Plankoa Home Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da vi besøgte Plankoa Home, var det egentligt bare for at se deres udstilling af spiseborde, men efter et behageligt møde med Oliver, endte vi med at bestille et stort flot planke bord af valnød. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop modtaget vores flotte, nye plankebord fra Plankoa Home, og det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse. Vi fik god vejledning og relevante svar, samt en hurtig levering kun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var fokus på mig som kunde med det samme, betjeningen var nærværende og behagelig og Oliver pejlede sig hurtigt ind på vores behov. Selvom der ikke var det sofabord vi efterspurgte, var der opfin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fik vi besøg igen af Plankoa (August) Hvor han levede vores nye sofabord og det er i samme fantastiske kvalitet som vores spisebord som vi købte for ca 2 år siden. Jeg kan stærkt anbefale Planko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis rústicos

Escrito pela empresa

Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

65 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende produkt og super service

Vi forelskede os i et rund bord på ø 160 fra PLANKOA efter at have ventet godt 5 måneder på et bord fra Kina for så at blive brændt af af et firma vi har handlet med gennem 15 år. En forfærdelig oplevelse.
Inden for 3 uger bestilte vi og fik det det leveret.
Det har været den bedste og fineste oplevelse at blive betjent af August. En af de tre brødre. Vi har kunne følge med i processen fra da vi bestilte bordet og til det i dag hvor det er ankommet til vores hus. Vi har sjældent oplevet en så god service og så lækkert produkt( og vi har købt MANGE møbler gennem årene) Tak til PLANKOA. Vi vil anbefale jer til gud og enhver der vil hører på os🥰

8 de maio de 2025

Hej Jørn

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på jeres anmeldelse og det gør os rigtig glade, at i har haft en god oplevelse. Det var godt at vi fik hjulpet jer med en løsning :)

Hav en dejlig dag.

Professionelle og dygtige

Meget tilfreds. Kvalitet til fornuftige priser. Det er nu anden ordre jeg laver hos dem. De kan klart anbefales.

30 de abril de 2025

Hej NFH

Tak for din trustpilot. Det varmer i Plankoa, at i har haft en god oplevelse gennem begge køb. Vi sætter stor pris på, at du vil dele dette :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækre produkter og…

Virkelig lækre produkter gode priser og meget fagligt kyndig og behagelig betjening. Mange kombinationer på materialer. Vi fik en rigtig god oplevelse hele vejen. Nyder vores nye fede spisebord ! (Valnød på stålben.) kan varmt anbefales.

19 de abril de 2025

Hej Niels

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det sætter stor pris på. Vi er rigtig glade for, at i har haft en god oplevelse gennem hele processen :)

Rigtig god mandag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot plankebord i valnød og…

Super flot plankebord i valnød og rigtig god service. Hurtigt levering og montering. Tak 😊

25 de abril de 2025

Hej Malene

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og er glad for dit nye Plankoa produkt :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukt bord og professionel service

Meget smukt og flot egetræsbord blev leveret helt som aftalt. Vi glæder os til at bruge bordet i mange år. August fra Plankoa har ydet super og meget professionel service igennem hele processen med at vælge bordet. Plankoa kan varmt anbefales.

28 de março de 2025

Hej Henrik

Tusinde tak for din trustpilot. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse fra start til slut :)

Mvh Plankoa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et fantastisk sted at handle!

Tænk at finde et gedigent spisebord i tykke planker fra gamle egetræer i Ukraine, lavet noget så flot - ja, det er lykken! Og så super service oven i købet! Plankoa anbefales varmt!

28 de março de 2025

Hej Skåningen

Mange tak for din trustpilot. Den sætter vi stor pris på :)

Hav en dejlig dag.

Perfekt oplevelse

Rigtig god kundeservice og lækre kvalitets produkter !
Jeg er så glad for mit nye spisebord og stolene til !
🤩

1 de março de 2025

Hej Amanda

Tak for din trustpilot. Det varmer i Plankoa, at du har haft en god oplevelse hos os :)

Rigtig god mandag.

ikøb af plankebord

Vi har købt et plankebord, 6 stole og en bænk, og har fået en hel fantastisk god betjening.
Først i showrummet og så ved levering af
møblerne en helt igennem en rigtig god oplevelse

14 de março de 2025

Hej Annie

Mange tak for den fine trustpilot :)

100% tilfreds

100% tilfreds - Fantastisk produkt og service!

8 de março de 2025

Hej Jimmy

Tusinde tak for din trustpilot :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service med indbæring af bord ved…

God service med indbæring af bord ved levering, samt det flotteste plankebord 💪🏻

14 de fevereiro de 2025

Hej Lasse

Tak for din trustpilot. Den er vi meget glad for :)

Det smukkeste plankebord

Vi har købt det smukkeste plankebord fra Plankoa. Vi var ude og se deres fine showroom og blev meget begejstret over kvaliteten, de mange forskellige stel og mange muligheder.
Leveringen var perfekt og bordet er smukkere end forestillet.
Superfin service og vejledning hele vejen omkring vedligeholdelse mm.

