Planten247 Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op zich prima afhandeling van de bestelling. Ik bestelde 6 Verrassingsboxen met een paar zakken potgrond en hydrokorrels. De plantjes waren iets kleiner dan verwacht, maar die groeien vanzelf. Waar ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had de goed plantenbak besteld Maar kreeg er één met een andere maat Het bedrijf heeft het netjes opgelost en de goede plantenbak opgestuurd De verkeerde plantenbak mocht ik eveneens houden . Du... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

k heb recent een plant besteld en ben tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de plant. De hoogte kwam overeen met de beschrijving, wat ik erg waardeer. Echter, er waren twee kleine... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hibiscus op stam besteld, heel goed verpakt aangekomen. Kwaliteit was prima, gelijk geplant en het boompje loopt al uit na een paar dagen.

Detalhes da empresa

1. Viveiro de plantas atacadista

Bij Planten247 kun je gemakkelijk online planten bestellen en kopen. Onze planten zijn vers van de kwekerij en worden met zorg bij jou thuisbezorgd. Shop nu en haal groen in huis! Ontdek een ruim assortiment aan prachtige planten voor elk deel van je leven. Of je nu je huis wilt versieren met kamerplanten, je kantoor wilt opfleuren met kantoorplanten, of je tuin wilt laten bloeien met tuinplanten, bij Planten247 vind je wat je zoekt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

62 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was iets kapot gegaan bij het…

Er was iets kapot gegaan bij het bezorgen, maar dit hebben ze heel netjes opgelost.

14 de dezembro de 2025

Resposta da Planten247

Hi, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de oplossing. Veel plezier met je Easyplant!

Gewoon goed,mooie plant,perfecte…

Gewoon goed,mooie plant,perfecte levering en verpakking

11 de novembro de 2025

Resposta da Planten247

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de plant en onze service! We wensen je heel veel plezier met je aankoop. Bedankt voor je positieve review!

Mooie Palm

Ben heel blij met de Palm die ik heb gekocht. Een hele mooie gezonde plant. Netjes verpakt en onbeschadigd aangekomen. Jullie hebben een klant erbij. Dank je wel.

10 de novembro de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe palm! Heel fijn dat alles netjes en onbeschadigd is aangekomen. We wensen je veel plezier met de palm!

Planten247 een aanrader.

De planten worden keurig netjes verzorgd en ingepakt snel thuis bezorgd. Ik ben blij met deze Orchideeën. 👍🏻

21 de outubro de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de orchideeën en onze service. Veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte klantenservice en snelle levering!

Er ging aanvankelijk iets mis met de levering maar werd snel en adequaat opgelost. Uitstekende service!

6 de outubro de 2025

Resposta da Planten247

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de oplossing en bedankt voor je positieve review! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe plantenpotjes!

Fijne service en mooie planten

Fijne service en mooie planten

29 de setembro de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de planten. We hopen dat de planten uit je plantenboxen een mooi plekje hebben gekregen! Veel plezier ermee!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

na een week is er bladverlies bij de…

na een week is er bladverlies bij de plant begonnen

11 de setembro de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je review! Wij hebben vanuit jou geen bericht ontvangen over je bestelling. Wij hadden graag met je meegekeken. Onze kwekerij controleert altijd de kwaliteit en gezondheid van de plant, voordat deze verzonden wordt.

Wij wensen je alsnog veel plezier met je nieuwe plant!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega mooie speciale zwarte grote plant

Ik heb een zwarte plant besteld voor mijn mama en met plant potje en echt waar ze vond het mega mooi en de plant vond ze mega speciaal en mooi , het was een geslaagd verjaardagscadeau dank u wel

25 de agosto de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je positieve review!
Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder en wij wensen haar veel plezier met de plant!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle kosteloze levering ondanks…

Snelle kosteloze levering ondanks zwaarte en grootte van pakket. Vriendelijke en behulpzame chauffeur om het product te lossen. Correcte opvolging ook van Peter.

