De shop is niet duur, vergeleken bij andere shops. Heldere communicatie Neutraal en stevig verstuurd.
De website is heel makkelijk in gebruik, het biedt alle hulp en informatie die je nodig hebt bij het uitzoeken. Daarnaast is het (een stuk) goedkoper dan vergelijkbare websites en zijn ze heel tactvol... Ver mais
Donderdag avond een bestelling gedaan en vrijdag middag al binnen Na eerder niet zo tevreden te zijn geweest excuses gehad van het bedrijf en een korting gekregen voor een eventueel een volgende be... Ver mais
Ik heb mijn pakketje nooit binnen gekregen. Slechte zaak vindt ik het pakketje is spoorloos verdwenen op een of andere manier? Even terug komend op mijn eerder bericht. Het is prima op gelost dit w... Ver mais
PleasureToys.nl is de goedkoopste online seksshop van Nederland en België. Nergens anders vind je onze meer dan 8000 producten zo goedkoop. Gratis verzending al vanaf 50-, euro. Alle bestellingen voor 23:00 worden dezelfde dag nog verstuurd.
Schoonzichtlaan 146, 2015 CV, Haarlem, Holanda
De shop is niet duur, vergeleken bij andere shops.
Heldere communicatie
Neutraal en stevig verstuurd.

Resposta de PleasureToys.nl
Goede klantenservice! Ik ben echt helemaal tevreden over pleasuretoys. Helaas was er iets fout gegaan met de bestelling, maar dit is heel netjes en snel opgelost.

Resposta de PleasureToys.nl
Snelle levering en producten zijn zoals aangegeven, top kwaliteit:))

Resposta de PleasureToys.nl
De bestelling werd heel snel geleverd. Goede verpakking, ik ben tevreden met de bestelling.

Resposta de PleasureToys.nl
Pakket werd snel opgestuurd en discreet verpakt!

Resposta de PleasureToys.nl
Keurig geleverd de volgende dag. Duidelijke communicatie over bestelling en verzending. Prima ervaring!

Resposta de PleasureToys.nl
Goede prijzen maar levering was langer dan verwacht.

Resposta de PleasureToys.nl
Gewoon goed zoals je mag verwachten. Op vrijdag 1900 een bestelling geplaatst en was zaterdag om 1100 al binnen. Zeker een aanrader.

Resposta de PleasureToys.nl
Past perfect ondanks dat ik maatje meer ben...
Goede kwaliteit
En snel geleverd
Woensdag besteld vrijdag bezorgd

Resposta de PleasureToys.nl
Erg goede klantenservice. Ik had een speeltje ontvangen die kapot was gegaan door postnl. Ik had een whatsappje gestuurd en ik zou een nieuwe speeltje krijgen. Ik hoefde de kapotte niet eens terug te sturen. De volgende dag het nieuwe pseeltje gekregen en die was perfect. Ook nog een korting code gehad. Erg netjes en aardig personeel.

Wat geleverd is was binnen 4 minuten kapot

Resposta de PleasureToys.nl
Goede en duidelijke webshop met de laagste prijs..!!!

Resposta de PleasureToys.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.