Plankoa Home Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da vi besøgte Plankoa Home, var det egentligt bare for at se deres udstilling af spiseborde, men efter et behageligt møde med Oliver, endte vi med at bestille et stort flot planke bord af valnød. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop modtaget vores flotte, nye plankebord fra Plankoa Home, og det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse. Vi fik god vejledning og relevante svar, samt en hurtig levering kun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var fokus på mig som kunde med det samme, betjeningen var nærværende og behagelig og Oliver pejlede sig hurtigt ind på vores behov. Selvom der ikke var det sofabord vi efterspurgte, var der opfin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fik vi besøg igen af Plankoa (August) Hvor han levede vores nye sofabord og det er i samme fantastiske kvalitet som vores spisebord som vi købte for ca 2 år siden. Jeg kan stærkt anbefale Planko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis rústicos

Escrito pela empresa

Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

65 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og høj kvalitet

Plankoa er essensen af super service og høj kvalitet. Vi oplevede en stor imødekommenhed samt forståelse af vores ønske om en speciel skåret bordplade. Den blev leveret flere uger før planlagt tid, og den levede op til vores forventninger. Vi sidder tilbage med en fantastisk købsoplevelse og kan varmt anbefale Plankoa.

24 de julho de 2024

Hej Ulla,

Mange tak for de fine ord. Det gør os glade i Plankoa, når vores kunder har haft en god oplevelse!

Hav en skøn dag :)

Fantastik god service

Fantastik god service
Skønne fragtmænd der leverede med venlighed
Vi handler hos jer en anden gang

24 de julho de 2024

Hej Steen,

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

God dag :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snedker arbejde af høj kvalitet

De lækreste træmøbler, hvor det er tydeligt, at der bliver lagt stort arbejde i sådan et håndværk. Jeg kommer klart igen.

18 de julho de 2024

Hej Clara,

Tak for din fine anmeldelse :)

Hav en god dag!

Anbefaling

Virkelig nice produkter! Virkelig god service! Kæmpe anbefaling at købe sine nye møbler hos drengene fra Plankoa.

18 de julho de 2024

Hej Sara,

Mange tak for din anmeldelse :)

Rigtig god dag.

Super oplevelse!

Var en tur forbi Plankoas showroom og fandt et super flot valnødsbord. Kvaliteten var helt i top og det samme var deres service! Jeg kan klart anbefale at handle hos Plankoa :)

3 de julho de 2024

Hej Gustav,

Tak for at give dig tid til en anmeldelse. Det varmer i Plankoa, at du har haft en god oplevelse :-)

God sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog et super flot spisebord fra Plankoa

Modtog et nyt egetræsbord fra Plankoa tilbage i juni måned. Kvaliteten, servicen, produkterne var i top klasse. Man kan trygt handle hos Plankoa.

20 de junho de 2024

Hej Rasmus,

Tak for anmeldelsen. Det gør os glade i Plankoa :-)

God sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende - intet mindre!

Plankebord? Hvor skal man handle og hvordan skal man gribe det an? De spørgsmål blev besvaret på fornemste vis da vi besøgte Plankoa i Rødovre. Jeg havde skrevet en mail en aften og fik svar med det samme! Allerede der det første point.
Vi tog til virksomheden og blev taget godt imod og så fik vi ellers forklaret de forskellige produkter, plejen og hvad vi kunne forvente! En helt igennem professionel og fremragende håndtering af os som kunder. Det er altid en stor fornøjelse at møde personer der ved hvad de taler om, brænder igennem lærredet af begejstring og bare er “på”! Det er også dejligt at opleve at købmandsskabet forsat er intakt og der kan handles indenfor rimelighedens grænser! Stor cadeau til virksomhedens ejer for en helt igennem forrygende oplevelse. Vi glæder os til får vores nye plankebord. De varmeste anbefalinger fra os til at bruge Plankoa, skulle du være i markedet for et smukt plankebord! De levere et for tiden meget sagt - men ikke udlevet - service! Fuldt hus på alle hylder! Tak for oplevelsen…

29 de junho de 2024

Hej Uffe,

Tusinde tak for denne flotte anmeldelse. Vi er glade for, at i har haft en god oplevelse gennem hele processen fra start til slut. Det var et super flot naturolieret egetræsbord med tillægsplader i modtog :-)

Rigtig god sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot bordplade bestilt efter mål

Super flot bordplade bestilt efter mål, god kommunikation, og flinke medarbejdere.

Vi mødte i deres showroom, blev taget godt imod, og fik forhandlet en fornuftig aftale. Købte endda yderligere en færdig bordplade (og ben) i showroomet med et betydeligt afslag i prisen.

Super søde og hjælpsomme ved leveringen, som kom til tiden. Gnidningsfrit og med god kommunikation hele vejen igennem.

Skulle man toppe den i forvejen flotte kransekage med noget pynt, havde det nok været et billede af det færdige plankebord, før det blev pakket til levering. Måske endda plankerne før bordet laves. Det var ikke noget jeg selv var kommet i tanke om måske havde været dejligt.

Savnede også at vide noget mere om træet der blot blev beskrevet som europæisk valnød. Men jo alt i alt stadig udgør en fantastisk flot bordplade. Skulle I vide mere må i hjertens gerne række ud.

God oplevelse. Man får hvad man bestiller, og god service til.