22 de janeiro de 2025

Hej Anne-Marie

Mange tak for de fine ord. Det sætter vi stor pris på. Det gør os glade i Plankoa, at du har haft en god oplevelse og er glad for dit nye produkt :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice og velkommenhed. Hele vejen fra vores idé til leveringen af vores bord har vi fået unik service.

6 de fevereiro de 2025

Hej Anna

Tak for din trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse gennem hele processen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige modtaget det smukkeste…

Har lige modtaget det smukkeste sildebensbord. Alt har været super positivt, siden besøget i deres showroom og deres kundeservice har også svaret mine spørgsmål meget hurtigt. Leveringstid hold, selv om der var juleferie og nytår. Er meget glad for bordet og kan klar anbefale dem!

4 de fevereiro de 2025

Hej Jose

Mange tak for trustpiloten :)

Rigtig god mandag!

Smukt skrivebord

Har idag hentet det smukkeste skrivebord
Tak for godt og flot arbejde.

28 de janeiro de 2025

Hej Nia

Mange tak for anmeldelsen. Det er vi glade for at høre :)

Hav en dejlig dag!

Mvh Team Plankoa

alt tip top iorden

Super fin process med levering som aftalt, hurtig og venlig kommunikation hele vejen igennem.
Fik også meget fin oplevelse ifbm levering.

Meget tilfreds med mit bord-lækker kvalitet

29 de novembro de 2024

Hej Karen

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med dit nye Plankoa produkt :)

Fantastisk service

Jeg købte et ekstra langt sofabord på over 3 meter. Jeg må sige, at jeg har fået et lækker produkt og tidligere end beregnet.
Det er lækkert egetræ og bearbejdning af træet, lækkert stålarbejde samt rigtig god vejledning og service. Jeg kan kun anbefale at købe plankebord via Plancoa.

18 de dezembro de 2024

Hej Jeanne

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at du har haft en god service :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi har købt et flot bord fra Plankoa…

Vi har købt et flot bord fra Plankoa...super god service meget behjælpelig da vi var nede på lageret og stillede en masse spørgsmål. Bordet blev leveret til tiden og tilmed båret hele vejen ind tak for det. Grunden til de ikke får 5 stjerner herfra var at vi bestilte et bord med lidt flere naturlig kurver på siderne. Men måske var der bare ikke den bord plade på det tidspunkt vi bestilte. Plankoa kan anbefales herfra Tak

22 de novembro de 2024

Hej Jacob

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har haft en god service.

Naturkanter er organiske og kommer fra træets natur, hvilket gør at det ikke er muligt at producere 1:1 naturkanter. Vi er selvfølgelig kede af at dette koster en stjerne :(

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service fra start til slut

God service fra start til slut.
Der blev taget pænt imod os i butikken, og der blev hurtigt sporet ind på vores ønsker. Vi fandt et bord som de opbevaret for os indtil vi overtog vores nye hus. Bordet blev leveret som aftalt. Og vi er så glade for valget af Plankoa

29 de novembro de 2024

Hej Morten

Mange tak for de 5 stjerner. Det varmer hos Plankoa, at i har haft en god oplevelse og er tilfredse med jeres nye plankebord :)

Hav dejlig dag!

Mvh August / Plankor

Smukke plankeborde

Vi er meget glade og tilfredse med vores smukke egetræsbord. Det er super flot håndværk, hvor vi selv har kunne sammensætte det efter vores ønske. Vi fik i den proces også god hjælp ude i deres showroom. Bordet blev leveret på forsvarlig vis, og var godt pakket ind. Benene var lette at montere, og bordet står godt og stabilt. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og uden tvivl ventetiden værd!😁

26 de novembro de 2024

Hej Sofie

Tusinde tak for anmeldelsen. Det gør os glade, at i har haft en god oplevelse gennem hele købsprocessen og bordet har levet op til jeres forventninger :)

God jul og godt nytår!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fineste bord og tydelig kommunikation og guide

Fra starten i showroom følte vi os set, imødekommet og på trods af forskellige eksempler på borde og en klar kommunikation at man aldrig helt vidste hvordan det endelig bord blev pga træ og struktur, følte vi at de guidede os på den helt rigtige måde. Vi endte med masser af ønsker til vores bord, som de prøvede at tilgodese. Da vi endte med Planko, som klart gav den bedste oplevelse, var kommunikationen herfra til 6 ud af 6 stjerner. Først fik vi billeder af varen inden produktion. Ved levering tog de sig tid til at gennemgå ALT, ikke bare behandling, gode råd til bord og træ, selv detaljer omkring udpakning og montering fik de igennem. Vi har det fineste bord nu og alle vores ønsker givet på dagen i showroom er hørt.
Klar anbefaling herfra 🙏

26 de novembro de 2024

Hej Mia

Mange tak for denne flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og vi er glade for at i har haft en god oplevelse fra start til slut. I Plankoa bestræber vi os efter god service og høj kvalitet, så vi er glade for at i har oplevet dette :)

Rigtig god jul og godt nytår!

Mvh August / Plankoa

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais