Pink-Mule Avaliações 233

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cigarros eletrônicos

Escrito pela empresa

Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

PERFEKT! :)

Har aldrig oplevet bedre service nu! De ringer til mig for at følge op på min tidligere dårlige bedømmelse.... og wupti, nu fik vi det squ ordnet!! :)

JEG HANDLER HELT KLART HOS JER IGEN! :)

8 de dezembro de 2012
logotipo da Pink-Mule

Resposta da Pink-Mule

Hej Jonas.
Først og fremmest vil jeg gerne beklage den oplevelse du har haft.

Jeg har undersøgt sagen, og det viser sig at vi rent faktisk har oplevet nogle problemer med den seneste produktion af cola rygevæske fra vores leverandør.

Rygevæsken blev kort tid efter dit køb taget af hylderne, og dermed også shoppen.

Vi beklager som sagt den oplevelse som du har været udsat for, og det er på ingen måde okay.

Vi vil hjerteligt gerne sende dig nogle nye rygevæsker, samt sikre os at du på ingen måde føler dig stødt, det har på ingen måde været vores intention.

Kunne du eventuelt finde to andre rygevæsker på shoppen, så vil jeg sende dem til dig med det samme.

Ronni, Pink-Mule.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 kombisæt ce4 pensæt og en masse væsker. Jeg bestilte en søndag og allerede onsdag var det fremme. Cool tænkte jeg, men jeg pakkede den op viste det sig at det ene sæt ikke havde pentop. Den ene lader kan man ikke se hvornår batteriet er opladt.
Væskerne der var bestilt, var nogle af dem byttet ud med nogen jeg bestemt ikke havde bestilt.
Jeg skriver så til dem men har stadig intet hørt.

Der er nu kommet svar og forklaring så nu er der styr på det:)

7 de dezembro de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig Levering og billige priser!

Jeg var lidt utryg ved at bestille af Pink-mule i første omgang, efter at have læst de dårlige anmeldelser her over Trustpilot.
Men en kollega havde anbefalet hjemmesiden pga. de billige priser og hurtige levering valgte jeg at prøve.
Så søndag aften valgte jeg at bestille 4 slags nikotin væsker og 2 nye væskebeholdere til min e-cigaret.
I dag, torsdag, har jeg fået et kort fra Postdanmark om at der ligger en pakke til mig på posthuset, som kan hentes i morgen, også kun derfor de kun får 4 stjerner indtil videre, men hvis min ordrer er okay, så er de helt klart 5 stjerner hver!
Dog ang. afsendelse.. lad vær at brug 108,- på Track and Trace.. brug det spanske postselskab, for jeg brugte track and trace, men fik intet nummer til jeg kunne følge min pakke.. og netop det med hvilken afsendelse man burde vælge, ledte jeg længe efter uden resultat.
Men helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

22 de novembro de 2012
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Køb kun væsker fra dette firma!

Det er simpelthen så træls.. for flere uger siden bestilte jeg 5 atomizer hoveder fra dette firma, sammen med nogle andre ting. Da hovederne ikke var med i sendingen, gjorde jeg opmærksom på det, og fik af vide at de ville blive sendt hurtigst muligt. De er stadigt ikke modtaget, efter flere mails. Virkelig træls service.. Der bliver blandt andet spurgt; om jeg står og mangler dem? Ville de da komme til tiden, hvis jeg kunne have haft påvist et akut behov? Stjerner er udelukkende for væsker, som jeg ikke har oplevet problemer med. Men køber aldrig andet end væsker fra dette firma igen.
Opdatering: Hoveder kom først, da.jeg bad om dem (igen igen) fordi jeg bestiller en ny sending af væsker... ca 1,5 md efter...
Jeg er vildt skuffet, for ville så gerne være begejstret for det her firma. Men det hjælper heller ikke på mit syn på dem, at de kun tager sig af udvalgte Trustpilot anmeldelser, og fuldstændigt ignorerer andre...

21 de novembro de 2012

Bestiller gerne igen!

Jeg har prøvet lidt forskellige hjemmesider med e-cigaretter efterhånden, og blev henvist til denne af bekendte. Jeg var lidt skeptisk, for syntes at priserne var noget billigere end andre steder, især deres væsker. Dog bestilte jeg for over 1000 kr. første gang. Det var 2 sæt EGO-T cigaretter og en hel masse væsker. Levering gik fint, fik den et par dage efter. Alt var som det skulle være, bortset fra mit 1 stks. Tutti Fruit væske, som smagte af noget helt andet. Dette skrev jeg til dem, og få dage efter modtog jeg 2 stk nye Tutti Fruit som så var de rigtige. Dét kalder jeg service! Forstår ikke de folk der har haft uheldige episoder med dem. Jeg er i hvert fald utrolig tilfreds, og kommer stort set kun til at handle der på grund af deres gode priser, stort udvalg og god service :)
Jeg henviser i hvert fald de fleste jeg kender til denne side. Ingen af dem har været utilfreds indtil videre.

19 de novembro de 2012

Super shop til e-cigudstyr

Jeg har handlet der mange gange, og har aldrig haft problemer. PM er blandt de aller billigste på markedet, og jeg har ikke oplevet noget dårligt ved kvaliteten eller reklamation.

16 de novembro de 2012

MEGET bedre PM

Sidst jeg var her inde og anmelde fik de lidt af en sviner men må bare sige at jeg har ændret mening god service hurtig forsendelse gode priser mm
Godt PM
Kim

9 de novembro de 2012

Super shop

Bestilte en masse e-juice søndag aften, og leveret med posten torsdag.
Rigtig gode priser og god opdatering af ordre på mailen, kan kun anbefale andre at handle her.

