Veja o que dizem as avaliações
Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais
Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.
Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.
Informações de contato
Apt. 59, 06670, Herrera del Duque
- +34 924 65 20 75
- mailpinkmule@gmail.com
- pink-mule.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Forkert vare sendt
Bestiller ikke her igen.
Pink-mule er det rageste sh.
Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af firmaet sker og interessen forsvinder fuldstændig. Intet bliver opdateret, Facebook, Webshop eller andet. Service forsvinder. Kæft en sæk fjolser
Bestilte tank + tilhørende coils +…
Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas
Det var i december 2020 og har derefter aldrig modtaget penge tilbage.
pink-mule.com har også derefter valgt at ignorer mine mails og telefonopkald.
Til dags dato verdens værste service jeg nogensinde har oplevet, venligst lad vær med at handle her.
Ren svindl
Følger op på tidligere fejl.
4 måneder efter min oprindelige anmeldelse får jeg en mail angående statusen på min ordre. Efter at have bekræftet at jeg aldrig modtog pakken, blev den afstendt og modtaget :)
Jeg synes jeg er nødt til at trække en stjerne fra da der jo i alt var 5 måneders leveringstid. Tilgengæld synes jeg det er glædeligt at der er nu er kommet folk til som følger op på "Ooops"-er.
Her er min oprindelige anmeldelse:
Foretog min bestilling og modtager en mail om at pakken er afstend dagen efter. Men det er den ikke. GLS har ikke modtaget pakken. Dog har de trukket pengene. Skriver til dem på mail, hvor de siger at de ikke har varen og vil sende noget andet i stedet. Det er fint med mig, men det sker bare ikke. Pakken er ikke modtaget hos GLS. Samtlige email henvendelser derefter bliver ikke besvaret. Ringer så til dem hvor de lover at sende pakken. Det sker bare ikke. GLS modtager stadig ikke pakken. Efterfølgende opringninger bliver ikke besvaret. Forløbet med emails og opringerne er på over 3 uger.
Pink-mule var et rigtig godt sted at handle engang. Da det var Marianne, der havde biksen.
Hurtig og rigtig god service
Kan iKke logge på ej heller ændre pass…
Kan iKke logge på ej heller ændre pass word, dårlig service
Skrald
Nr. 1 i køen over en time nu og de besvarer ikke mails. Ordre på langt over 1000kr lagt d. 29/3. Det er tydeligvis ikke det værd når i er så dovne i ikke engang kan tage tlf.
Lavede en ordre på 1000kr 27/3
Lavede en ordre på 1000kr 27/3, får besked 29/3 om at min pakke er afsendt. Dag dato står pakken stadig som registreret. Jeg har ringet til virksomheden flere gange, de lover at undersøge hvorfor min pakke ikke er afsendt. Der sker intet. Jeg har sendt flere mails, disse bliver ikke besvaret. Nu er jeg ved at ringe igen, og har været nr 1 i køen i over en halv time.
Jeg kan desværre ikke købe min ordre et andet sted, da der er kommet lovgivning angående smag 1/4.
De får - når jeg kommer igennem køen - mulighed for at lave halv skade, tilføje ekstra til min ordre for deres regning, eller sende en ny afsted med samme som jeg bestilte.
Det kan ikke være rigtigt at man som kunde skal være så ihærdig for at få sendt sin ordre
Kunne jeg bare give 0 stjerner
Kunne jeg give 0 stjerner, så gjorde jeg dette!
Købte nogle e-pods omkring 10/1-22. De var så ikke på lager. Men, jeg har STADIG ikke fået mine 204 kroner tilbagebetalt, trods lovning derpå mange gange ...
Det er bedrageri og simpelthen under al kritik og med mange dårlige undskyldninger om, at det kunne tage 30 dage pga banken - nu er vi så oppe på TO måneder!
Har efterhånden opgivet at nogensinde se de penge igen og I svarer ikke på mails ...
TAK for at stjæle mine penge 🤷♀️
6 days to get somekind of answer from…
6 days to get somekind of answer from the customer support.....
i recieved my order (dont know 2.5 weeks after i made it).
there are a lot of other online shops out there who deliver much much faster.
very disapointed.
dont even bother answering me, thank you in advance. (im just not interested in all of those excuses)
i will not recomend it
Bestilte hos jer for nu en uge siden
Bestilte hos jer for nu en uge siden, og har fået en ordrebekræftelse, pengene er trukket, men har ikke fået en forsendelse mail, eller min pakke.
Har skrevet til jer 3 gange, synes altså det er lidt dårlig stil.
Kan klart anbefales🙌🏻
Jeg er altid meget tilfreds🙏
De er hjælpsomme, forstående og behagelige at snakke med😊
Hurtig levering📨
Ved reklamationer er de så forstående. Mit mod gik desværre i stykker efter 3 mdr. brug.
Jeg skulle sende den retur og så tilsendte de mig en ny, samme dag jeg reklamerede.
