Pink-Mule Avaliações 233

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cigarros eletrônicos

Escrito pela empresa

Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Since years

Since years, into us it was a long love story, even if your fees was expensive we were happy together.
Recently you decided to be silent without reason, if you wanna broke you could tel it...
I'll never forget you ; )

18 de dezembro de 2018

Yderst tilfreds kunde.

Her er alt samlet ét sted og til fornuftige priser. Jeg kan varmt anbefale alle e-dampere til at bruge pink mule. Som sagt yderst tilfreds kunde.

15 de dezembro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg og min far har handler hos pink…

Jeg og min far har handler hos pink mule i 2 år nu og vi synes det er et fedt sted at skaffe væske fra eller hvad man nu skal bruge derinde kan ikke rigtig forstå hvorfor man ikke kan få 100 ml nikotin lige pt der står selvfølgelig at de er flyttet og ikke alle deres ting er på hylderne så håber da de 100 ml nikotin kommer igen

28 de novembro de 2018

Virkelig god support.

Jeg har igennem flere år købt mit grej og væske fra Pink-mule. Da de havde lager i spanien tog det ca en uge, og det syntes jeg faktisk var hurtigt.

Nu er de så flyttet til Danmark og jeg købte nu første gang fra dem siden de flyttede. Jeg bestilte min pakke i søndags og undrede mig lidt over den ikke var blevet sendt om onsdagen. Jeg skrev så til support og der var så sket en fejl. De havde ikke et af produkterne jeg bestilte. De fik så fat i produktet samme dag jeg skrev, og han skrev min pakke ville komme om torsdagen.

Syntes det var super godt support jeg fik. Hurtig respons og problemet blev rettet op på hurtigt.

5 stjerner fra mig :-)

28 de novembro de 2018

Positivt

Positivt: Det er billigt, og et kæmpe udvalg, stort set altid på lager

Negativt: Dårlig hjemmeside, man føler sig lidt alene, og bør kende produktet fra andre steder, da der ikke rigtigt er nogen hjælp/guide. Laaaaaaaang forsendelse op til 2 uger.

24 de novembro de 2018

Ned af bakke

Pink mule har altid været god at handle hos førhen men servicen er virkelig dalet.
Da de havde FRANK var man altid sikker på at man fik en høflig og rigtig hjælpsom person.
Nu har de Sara og hun burde bestemt ikke have noget med kunder at gøre hverken på telefon eller chatten.
Hun besvarer spydigt og hvis hun eks skal forklare hvorfor man ikke har fået sin varer og man kommer hun pludselig med en anden grund.
Hun kan ikke finde ud af at beklage på firmaets vegne hvad er meget normalt man gør.
De har dog en fyr som jeg desværre ikke husker hvad hedder men han er rigtig sød og hjælpsom og ringer op selvom at man ikke ber om det.
Levering er også blevet rigtig dyrt og det passer ikke rigtig sammen med at leveringstid er blevet meget lang.
Hjemmesiden er heller ikke særlig god mere den er svær at finde ud af så derfor er det begrænset hvad jeg nu bestiller.
Har en veninde der slet ikke bestiller mere netop grundet hjemmesiden.

8 de outubro de 2018

Fantastik e-butik.

Fantastik e-butik.
Gode beskrivelser, stort sortiment og fantastisk service.
Vender altid tilbage til pink-mule, da de altid har hvad jeg skal bruge.

1 de outubro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har gennem årevis brugt pink mule som…

Har gennem årevis brugt pink mule som leverandør. Har altid været hurtig levering og fejlfrit. Men nu gik det vist helt galt. Af det bestilte har jeg modtaget en eneste korrekt ting. Alt andet er forkert og stemmer slet ikke med min ordre seddel. Leveringen har samtidig varet 3 til 4 gange så lang tid som normalt hvilket er træls når det der så kommer er helt helt forkert. Øv øv

14 de setembro de 2018
logotipo da Pink-Mule

Resposta da Pink-Mule

Hej,

Jeg beklager at du ikke har været opmærksom på at du d. 4/9 HAR fået refunderet dine penge for de produkter du ikke har modtaget, og at du også har fået refunderet alt fragten som en undskyldning for at vi ikke kunne sende med det samme og kun det ene af de produkter du havde bestilt. Jeg ved du har talt med en supporter idag og har fået bekræftet at det du har modtaget er det korrekte og bestilte produkt. Det er som sagt sendt gratis til dig, så du kun har betalt for det. Jeg beklager selvfølgelig rigtigt meget at du åbenbart ikke har modtaget/set vores mail om det til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en fantastisk oplevelse

jeg handler meget ved pink-mule men lige denne gang var det helt slemt jeg fik min vare idag hvor 3 af bøtterne var halve og der lå væske ud over det hele i kassen og det var alligevel ikke billige væsker. det færdig blandet jeg havde købt begyndte bare at rende ud af min tank jeg ved ikke hvorfor da når jeg selv laver væske lækker det aldrig så ja