8 de novembro de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, hurtig levering og godt udvalg til en god pris :)

Jeg bestilte onsdag d. 31. en lambo, lidt tilbehør og lidt aromaer osv. efter vejledning af pink mules telefon, da jeg aldrig selv har blandet før.
Undrede mig over at jeg ikke fik nogen mail med at den var sendt som jeg plejer fredag aften, så sendte en mail ind til dem, da jeg kun havde 2 ml væske tilbage så jeg blev utålmodig :) Lørdag aften modtog jeg så en beklagelse på mail, og fik at vide at pakken var sendt fredag morgen, da torsdag var helligdag i spanien..
PM er meget tilgængelige på skype og telefon, og kommer som regel også meget hurtigt med svar på mails. De har et stort udvalg både til erfarne og nye dampere, til en god pris, og deres service er helt i top! :) Derudover er leveringen hurtig, iforhold til at de sender fra spanien.
Fire STORE stjerner til pink mule, kan dog ikke blive til fem, da den sidste detalje, at de glemte at sende mig en mail, gør at jeg ikke kan beskrive dem som perfekt. (måske er det bare mig der er nikotin trængene og utolmodig, men det er kun sket én gang, og jeg har selv, og mine venner har handlet der nogle ganger uden at kunne sætte en finger på noget som helst)
Jeg vil HELT sikkert bruge pink mule fremover, jeg har før brugt non smokers, ecigaretten, totally wicked, men jeg holder mig til pink mule!

4 de novembro de 2012
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ventede 4-5 uger på mine vare..

Jeg bestilte en masse ting hos pink mule, og ja jeg fik mine vare , men jeg skulle først

Undersøge om jeg kunne ringe dem op ...vilket jeg ikke kunne...
Skrev en masse mails om hvor mine vare blev af ...
jeg skrev 8 mails før de gad og svare mig ..¨
HANDLER ALDRIG DER IGEN !.....
jeg blev så tosset ...

KAN IKKE ANBEFALDES ...de er total ligeglade med ders kunder..

1 de novembro de 2012
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stram op! Eller mist jeres kunder...

Det er uacceptabelt, at en virksomhed ignorerer enhver henvendelse vedr. status for køb og henvendelser vedr. garantisager!
Jeg har rettet adskillige henvendelser til Pink Mule og har ikke fået et eneste svar vedr. manglende levering, trods det at betalingen for de bestilte varer forlængst er trukket fra min bankkonto og der er gået to uger siden bestillingen.
Ved normal praksis trækkes pengene heller ikke før afsendelsen af varene.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig eller rettere udeblivende service andre steder.

Jeg må derfor konkludere at Pink Mule er en useriøs virksomhed, der ikke lever op til gældende handelsregler og god etik.
Jeg vil fremover ikke handle hos dem og kan bestemt ikke anbefale nogen andre at handle hos dem.

Jeg har set mig nødsaget til at starte en tvist hos PayPal, da jeg naturligvis vil have mine penge tilbage.
De giver mig ikke andre muligheder, da de ignorerer enhver form for kontakt.

Pink Mule er tilsyneladende ligeglade med deres omdømme og deres kunder. Så tænk jer grundigt om, inden i overvejer at foretage jeres indkøb hos dem.

Der er heldigvis mange seriøse alternativer til Pink Mule!
Lad os istedet, støtte de virksomheder der behandler deres kunder med respekt.

Henrik J. Haar

30 de outubro de 2012

Umiddelbart perfekt

Min ordre blev sendt indenfor 12 timer, og den kom til DK indenfor 2 dage.
Det kan ikke gøres hurtigere :)

Har kun testet 1 brænder, men den fungerer upåklageligt, så indtil videre en succes. Handler gerne her igen, hvis varerne ellers lever op til forventningerne de næste par uger

26 de outubro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, og billige priser

For det første er deres hjemmeside ganske godt, og deres priser er ganske fair.. Men det jeg syndes er bedst, er at jeg skrev en mail til dem. Fredag aften ved 22 tiden, angående et defekt batteri, fik svar med det samme og de sender et nyt batteri med det samme.... Det er sku ikke alle steder man får den service

21 de outubro de 2012

God Kundeservice

Den 25 sep. bestilte jeg et batteri og et ego-t batteri hos Pink-mule. Tiden gik, og varen dukkede ikke op.

Jeg tog derfor kontakt til Jonas ved Pink-mule i starten af oktober, og vi aftalte at afvente om batteriet ville lande i postkassen.
Det gjorde den imidlertid ikke, og der blev afsendt en ny pakke uden beregning fra Spanien, som jeg modtog idag.
Det har taget noget tid..Resulteret i en del skriverier over mail, men faktum er, at jeg nu har varen, og at Pink-mule har levet op til deres ansvar. Det er god købmandsskik.

Ydermere synes jeg at de har nogle rigtigt gode/billige rygevæsker. ( Dog lidt meget glykol ), der damper og holder godt.
Meget billige Ego c4 startsæt, og udstyr i det hele taget.
De bedste anbefalinger fra mig.

17 de outubro de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mange produkter til fornuftige priser.

Deres udvalg af produkter, specielt indenfor nikotinvæsker, er ganske fornuftigt. Leveringen var hurtig og der har ingen problemer været med produkterne. Dog smager alle ting ikke helt som forventet, og nogle er meget syntetiske. Hjemmesiden er lidt roddet og som nybegynder i e-cig universet er det svært at finde rundt.

13 de outubro de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais