Kupiony abonament yt premium na 3 miesiące wygasł po miesiącu i brak kontaktu ze sprzedającym. Nie polecam. P. S. Za zwrócone pieniądze za 2 miesiące zmieniam ocenę na 4. Brak jednej gwiazdki bo jedn... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Zamówienie doszło błyskawicznie. Niestety po pięciu dniach kody przestały działać. Reklamacja na stronie i nowe kody już za piętnaście minut. Jak na razie ok.
Tanio i prosto, zakupiłem licencję do ChatGPT Plus na miesiąc za 30zł zamiast za 100zł, przejrzysta instrukcja, wszystko błyskawicznie, polecam!
PixyStore – cyfrowy sklep z licencjami i subskrypcjami w najlepszych cenach. Szybka dostawa i bezpieczne zakupy online.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Szybka realizacja zamówienia. Dobra komunikacja. Pełna informacja o produkcie.
Co chwilę netflix nie działa, brak reakcji ze strony sprzedającego, OSZUSTWO!!!!!!!!!
Unikajcie jak ognia Pixystore.eu
No bo to skandal!!!!!!!!!

Resposta da PixyStore
Zakupy na PixyStore robię już od jakiegoś czasu i cenie sobie szybkość dostarczania produktów i profesjonalną obsługę. Mogę śmiało polecić ten sklep
Jestem bardzo zadowolony. Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem polecam.
Już drugi raz kupiłam dostęp do netflixa i wszystko działa. POLECAM!
Szybkość dostarczenia licencji oraz bezproblemowe działanie.
Subskrypcja „ YouTube Premium – Subskrypcja 12 Miesięcy”przestała działać po 2 miesiącach i tym razem dostałem szybko informację zwrotną która rozwiązała mój problem. Następnie po kolejncyh 2 miesiącach znów przestala działać lecz tym razem zero odpowiedzi na maile i tak już od tygodnia. Oferta YouTube powinna się nazywać „ YouTube Premium – Subskrypcja 2 Miesiące”
P. S. Za zwrócone pieniądze za 2 miesiące zmieniam ocenę na 4. Brak jednej gwiazdki bo jednak co innego kupiłem a co innego dostałem

Resposta da PixyStore
Zakupiłam licencję na rok, wygasła po miesiącu.
Brak jakichkolwiek działań oraz odpowiedzi na maile.
Ostrzegam!
Otrzymałem kod, który nie zadziałał.
Po zgłoszeniu kłopotów mailem, otrzymałem drugi.
Produkt zarejestrowany. Dziękuję
Jestem zadowolony z obsługi i z zasobnosci oferty.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.