kwam erg snel aan, maar leek niet te werken. Probeerde ze te bellen maar geen antwoord dus stuurde ik een e-mail en nog steeds geen antwoord.
2e e-mail verzonden en nog steeds geen antwoord. Besloten de goederen te retourneren, e-mail naar het retour email adres voor retourzending. Enige reactie daarop was als alles ontvangen door hun is krijg ik mijn geld terug.
Geen enkele vraag of verontschuldiging. Nu om te zien of ik mijn geld terug krijg of als ze een excuus zullen verzinnen om de goederen niet te ontvangen.
Bagger service!
Het zag er leuk uit, tot er ineens een probleem is met het product en je verwacht dat dit opgelost wordt. Dat wordt het namelijk niet.
Februari 2018 een refractometer besteld. Niks aan de hand, werkte goed en was minder gammel dan degene die ik al had.
April 2019 was er van het een op het andere moment ineens (wat ik dacht) vocht in de meter getrokken, wat donkere plekken op de schaal gaf. Vreemd (de meter werd immers opgeslagen in de originele doos in een droge ruimte en schoongemaakt volgens voorschriften), maar goed, een foutje kan altijd.
Meter opgestuurd (retourlabels deden ze niet aan, dus gefrankeerd) en zonder nader bericht de meter een goeie week later terug ontvangen.
Bij het controleren van de meter, zag ik dat het probleem nog niet was verholpen (de plekken waren íétjes minder, maar zeker niet weg). Bij het kalibreren van de meter zag ik daarbij dat de schaal nu volledig scheef zat (een probleem wat er voor het opsturen nog niet was).
Buiten het niet oplossen van het probleem, is er dus nog een extra probleem bij gekomen, waardoor de meter totaal niet bruikbaar meer is.
Opnieuw contact opgenomen, de technische dienst zou telefonisch contact opnemen. Anderhalve week later nogmaals contact opgenomen, omdat ik niks meer had vernomen. Ik mocht de meter opnieuw opsturen, dit keer wél met retourlabel.
Bij het terugkrijgen van de meter zat er dit maal een briefje bij. Dat ze niet wisten hoe de vetvlekken erop waren gekomen (vet??) en dat ze het er ook niet vanaf kregen. Het probleem werd dus niet opgelost en er werd nog net niet gezegd dat het dan maar mijn probleem was.
Hierover heb ik enorm duidelijk mijn ongenoegen geuit, maar daar krijg ik uiteraard geen reactie meer op. Hier kunnen we dus helemaal niks mee.
Overigens zie ik veel reacties van hen in de trant van: "We hebben geen contact gehad hoor", maar dat wordt lastig, aangezien ik de mails natuurlijk niet heb verwijderd.
Snelle levering met mogelijkheid om op…
Snelle levering met mogelijkheid om op rekening te kopen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Vloerweegschaal 3ton besteld en vlotte…
Vloerweegschaal 3ton besteld en vlotte levering en een perfecte telefonische ondersteuning voor het kalibreren, zijn erg tevreden.
Top, en snel geleverd.
Ik zou een label opgestuurd krijgen…
Ik zou een label opgestuurd krijgen voor het verzenden van een weegschaal.
Nooit gehad.
Super product
Super product! 1 lampje deed het alleen niet maar mijn nagels zien er prima uit!
Sneller als ik dacht!
Sneller als ik dacht!! En het product is gewoon schitterend (megafoon met usb ingang)
Al met al, een fijne ervaring! Bedankt:):)!!
Groet Jasper
Precies zoals omschreven...en netjes op…
Precies zoals omschreven...en netjes op tijd geleverd
Snelle service
Snelle service, maar geen geweldige verpakking.
Goede site en snelle levering.gewoon goed
Goede site en snelle levering.
daglicht lampen
Prima en duidelijk site, gemakkelijke bestelling en betaling en zeer snelle bezorging.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.