Pink-Mule Avaliações 233

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cigarros eletrônicos

Escrito pela empresa

Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tjoooo

Lidt af en rodebutik i shoppen og ustabil forsendelse. Ellers er produkterne helt i orden og jeg handler der tit.

12 de abril de 2013

Helt perfekt

Ikke noget at sætte en finger på her.
Alt forløb perfekt, og selvom det jo ikke just er fra nabo byen de sender fra, så kommer ens vare hver gang inde for få dage som lovet.
Har handler der nogle gange nu - og der kommer helt klart også flere ordre fra mig.

4 de abril de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WoW og så lige lidt mere WoW!!

Jeg er ny damper, og smed en ordre afsted, d. 26 lige op til påsken, og regnede faktisk først med og modtage varene en sidst i denne uge, men var heldig og få det Tirsdag, var jo fantastisk, når man bare gik og ventede på det.

Alt var pakket perfekt, jeg fik enda tilføjet til ordren efter bestilling, da jeg dummede mig, og glemte og bestille drip tips, dem fik jeg så smidt i.

Desværre var en cartomizer defekt, samt den ene af drip tips, manglede sin pakning, smed en mail afsted samme aften, og fik dagen efter besked på, de ville sende noget nyt afsted.

Det er sku service!!

4 de abril de 2013

Virkelig, virkelig service!

Jeg kan virkelig ikke andet end at skønrose Pink-Mule! For det første er det en utrolig hurtig levering i forhold til virksomhedens placering i Verden. For det andet er det nok den bedste service jeg har oplevet ved køb over nettet. Jeg bliver overrasket hver gang jeg har bestilt noget nyt fra Pink-Mule (hvilket er en del gange efterhånden).

2 de abril de 2013

Fantastisk!

Har bestilt fra Pink Mule 5 gange, og det er en dejlig oplevelse hver gang!
Deres priser er gode og varerne kommer altid inden for den tidsramme de har sat.

27 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

KANON service. ( Christian )

Har handlet ved Pink Mule flere gange. Mine ordre er leveret få dage efter bestilling. Har haft en enkelt reklamation og er derefter blevet ringet op fra Spanien for, at få klarhed over tingene. Det kan simpelthen ikke være bedre. Stor tak til Christian/Pink-mule.

21 de março de 2013

Ingen skuffelser - positivt overrasket

Jeg ville kvitte mine smøger. Jeg blev anbefalet at købe et startsæt hos pink-mule.com. Jeg sad og læste lidt - så at produkterne ville blive sendt med spansk post - tænkte - uhhh .... ikke godt.

Men jeg må tage alle mine betænkeligheder tilbage! Begge mine ordrer er gået lige i gennem på kort tid. Alle produkter svarer til mine forventninger.

Jeg kan klart anbefale denne side.

16 de março de 2013

Super Super

Hvad skal jeg sige :)
Jeg har prøvet at blive snydt af et andet firma og det er bestemt ikke sjovt, men Pink Mule har bare styr på alt: Svar hurtigt, lever hurtigt, gode priser, og alle nye produkter, de andre først får om et år :)
Det er en forventning at få sine vare, men bestemt ikke alle firma som forstår det.
Pink Mule er 100 % i orden og du skal ikke være bange for at købe der.
Hvis jeg skal sige en dårlig ting så er deres fragt lidt høj, men heller det er det og man så få sine vare ;)

God dag der ude damper

14 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse - hver gang!

Har handlet her flere gange og alle gange super oplevelse. Hurtig levering uden fejl eller mangler. Min seneste oplevelse bestod i at bestille væske til min E-cigaret. Bestilte fredag formiddag, fik en mail søndag om at varen var afsendt og modtog min bestilling i mandag - fra Spanien!!! Jeg kender danske webshops, der ikke kan klare sådan en leveringstid. Kunne jeg give ti stjerner, gjorde jeg det.

12 de março de 2013

Fantastisk hurtig levering

Jeg bestilte for første gang en E-cig og væske tirsdag aften, og jeg har sør'me modtaget min pakke i dag, og jeg havde endda valgt den billigste forsendelse! Jeg handler ofte på nettet og har aldrig før modtaget mine varer så hurtigt. Alting var pakket pænt og ordentligt.
Nu lader dimsen så op, og så snart den er klar, er jeg klar til at dampe derudaf , og virker det her for mig, vender jeg helt sikkert tilbage :-)

8 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pink-mule.com har et godt udvalg af kvalitetsvare og en super service og hurtig levering. Er der en fejl ved et produkt bliver det byttet uden problemer. jeg handler for så vidt mulig alt mit damp legetøj der.......

1 de março de 2013

Super hurtigt

Fantastisk hurtigt på kun 2 hverdage. Fatter ikke det går så hurtigt. Varene var perfekt pakket og man kunne se at de havde gjort sig umage med at pakke varene - for at sikre at der ikke skete noget noget under transporten.
Jeg må sige det er sku´ til at tage hatten af for.
Godt gået.
//Lene
Nb. Har allerede sendt min næste ordre:-)
Og for øvrigt - Hvis Marianne er alene om alt dette her. Så bliver hun stresset og jeg står gerne til rådighed og hjælper hende - For hendes mission er sku´ super...

11 de fevereiro de 2013

SUPER SERVICE/ Lyn Hurtig Dampende Levering

Har handlet på Pink Mule og det er BESTEMT IKKE sidste gang her kommer lige et par Bullets .

Svare på Mail: Lyn hurtigt
Super hurtig Levering: Var meget overrasket over det kunne gå så stærkt fra spanien
har hafr en mindre reklamation:Fik svar og ny vare på vej fra pinkmule inden for 1½ time.

Der er ingen tvivl om jeg handler hos Pink-mule i fremtiden

11 de fevereiro de 2013

5 stjerner til pinkmule

Kun gode oplevelser, hurtig levering!!!
Kun kvalitets produkter og gode smage. kan se en har skevet at han mister stemmen og får ondt i halsen??? Har jeg aldrig oplevet og har købt meget væske hos pink-mule. dog kunne det være fedt med 30ml. væsker også.

En lidt sløv kundeservice til tider, men fortvivl ikke!!
Alt løser sig, bare bliv ved med at spørge og vupti en dag er der svar på spørgsmålet og en løsning på problemet :-)

10 de fevereiro de 2013

Super oplevelse

Har bestil fra 5 andre netbutikker. Pink mule slår dem alle. Fik mine varer allerede efter 2 dage fra Spanien...super! Ps. Deres lakrids juice er bare den bedste. Prøv den!!!

8 de fevereiro de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais