Mooi product dat volgens afspraak is bezorgd! Het duurde wel iets langer dan ik had verwacht, maar dat kan te maken hebben met alle lange weekenden. In elk geval leuk dat dit bedrijf bestaat!
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb magneet picto’s laten maken van eigen afbeeldingen. Fijn dat deze optie er is! De magneetjes zijn erg mooi geworden. Ik wilde nog iets nabestellen en dit kon toegevoegd worden aan mijn lopende... Ver mais
Product ziet eruit zoals op de site. De mogelijkheden om het persoonlijk te maken zijn uitgebreid. De levering is supertraag. Woensdag besteld, maandag erop aan de bel getrokken want nog geen en... Ver mais
Super blij met het planbord ‘Noa’! Mooie kwaliteit en het fijne van Plania is dat je de planborden kan personaliseren. Het standaard planbord had andere kleuren per dag dan mijn dochter had geleerd, m... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Plania
Breng Structuur in het Leven van Uw Kind met Onze Planborden
Stap binnen bij Plania, waar wij als gepassioneerde ouders weten hoe belangrijk het is om kinderen te helpen bij een gestructureerde opvoeding vol avontuur. Onze online winkel biedt een betoverende selectie van magnetische planborden, speciaal ontworpen om uw kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van organisatorische vaardigheden en dagelijkse routines.
Waarom Plania Kiezen?
Onze planborden zijn meer dan alleen praktische hulpmiddelen; ze zijn de sleutel tot het creëren van magische momenten en waardevolle herinneringen. Als ouders begrijpen we dat het plannen en organiseren van activiteiten een spannend avontuur kan zijn voor jonge ontdekkingsreizigers. Daarom hebben we onze planborden ontworpen om te inspireren, motiveren en betrekken, zodat uw kinderen met een glimlach aan de slag gaan.
Wat Maakt Onze Planborden Uniek?
- Betoverende Ontwerpen: Onze planborden zijn voorzien van betoverende ontwerpen die de verbeelding van uw kinderen prikkelen en hen uitnodigen om de wereld te ontdekken.
- Interactieve Functies: Met kleurrijke magnetische pictogrammen kunnen uw kinderen op een leuke en interactieve manier hun dagelijkse activiteiten plannen.
Ontdek Samen met Uw Kind
Bij Plania geloven we in het belang van ouder-kind interactie. Onze planborden zijn een uitnodiging om samen met uw kind op ontdekkingstocht te gaan. Creëer kostbare momenten terwijl u samen plannen maakt, doelen stelt en successen viert.
Informações de contato
Holanda
- info@plania.nl
- plania.nl
Pede aos clientes que avaliem
Uitstekende service
Bestelling door fout bij het postorderbedrijf niet geleverd. Direct reactie op de mail vanuit Plania.
Bestelling door hun opnieuw verzonden.
Erg vriendelijke afhandeling. Complimenten
Vlotte levering
Vlotte levering, leuke magneten. Het zou leuker zijn als je namen van grootouders zelf kon kiezen.

Netjes en supper leuk
Alles komt netjes aan kan meteen op het bord. Kinderen weer heel blij. Ik vind het super...
Enorm goed geholpen
Enorm goed geholpen, snelle reactie en super blij met het ontvangen planbord voor onze dochter. Ze ging er meteen mee aan de slag! Bedankt nogmaals voor alles!

Resposta da Plania
Hele goede service en snel
Geweldige planner!
Super mooie planner voor onze dochter met hele leuke magneetjes. Klantenservice is ook top! Echt aan te raden!

Resposta da Plania
Ik heb ontvangen precies wat ik besteld…
Ik heb ontvangen precies wat ik besteld heb, goede comminicatie en pakketje netjes op tijd bezorgd

Een duidelijke weekkalender
Een duidelijke weekkalender. Persoonlijk vind ik per dag soms een beetje te weinig plaats. Niet alle magneetjes vind ik. Vb in Moeke en Vava. Een halve dag school,..
Voor de rest is een leuke Kalender met leuke en duidelijke afbeeldingen.

magneetjes planbord
Ik heb redelijk snel, waar wel langzamer dan eerst aangekondigd, het product gekregen en ik heb bovendien een gratis setje magneetjes gekregen met de dagen van de week erop. Goed meegedacht.
Maar: de dagen van de week krijgen geen hoofdletters in het Nederlands. Ik hoop dat u dat kunt aanpassen om leerlingen geen onjuistheden bij te brengen.

Belachelijke bezorgkosten
Wilde hier wat bestellen. Maar eh 6,95 voor een paar magneetjes die gewoon door de brievenbus kunnen. Belachelijk! We kijken wel even verder
Hele fijne bord
Hele fijne bord, mijn kinderen vinden hem helemaal te gek en vinden het kei leuk als we hem samen plannen voor de week.

Resposta da Plania
Mooi overzichtelijk planbord met mooie…
Mooi overzichtelijk planbord met mooie magneten. Perongeluk verkeerde magneten ontvangen maar na contact snel de juiste. Goede service!

Resposta da Plania
Ik heg goede ervaringen met dit bedrijf erg meedenkend en komen afspraken na ,kwaliteit ook perfect …
Ik heg goede ervaringen met dit bedrijf komen afspraken zeker na .En denken ook echt met de klant mee .netjes ingepakt en product ook van goede kwaliteit.zeker een aanrader

Erg mooi
Leuk planbord van goede kwaliteit met erg mooie plaatjes. De mogelijkheid om zelf te ontwerpen is heel leuk en persoonlijk. Communicatie met verkoper verliep heel prettig. Erg blij met deze aankoop.

Resposta da Plania
Gepersonaliseerd én snel geleverd!
Superleuk dat de kleuren aangepast kunnen worden naar wens. Zo konden we de kleuren afstemmen op de kleuren die de kleuterschool gebruikt.
Gepersonaliseerde uitvoering werd snel en correct geleverd. Ook fijn dat er een uitgebreide keuze aan magneetjes is...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.