Bij pinearts via mijn werkgever mocht ik een kerstcadeau uit opzoeken. Ik heb een led buitenlamp met bewegingssensor uitgekozen. Na ongeveer 3 maanden was de lamp kapot. Pinearts in kennis gesteld. D... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
aanvraag werd snel behandeld en verstuurd top geleverd voldoet aan de eisen en werkt perfect
Snelle levering, uitstekende prijs. Op de bestelpagina lijkt het of boven de 30 euro gratis wordt verzonden, maar dit blijkt alleen te gelden voor de gelinkte shop met lagere kwaliteit! Slordig,... Ver mais
Ik had een P-H meter besteld voor mijn auqrium , zoals zij beloven dat doen zij ,ik had de meter al de volgende dag in huis. Na het installeren van de meter was mijn opgevallen dat deze niet correcte... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Pinearts
Informação fornecida por fontes externas variadas
Alle bestellingen die voor 16.00 zijn besteld via de website worden de volgende werkdag afgeleverd.
Standaard 2 jaar garantieOp al onze producten geven wij 2 jaar garantie.
14 dagen "niet goed geld terug garantie"Is het product niet naar wens, bij ons heeft u geen 7 maar 14 dagen zichttermijn. Groot assortiment met scherpe prijzen
Omdat wij bijna al onze producten zelf importeren bent u bij ons zeker van een scherpe prijs.
Informações de contato
Deeling 8, 9301 ZT, Roden
- 050-5012820
- helpdesk@pinearts.nl
- pinearts.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Levering is prima verlopen en duurde …
Levering is prima verlopen en duurde ook niet lang maar ik had wel gedacht dat ik een deurbel had besteld die ook op het stroomnet zou kunnen worden aangesloten naast de batterij optie Ik dacht dat hij zo beschreven stond maar het bleek dat hij alleen op batterijen kon werken.
4 volts accu's
Ik had 4 volts accu's besteld. Snel en netjes geleverd maar de accu's zien er niet nieuw uit. Na opladen capaciteit gemeten en goed bevonden.
alles is correct afgehandeld en ook …
alles is correct afgehandeld en ook snel geleverd
De snelheid van afhandelen zowel van de …
De snelheid van afhandelen zowel van de aankoop als (helaas) het retourneren en terugstorten van het aankoopbedrag was optimaal. Binnen een paar dagen geregeld zonder verdere discussies.
Het geleverde product valt erg tegen
Het geleverde product valt erg tegen. De pomp blijkt niet zelf aanzuigend te zijn, en dat ontbrak aan de beschrijving van het product op uw site.
Supersnelle levering
Prima goed geleverd
Snelle levering bevalt zeer goed
Snelle levering bevalt zeer goed
Heb al vaker wat besteld
Ging prima
Ging prima. Verkeerd ingetoetst adres werd adequaat en snel aangepast, zodat het pakket niet op het verkeerde adres aan kwam.
Goede en duidelijk
Goede en duidelijke info over verzending en mogelijkheden om te volgen. Bestelling gedaan voor 16:00 ook echt de volgende dag binnen .
Goede website
Goede website. Snelle levering en goede communicatie.
Zeer tevreden.
Bestelling werd geheel correct en …
Bestelling werd geheel correct en volgens de aangegeven termijn geleverd.
Wat ik jammer vind is dat je moet …
Wat ik jammer vind is dat je moet betalen voor bezorging. Introduceer zoiets als boven 30 euro gratis bezorgd!
Zie bol etc etc eigenlijk vele postorderbedrijven doen dat!
Ik had meer dingen willen bestellen maar dat houd je tegen!
Mvrgt
Paul
Goed op de hoogte gehouden van het …
Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces, snelle levering, goed verpakt. Volgens verwachting.
Uitstekend prima service en vlot …
Uitstekend prima service en vlot antwoord zou zeker dit bedrijf aanraden.
Snelle levering. En een ruim assortiment.
Snelle levering prima prijs en product …
Snelle levering prima prijs en product is top!
De bestelling was zeer snel in huis
De bestelling was zeer snel in huis
Mooi en stevig verpakt
Uitstekende service ga zo door !!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.