16 de agosto de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor de positieve review en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! We wensen je veel plezier met de waterschaal.
Peter

Plantenbak

Had de goed plantenbak besteld
Maar kreeg er één met een andere maat
Het bedrijf heeft het netjes opgelost en de goede plantenbak opgestuurd
De verkeerde plantenbak mocht ik eveneens houden .
Dus perfect afgehandeld.

5 de agosto de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost! Wij wensen je veel plezier met beide plantenpotten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie op vragen via de mail.

Snelle reactie op vragen via de mail.
Nette aflevering volgens afgesproken bezorgmoment.
Dus zeer tevreden.
Product voldoet aan verwachting.

27 de junho de 2025

Goedemorgen André,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de bank aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel plezier er mee!

Fijn weekend!
Peter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en prima bezorging.

31 de maio de 2025

Goedemiddag!

Bedankt voor je 5-sterrenreview!

We wensen je heel veel plezier met je bestelling.

vlotte levering

vlotte levering, planten waren zeer goed verpakt

23 de maio de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat de planten goed verpakt waren. Veel plezier met je nieuwe planten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijke bestellingen tegen een leuke…

Makkelijke bestellingen tegen een leuke prijs, nel geleverd en als voorraad niet klopt wordt er direct oplossing gezocht.

13 de março de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bestellingen en onze service. We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen en jij ook bedankt voor je flexibiliteit omtrent de voorraad.

We waarderen het dat je al twee keer bij ons besteld hebt en wensen je heel veel plezier toe met de planten.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Not enough dimensions

Not enough dimensions, one plant was delivered (aralia fabian) with a pathogen agent

13 de março de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat één van de planten niet aan je verwachtingen voldoet. Wij hadden graag een e-mail met foto van de plant ontvangen, zodat we met je mee hadden kunnen kijken. Onze klantenservice reageert altijd binnen 24 uur en wij streven naar een hoge kwaliteit van onze producten.

Wij wensen je veel plezier toe met de andere planten die je hebt besteld!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit, maar pot was kleiner dan beloofd

Echter, er waren twee kleine afwijkingen. De plant zag er iets anders uit dan op de foto, wat begrijpelijk is omdat geen enkele plant identiek is. Wel had ik verwacht dat de stam tot aan het bladerdak meer zichtbaar zou zijn, zoals op de afbeelding. Daarnaast bleek de pot een diameter van 26 cm te hebben in plaats van de opgegeven 30 cm, waardoor het lijkt alsof ik een iets kleinere plant heb ontvangen dan vermeld.

Als de plant exact had voldaan aan de foto en de juiste potdiameter had gehad, had ik een hogere beoordeling gegeven.

29 de janeiro de 2025

Resposta da Planten247

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de plant. Elke plant is inderdaad uniek, dus deze zal nooit exact lijken op de foto.

Wat betreft de afwijkende potmaat had je ons altijd een e-mail mogen sturen. Onze klantenservice reageert binnen 24 uur op je vraag en we hadden graag met je meegedacht.

Hopelijk geniet je alsnog van je nieuwe plant en wij wensen je er veel plezier mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top producten en snelle levering

Super producten met een snelle en goede levering. Planten waren goed verpakt en kwamen in goede staat aan. Complimenten aan de snelle levering en uitstekende service.

23 de outubro de 2024

Hi Thom,

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij te horen dat de Strelitzia’s en de Geldboom in goede staat bij je zijn aangekomen. Veel plezier met je nieuwe planten!🌿

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle service.

Snelle service.

16 de julho de 2024

Hoi Patricia,

Bedankt voor je review!

We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle service. Veel plezier met de mooie plantenpot!

Team Planten247.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie planten en hele goeie service.

De bestelde planten waren heel snel geleverd en van goeie kwaliteit. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop!

12 de julho de 2024

Hoi Seeske,

Dankje voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelde Strelitzia planten en onze service!

Team Planten247

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.