REDIGERET
jeg gav pink mule 2 stjerner før men idag var der en virkelig flink person ved navn Nikolaj som ringet til mig og vi fik en virkelig god og sjov sametale hvor Nikolaj derefter sagde til mig at han vil sende nogle helt nye af de beskadiget bøtter som jeg havde til mig og jeg har aldrig nogle sinde fået sådan en behandling så derfor vil jeg helt klart anbefale pink mule. mange tak for en fed behandling

8 de junho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis du for problemer med et produkt skal du ikke forvente at stoler på dig.

Der hvor jeg kommer fra sætter vi ikke ræven til at vogte vores høns.
Jeg har købt flere baser herfra. Og tidligere været meget godt tilfreds. Nu er jeg så løbet ind i det problem at den sidste base jeg har købt er blevet dårlig, jeg skriver så til deres kunde service.
Svart har Pink Mule er så nu at de vil have mig til at sende en prøve af produktet, ned til dem, "så de kan tjekke det"!!!
For mig er dette ikke OK. Pink Mule mere altså at de kan tjekke sig selv, og at det jeg (kunden) oplever ikke er godt nok. Til trods for at jeg har købt andre vare der. Uden bøvl.!!! Og som jeg ikke oplevede problemer med.
Hvis det var et "UVILDIGT" sted jeg skulle sende en prøve til så kan jeg tildeles forstå det. Men da de er "sælgeren" som så mere de kan kontroller "sig selv".

13 de março de 2018

Just AWESOME

After having ordered multiple orders from Pink Mule, i can truly say that this company is one of the best there is for buying your ''Vape Gear''.
The customer service is outstanding. If you have any questions you will be able to contact them until late into the evening. Response time is almost immediate, longest time i had to wait was maybe 2 min. And this was at 10 PM.

Pro's:
- Customer Service is excellent
- Orders were always send within 24 hours.
- Packaging amazing, everything packed very secure to make sure it arrives in perfect condition.
- Products, soo many options!

Con's:
- None

If you want to buy anything for your vaping gear, buy it here. I know i will.

21 de fevereiro de 2018

Kan anbefales

Har handlet her flere gange og der har aldrig været problemer. Supporten er hjælpsom og de svarer ret hurtigt.

7 de fevereiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pink-Mule er den bedste hjemmeside jeg …

Pink-Mule er den bedste hjemmeside jeg længe har besøgt. Lidt uoverskuelig hjemmeside ved første øjekast men super super SUPER god kundeservice. Jeg sad med lidt usikkerhed omkring hjemmelavet ejuice og jeg fik den bedste vejledning til at lave ejuice og det tog kun 2 sekunder! Jeg er super tilfreds med priserne og jeg kan KUN anbefalde at købe! Har du spørgsmål skriv til dem, de svare extremt hurtigt.

Kort sagt
-GOD kundeservice
-Billige priser
-Kvalitets produkter

23 de janeiro de 2018

5 Stelle SUPER MERITATE!

5 Stelle meritatissime!
Causa cambio legge per liquidi esig, ho dovuto cercare all'estero, e nonostante non fossi molto esperto, l'assistenza è stata precisa efficace e soprattutto gentilissimi e simpatici.
Ordine arrivato prima del previsto e merce super OK!
CONSIGLIATISSIMO!

19 de janeiro de 2018

Hej derude.

Hej derude.
Jeg har handlet med Pink Mule flere gange over en 5 årig periode og for det meste er alt ok.
Når der så lige har været en smutter er der rigtig god og konstruktiv kontakt med kundeservice også kl 21 om aftenen :)
Jeg vil helt sikkert anbefale dette firma til andre.

17 de janeiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This is the best customer service I have ever gotten.

This is the best customer service I have ever gotten, there has been alittle trouble with GLS about my package, and Pink mule was instantly on the case, with reassuring me with a new package, and responded to me in an instant aswell.

I wanna thank everyone at pink mule for the amazing customer service, and they have an awesome supply of E-cig things.

I do recommend this company over every other company, not only from the supplies, but the reassurance that if something happens with your package, they won't ignore it, and they'll personally make sure, and go out of their way to make their customers happy.

2 de janeiro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais