Da vi besøgte Plankoa Home, var det egentligt bare for at se deres udstilling af spiseborde, men efter et behageligt møde med Oliver, endte vi med at bestille et stort flot planke bord af valnød. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har netop modtaget vores flotte, nye plankebord fra Plankoa Home, og det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse. Vi fik god vejledning og relevante svar, samt en hurtig levering kun... Ver mais
A empresa respondeu
Der var fokus på mig som kunde med det samme, betjeningen var nærværende og behagelig og Oliver pejlede sig hurtigt ind på vores behov. Selvom der ikke var det sofabord vi efterspurgte, var der opfin... Ver mais
A empresa respondeu
Så fik vi besøg igen af Plankoa (August) Hvor han levede vores nye sofabord og det er i samme fantastiske kvalitet som vores spisebord som vi købte for ca 2 år siden. Jeg kan stærkt anbefale Planko... Ver mais
A empresa respondeu
Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjordt dette! Fantastiske søde mennesker der arbejder hos plankoa! Jeg fik en fantastisk hjælp, fra valg af bord og til levering, nu er det bare at nyde det meget fine egetræsbord jeg har købt, tusind tak for top service! og jeg beklager at jeg var en besværlig gammel kone med tusind spørgsmål, men i tog det hele med et smil 😊👍🏻 *****

Resposta da Plankoa Home
Købte bord og stole da jeg havde set annonce på internettet. Super kvalitet og mega god betjening fra Christoffer - han er bare en god fyr!

Resposta da Plankoa Home
Var ude og kigge på bord hos Plankoa i deres showroom. Vi endte både med at købe bord og stole, i egetræ. Kvaliteten var top top, og de har virkelig øje for detaljerne. Og så har de endda super gode priser, i forhold til andre steder vi har kigget. 5 store stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Plankoa Home
Besøgte butikken i dag, efter at have læst på deres hjemmeside at der var “yderligere -20% på ALLE produkter både online og i showroom, på allerede nedsatte varer” (Præcis ordlyd)
I butikken beslutter vi os for et bord til 11.000 (nedsat fra 15.500)- med tanken om at borde jo så lander på 8.800 kr totalt.
Da vi så vil købe det (har besluttet ben, etc.) siger sælger (som er flink og hjælpsom) at rabatten ikke gælder dette bord, da det allerede er nedsat.
Vi stiller os selvfølgelig undrende og viser ham reklamen- men han siger at det er en fejl, og noget at give os den markedsførte rabat.han kontakter også chefen som holder fast i det samme.
Falsk markedsføring, spild af tid og bestemt ikke et sted vi vil anbefale folk at handle. Når de er så ligeglade med falsk markedsføring er de sikkert ligeglade med andre regler og Love.

Resposta da Plankoa Home
Absolut de flotteste borde på markedet der bestemt leverer over sit prisleje i kvalitet. Har fået god service og anbefalinger fra starten af købet og fik en god deal ved at bestille et bord og bænk lige som vi ville have det.

Resposta da Plankoa Home
Vi har fået leveret vores super flotte valnøddebord, tilhørende bænk og 2 barstole med sort læder og ligeledes valnød. Samtlige møbler er vanvittigt smukke og vidunderlige at røre ved.
Servicen hos Plankoa har været upåklagelig og informationsniveauet i top.
Plankoa får vores varmeste anbefalinger.

Resposta da Plankoa Home
Vi faldt over et super flot plankebord i går, bestilte det i dag og fik leveret samme dag. Vi er så glade for det. Det er lige det jeg har ønsket mig. Servicen var helt i top og så kan jeg godt lide at de selv leverede.
De varmeste anbefalinger her fra
Henriette

Resposta da Plankoa Home
Besøgte jeres showroom efter jeres annonce dukkede op på Instagram
Har købt det flotteste plankebord
I giver god vejledning top service og hurtig levering

Resposta da Plankoa Home
Kan kun anbefale Plankoa! De har nogle virkelig flotte borde og håndværket kan der ikke sættes en finger på.
Vi forelskede os i et valnødbord, som vi bare ikke kunne få ud af hovedet. Som min mand sagde “Det er det flotteste bord jeg nogensinde har set” 😊 Da der gik lidt tid før vi kunne få bordet hjem grundet en renovering, opbevarede Plankoa det indtil det gav mening for os at få det leveret. Servicen var bare helt i top fra start til slut!

Resposta da Plankoa Home
Jeg købte et super flot bord i egetræ med målene 220x90 cm. fantastisk service, super imødekommende personale, en kvalitet der er helt i top. Det passer så godt i spisestuen.
Kan klart anbefale at handle hos Plankoa.

Resposta da Plankoa Home
Vi var på udkig efter et sortolieret egetræsbord – 3 meter langt med 2 tillægsplader. I showroomet så vi 2 eksempler på borde, som begge var super flotte og vi blev hurtigt enige om, hvor store og hvor mange knaster der måtte være i plankerne. Vi aftalte med Oliver, at de ville finde plader uden for mange/store knaster og bare et par dage efter havde vi billeder af planker til godkendelse.
Vi havde længe været på udkig efter stole, men endte med at købe fine stole hos Plankoa ligeledes i sortolieret egetræ og med lædersæder. Præcis 18 dage efter bestilling stod det nye bord + stole i vores stue – det er super flot og vi glæder os til at samle familien omkring bordet.
Et lille minus – selvom vi bor i én en-plans villa, kunne vi godt have brugt indbæring, udpakning og samling og vi havde med glæde betalt ekstra for den service 😉

Resposta da Plankoa Home
Jeg var ude i deres showroom i Rødovre, som var et super lækkert sted med en masse forskellige valgmuligheder så man er sikker på at vælge det rigtige.
Jeg endte med et valnødsbord i str. 200*90cm.
Servicen var helt i top, og kan klart anbefale det hvis du mangler et lækkert spisebord, en stol eller nogle af de mange lækre ting de har der ude.

Resposta da Plankoa Home
Super fint showroom i Rødovre. Der var god service, ikke for påtrængende selvom vi var de eneste. Vi fik et tilbud på et plankebord efter egne mål og et visitkort til hvis vi ønskede at bestille bordet.
Vi får bestilt bordet (da det var det bedste tilbud, da vi fik 20% og stofstole til halv pris) og fik at vide at der ville gå 4-6 uger før det var færdigt og klar til levering. knap 3 uger senere får vi mandag en sms om at bordet vil blive leveret den følgende torsdag kl. 11-16. Mega fedt! :) På leverings dagen ringede de ca. halvanden time før ankomst (og nævnte om vi var to til at bære da det jo var kantstens levering, hvilket vi godt vidste) og så igen 5 minutter før ankomst. To flinke gutter læssede bordet og stolene af bilen og ønskede en god dag. Stolene kom i kasser og bordpladen var godt pakket i pap og benene kom for sig som vi selv skulle montere (alt sammen noget vi viste i forvejen da jeg havde spurgt ind til dette). Det var lige til at skrue ben på både bord og stole, selvfølgelig lige bortset fra at bordet er møghamrende tungt! ;) Man skal dog lige være obs på at stolebene skal sættes sammen den rigtige vej på kryds, ellers passer hullerne ikke.
Alt i alt ikke andet end ros herfra, og det kan være vi lægger et smut forbi en dag når vi skal have nyt sofabord :D

Resposta da Plankoa Home
Vi købt et super flot lys eg bord med bænk til. God service, god kvalitet og super kommunikation. Hele sættet ser fantastisk ud på vores terrasse.

Resposta da Plankoa Home
Vi har købt et hvidolieret plankebord, og det er bare så flot. Blev færdigt før end forventet.

Resposta da Plankoa Home
Manglende oplysninger, omkring tillægplader, der bliver oplyst de kan købes bagefter, skriver en mail i dag om det er muligt og får et nej pga. Bliver købt fra starten af, så er der åbenbart bagatel grænser omkring bordben med ridser.

Resposta da Plankoa Home
God service - overholdt den lovede leveringstid og et super flot produkt til en fornuftig pris!

Resposta da Plankoa Home
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.