Plania Avaliações 54

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product dat volgens afspraak is bezorgd! Het duurde wel iets langer dan ik had verwacht, maar dat kan te maken hebben met alle lange weekenden. In elk geval leuk dat dit bedrijf bestaat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb magneet picto’s laten maken van eigen afbeeldingen. Fijn dat deze optie er is! De magneetjes zijn erg mooi geworden. Ik wilde nog iets nabestellen en dit kon toegevoegd worden aan mijn lopende... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Product ziet eruit zoals op de site. De mogelijkheden om het persoonlijk te maken zijn uitgebreid. De levering is supertraag. Woensdag besteld, maandag erop aan de bel getrokken want nog geen en... Ver mais

Detalhes da empresa

Sobre Plania

Breng Structuur in het Leven van Uw Kind met Onze Planborden

Stap binnen bij Plania, waar wij als gepassioneerde ouders weten hoe belangrijk het is om kinderen te helpen bij een gestructureerde opvoeding vol avontuur. Onze online winkel biedt een betoverende selectie van magnetische planborden, speciaal ontworpen om uw kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van organisatorische vaardigheden en dagelijkse routines.

Waarom Plania Kiezen?

Onze planborden zijn meer dan alleen praktische hulpmiddelen; ze zijn de sleutel tot het creëren van magische momenten en waardevolle herinneringen. Als ouders begrijpen we dat het plannen en organiseren van activiteiten een spannend avontuur kan zijn voor jonge ontdekkingsreizigers. Daarom hebben we onze planborden ontworpen om te inspireren, motiveren en betrekken, zodat uw kinderen met een glimlach aan de slag gaan.

Wat Maakt Onze Planborden Uniek?

1. Betoverende Ontwerpen: Onze planborden zijn voorzien van betoverende ontwerpen die de verbeelding van uw kinderen prikkelen en hen uitnodigen om de wereld te ontdekken.
  2. Interactieve Functies: Met kleurrijke magnetische pictogrammen kunnen uw kinderen op een leuke en interactieve manier hun dagelijkse activiteiten plannen.

Ontdek Samen met Uw Kind

Bij Plania geloven we in het belang van ouder-kind interactie. Onze planborden zijn een uitnodiging om samen met uw kind op ontdekkingstocht te gaan. Creëer kostbare momenten terwijl u samen plannen maakt, doelen stelt en successen viert.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

54 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi product, super trage levering

De levering is supertraag. Woensdag besteld, maandag erop aan de bel getrokken want nog geen enkel reactie van Plania na de bevestiging van mijn bestelling. Met excuses en een aardigheidje uiteindelijk vrijdag pas in huis.

Niet bestellen als je het snel in huis wil hebben. Gelukkig is ons kind er blij mee.

19 de outubro de 2023

Resposta da Plania

Dank voor uw feedback en uw aankoop. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen heeft voldaan. Onze excuses voor de trage levering. We waarderen uw geduld en uw steun.

Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te verzenden, vooral omdat het om gepersonaliseerde producten gaat. We zullen blijven werken aan het verbeteren van onze service.

Uitstekend

Een mooi planbord met duidelijke pictogrammen. Overzichtelijk website, snelle en goede service!

22 de outubro de 2023

Resposta da Plania

Fijn om te horen dat je onze product en service prettig hebt ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie kwaliteit, personaliseerbaar en goede service!

Super blij met het planbord ‘Noa’! Mooie kwaliteit en het fijne van Plania is dat je de planborden kan personaliseren. Het standaard planbord had andere kleuren per dag dan mijn dochter had geleerd, maar dat is dus aan te passen! Verder superblij met de gepersonaliseerde magneetjes! Raishon wist met een paar steekworden de perfecte magneetjes te creeëren. Super creatief! Ik ben al aan het bedenken welke persoonlijke magneetjes ik nu ga bestellen. Kortom: Aanrader!

11 de setembro de 2023

Resposta da Plania

Graag gedaan, en hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Groetjes Plania

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooi en duidelijk planbord

Mooi en duidelijk planbord, mijn zoontje is er heel blij mee. Elke dag wordt het meerdere malen bekeken en worden er vragen gesteld. Soms veranderd er iets in de weekplanning en dan wisselt hij al snel de magneetjes om.
Ik heb ook extra magneetje erbij besteld, dit in overleg gedaan. Ik ben erg vriendelijk geholpen en geen vraag was te veel.
Ik beveel Plania zeker aan.

Marieke

13 de setembro de 2023

Resposta da Plania

Fantastisch om te horen dat uw zoontje zo blij is met ons planbord! We waarderen uw positieve feedback en aanbeveling. Groetjes Plania

Heel mooi

Heel mooi, praktisch en kleurrijk bord. Snelle en correcte service.

6 de setembro de 2023

Resposta da Plania

Dank voor uw positieve woorden! We zijn blij dat u ons bord mooi vindt en tevreden bent met onze snelle service. Groetjes Plania

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend blij met de magneetjes op…

Ontzettend blij met de magneetjes op maat. Mooie ontwerpen.
Snelle reactie en levertijd.

22 de agosto de 2023

Resposta da Plania

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de magneetjes en onze service. Groetjes Plania

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie borden, kinderen zijn er blij mee.

28 de julho de 2023

Resposta da Plania

Het doet ons goed te horen dat het kinderplanbord in de smaak is gevallen, veel planplezier samen met de kids. Groetjes Plania

Erg tevreden !

Snelle service en erg tevreden !

28 de julho de 2023

Resposta da Plania

Wij zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Groetjes Plania

Plania bord

Heel fijn alles optijd binnen gekregen. Bord is heel makkelijk voor het kind en overzichtelijk. Kleurrijk waar kinderen van houden. Service is ook helemaal prima, duidelijke afspraken van verzenden en die zijn ook nagekomen.

1 de agosto de 2023

Resposta da Plania

Dank je wel voor je positieve review over onze planborden! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze producten en service. Groetjes Plania

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een mooi en duidelijk product

Echt een mooi en duidelijk product, snelle levering.

23 de julho de 2023

Resposta da Plania

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je onze snelle levering waardeert. Jouw positieve woorden maken ons team extra trots!

Groetjes,
Plania

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.