Så sygt god service😃🙌🏻
Kan klart anbefale dem👍
Handler ikke der igen
Har bestilt hos dem nu er der gået 4 dage og er stadig ikke blevet sendt og pengene er blevet trukket, selvom alt er på lager.
Truffa
Avevo acquistato anni fa e tutto era andato bene. Ho fatto un ordine il 2 gennaio 2022 e non ho avuto nessuna informazione sulla spedizione. Ho inviato 5 mail ma nessuna risposta. E' passato più di un mese senza sapere niente, per cui denuncerò il sito alla Polizia Postale. Non fate più acquisti su questo sito perchè non è più come prima.
Dårlig service...
Jeg har bestilt 3 ting som hverken er blevet pakket eller sendt, jeg skriver derfor en mail til dem flere dage efter da jeg intet har hørt, jeg får så svar at den ene vare jeg har bestilt er udsolgt og om jeg stadig ville ha det resterende sendt, jeg svare så at det vil jeg rigtig gerne, nu der gået flere dage igen uden at tingene er pakket eller sendt, har så skrevet til dem igen om hvornår de regner med at min vare bliver sendt, har intet hørt fra dem... Det sidste gang jeg handler hos dem, synes det er virkelig dårlig service at man selv skal kontakte dem for at få afvide at tingene man har bestilt er udsolgt...
Bestilte 2 mods og coils
Bestilte 2 mods og coils. I det ene mod duede display ikke. Sendte 2 mails og afventede svar et par dage uden held. Ringede ind og forklarede situationen, og med det samme blev der lavet en ny ordre og dagen efter havde jeg et nyt fungerende mod. Bortset fra manglende mail besvarelse (måtte ringe ind), var det topklasse.
Find et andet sted at handle!
Opdatering 31. januar 2022:
Den 20. januar rykkede jeg Pink-Mule, fordi jeg hverken have fået svar på mailen af d. 16. januar eller pengene retur. Mandag d. 24. januar 2022 fik jeg endelig svar fra Pink-Mule. De ville sende pengene retur for varen, de ikke havde på lager. Pengene gik ind på min konto i fredags d. 28.
Jeg lader den ene stjerne stå, for ærlig talt er det ikke mere værd…
Oprindelig anmeldelse:
Jeg bestilte 10.januar. Pink-Mule sendte min pakke senere samme dag, og jeg modtog pakken d. 11. januar.
Her hopper kæden så også af. Pakken indeholder to af de tre varer, jeg bestilte. Jeg sendte straks 11. januar en mail til Pink-Mule om den manglende vare. 12. januar sendte jeg endnu en mail, fordi det batteri, jeg havde bestilt, er defekt.
14. januar svarer Pink-Mule, at de har fået besked fra deres pakkecenter om, at min vare er udsolgt og spørger, om jeg vil have en anden vare, eller om de skal nedjustere min ordre. Jeg svarer dem 16. januar, at de skal sende pengene retur.
Pengene har jeg ikke set endnu, og der er heller ikke kommet en svar på mailen fra 16. januar eller den mail, jeg sendte i går.
Det er uanstændigt at hæve pengene for varer, der ikke er i pakken. Specielt når virksomheden ikke virker villig til at betale dem tilbage!
Det defekte batteri modtog jeg en returlabel til. Jeg ejer ikke en printer, så prisen for batteriet må være lærepenge…
Pink-Mule/NuMedDamp aldrig nogensinde igen!
Jeg håber bare, at nogle få når at læse på trustpilot, hvordan denne virksomhed behandler kunderne, INDEN de smider pengene ud af vinduet!
har lavet en order den 13-01-22
har lavet en order den 13-01-22
varen er ikke pakket eller afsendt i nu, samt når man henvender sig til deres support, får man ikke svar
på deres hjemmeside står der 1-3 arbejdsdage
det er sidste gang jeg handler ved dem! har ikke modtaget min vare i nu, og de har trukket mine penge
Ringe
Jeg har gennem flere år købt "bland selv kits" hos Nu Med Damp, og alt har været godt. Men efter det er blevet til Pink-Mule - suk. De sidste 2 gange har der liige manglet en enkelt flaske (husk at tælle dem!). Sidste gang fik jeg den manglende efter et par dage, men denne gang har jeg efter 1 uge end ikke modtaget svar på min henvendelse - bortset fra auto-svar, som de ikke har gjort sig den ulejlighed at oversætte til dansk. Godt der er mange andre steder man kan handle!
Ingen respons fra kundeservice
Bestilte i efteråret et mod, der gik i stykker i december.
Skrev til dem 2 januar, hvor autosvar lovede svar inden for 24 timer. Her d 7 januar, har jeg stadig ikke fået noget svar.
Har ellers handlet hos dem en del gange, hvor der ingen problemer har været, men der har jeg selvfølgelig heller ikke haft brug for kundeservice, da alt har været som det skal være.
Må bare indse, at jeg fremover ikke køber noget her igen.
Købte efterfølgende hos en af deres konkurrenter, der inden for 10 timer havde udbredt deres (meget lille) fejl og svaret på min henvendelse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.