6 de maio de 2024

Hej David,

Tak for de fine ord. Det varmer i Plankoa, når vores kunder har haft en god oplevelse. I tilfælde af at man har nogle ubesvaret spørgsmål, er man altid velkommen til at ringe til os. Alt information vedrørende træsorter mm. kan også findes på vores hjemmeside :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtigt svar på mail

Super hurtigt svar på mail, fair pris og levering til døren, på trods af at vi bor på Bomrholm!
Meget smukt planke sofabord :-)

27 de abril de 2024

Hej Kristina,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at i har været tilfredse gennem hele processen :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt et plankebord hos Plankoa…

Vi har købt et plankebord hos Plankoa og fik en super fin service. Da vi skulle have bord og stole leveret, holdt der en lastbil og blokerede ved vores indkørsel pga genboens boligbyggeri, så Plankoa bar det hele ind i stuen.

16 de abril de 2024

Hej Britt,

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at i har været tilfredse gennem hele processen.

Det er et super flot sæt i har modtaget i europæisk valnød :)

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købt super flot sofabord i valnøddetræ…

Købt super flot sofabord i valnøddetræ - specieltlavet efter mål
Super service fra start til slut 😊

16 de abril de 2024

Hej Ann-Mette,

Mange tak for din anmeldelse. Det varmer hos Plankoa, når vores kunder har haft en god oplevelse :)

Mange tak for billederne. Det står super flot i jeres stue!

Hav en skøn dag :)

Super resultat!

Tak for god rådgivning, høj service og ikke mindst et ultimativt lækkert plankebord i valnødtræ som giver sjæl og varme til en ny tilbygning i glas og stål.

4 de abril de 2024

Hej Mark,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os.

God søndag :)

Bh TeamPlankoa

Købte et bord hos dem

Købte et bord hos dem, fantastisk kvalitet, god kundeservice, havde nogle spørgsmål, hvor jeg ringede ind til dem og de var lyn hurtige og kunne svare på alle spørgsmål - kæmpe anbefaling

22 de março de 2024

Hej Marcus,

Mange tak for de 5 - stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Det gør os glade i Plankoa😊

Hav en skøn dag!

Køb af bord

Fantastisk positiv oplevelse , god service og flotte borde . Bare godt hele vejen igennem . Vh Ulla trans

21 de março de 2024

Hej Ulla,

Tak for din fine anmeldelse😊

Det varmer os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god dag til dig😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og produkter at…

Virkelig god service og produkter at meget høj kvalitet 😍

21 de março de 2024

Hej Felix,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med dit nye produkt😊

Hav en skøn dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte det om søndagen og fik det…

Vi bestilte det om søndagen og fik det leverede om onsdagen super flot bord. Og super service 🙂🙂👍🏻

20 de março de 2024

Hej Bjarne,

Tak for anmeldelsen. Den varmer og det sætter vi stor pris på😊

Hav en skøn dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot bord - dejlig oplevelse!

Vi er enormt glade for vores flotte bord og har kun positive ting at sige om oplevelsen med at handle hos Plankoa.
Sød, kompetent betjening og vejledning hele vejen igennem.

1 de março de 2024

Hej Amanda,

Tak for de 5 - stjerner😊

Det gør os glade i Plankoa, når vores kunder har haft en god oplevelse.

Rigtig god dag😊

Plankoa`s showroom i Rødovre

Besøgte Plankoa`s showroom i Rødovre et par gange.
Valget faldt på et smukt bord i massiv egetræ i en flot flot nuance som passede perfekt til vores hjem. Har inden købet været grundig og set på mange borde fra forskellige firmaer . Plankoa har et fint udvalg af borde som de lagerfører - vi hentede bordet få dage efter aftalen var på plads. Det lidt vildt da stort set alle andre firmaer har 3-4 ugers leveringstid,

Valget faldt på Plankoa fordi til prisen er var det helt klart det bedste valg - både hvad angår kvalitet finish / design og ikke mindst service som var helt i top. Stor anbefaling herfra :)

14 de fevereiro de 2024

Hej Ayaz,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på😊

Det var en fornøjelse at handle med jer.

Hav en dejlig dag😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon service og kvalitet til…

Kanon service og kvalitet til fornuftige priser! Kan klart anbefales 😊

2 de janeiro de 2024

Hej Christoffer,

Mange tak for de 5 stjerner. Super flot bord til jeres fine nye hus i Søborg. Nu mangler vi bare nogle miljøbilleder fra jer ;)

Hav en god tirsdag.

Vh TeamPlankoa

Dejligt at besøge Plankoas showroom

Dejligt at besøge Plankoas showroom, hvor man kan se og mærke alle de lækre træsorter. Fik god rådgivning og vejledning af Oliver, så vi kunne vælge den type planke der var rigtig for os. Vi valgte en lang planke af valnød til et skrivebord. Planken blev leveret til tiden og som ekstra service båret på plads! Planken er så flot, hver gang vi passerer den, er det svært at lade være med lige at lade hænderne glide hen over det smukke træ:-) Kan varmt anbefale Plankoa!

26 de novembro de 2023

Hej Merete,

Tusinde tak for jeres anmeldelse her på trustpilot. Vi er super glade for jeres feedback, og enormt stolte over resultatet af jeres nye skrivebord. Det var en perfekt løsning til jeres hjem :)

God tirsdag.

Vh TeamPlankoa

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais