Nie polecam,po latach zamiast przedstawiać lepsze oferty to wciskają badziewia.Zostałam zmuszona do wypełnienia formularza Nowe otwarcie,pod pretekstem aktualizacji danych,po czym okazało się,że podpi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
U tego operatora nie ma gadania i korzystania z internetu jednoczenie- zapomnij! W centrum stolicy rzadko kiedy zdarza się 5g. Tak to LTE. Co chwilę gubi się sygnał, gdy na drugiej kracie SIM jest ful... Ver mais
Jadąc pociągiem przełączyłem się na WiFi w pociągu, które odziwo okazało się o niebo lepsze i umożliwiło normalne wczytywanie stron w przeciwieństwie do operatora Plus który notorycznie pokazywał E, 3... Ver mais
Najgorsza sieć telefoniczna w Pl. Człowiek placi rachunki, a z zasięgiem caly czas problemy... Od piątku 27.03.26 brak kontaktu ze światem, zgłaszane kilkukrotnie. Cały czas jedna i ta sama śpiewka "... Ver mais
Detalhes da empresa
- Empresa de telecomunicação
- Provedor de internet
- Provedor de serviços de internet
- Serviço de telefone e internet
- Empreiteira de Telecomunicações
Informação fornecida por fontes externas variadas
Plus. Lider technologii LTE. Plus należy do: Polkomtel Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-673 Warszawa, ul. Konstruktorska 4, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000419430, kapitał zakładowy 3 51...
Informações de contato
Konstruktorska 4, 02-673, Warszawa, Polônia
- plus.pl
Dno i metr mułu
Ogólnie na infolinii jak się zadzwoni 5 razy z tym samym to 5 razy powiedzą inaczej. Niejasności w fakturach , każdy rachunek inny i to nie niższy. Reklamacja składana 3 razy. 3 razy nieuznana mimo ewidentnych błędów. Za 4 razem ktoś zrozumiał o co chodzi , uznał ale korekty zapłaconych fv nie ujęte w żadnym rozliczeniu. Do osób na infolinii pretensji nie mam , słabo płacą to i chęci do roboty nie ma ale jak ktoś lubi przygody, płacenie nie wiadomo za co, dzwonienie do biura obsługi co 2 dzień to gorąco polecam. Sieć to dno metr mułu. Nie polecam
Tragedia!!!
Tragedia!!!! Problemy techniczne tej sieci sypią się jak piasek z dziurawego worka. Rozpatrywanie reklamacji to droga przez mękę a konsultanci zasłaniają się regulką że nie ma określonego prawem czasu na rozwiązanie problemów technicznych.Masakra!!!! Ich system to dziurawy ser szwajcarski i wysypuje się na każdym kroku a proste problemy ciągną się w nieskończoność bez odpowiedzi. W 2026 roku zrobienie e-sima dla tej firmy to przepaść nie do przeskoczenia. Telefon kupiony specjalnie do e-sima leży bezużyteczny. Nie polecam.Zeby dało się dać zero gwiazdek to taką by dostali ocenę ZERO!!!
Bezcenne doświadczenie
P śmierci Taty zadzwoniłam na infolinię Plusa z informacją o zgonie ich Klienta. Dostałam propozycję sprzedaży, ale sprawę musiałam załatwić w oddziale. Udałam się do oddziału, ale po zebraniu wszystkich dokumentów, okazało się, że niestety systemy nie działają. Dostałam kontakt mailowy do BOK. Po przesłaniu aktu zgonu, potwierdzono mi, że umowa została rozwiązana. Zarówno w oddziale jak i w mailu zgłosiłam chęć uregulowania wszystkich należnych opłat, bez odzewu. Po dwóch m-ch od swojej śmierci, Tata dostał rachunek imienny do uregulowania. Na mój iście wkurzony kontakt mailowy, poproszono mnie o poświadczenie dziedziczenia (przecież już to powinnam ogarnąć). Brak mi słów. Moi Drodzy pracownicy Plusa, wszystkich nas to czeka, życzę Wam, aby do tego czasu zastąpiono obsługę Klienta w Plusie sztuczną inteligencją, bo to przynajmniej rokuje na przyszłość.
Najgorszy internet.
Tego jak tragiczne jest moje doświadczenie z internetem światłowodowym z plusa nie da sie opisać, jeżeli chcecie uniknąć nerwów związanych z kompletną niestabilnością łącza, po prostu unikajcie szerokim łukiem. Poszedłem do plusa bo chciałem uciec od Netii, ale to właśnie Netia daje internet plusowi….
800 pingu stabilne 24/7 nie da sie grac…
800 pingu stabilne 24/7 nie da sie grac płakac sie chce jak na to patrze
Najgorsza możliwa sieć nie polecam…
Najgorsza możliwa sieć nie polecam nikomu za takie gowno jakie dostarczają. Niestabilna sieć i bardzo słaba
Nie polecam zmieniliśmy ruter na…
Nie polecam zmieniliśmy ruter na droższy a działa z 2 razy słabiej i jeszcze płacimy 2 razy więcej plus jest nienormalny.
Obsługa klienta
Obsługa w punkcie miła i sprawna ale to tyle z pozytywów. Poszłam do punktu zmienić właściciela numeru telefonu. Sprawa załatwiona w 5 minut. Pani przekazała że po zmianie wyłączą się wszystkie usługi i będę musiała wszystko włączyć od nowa - ok zrozumiałe, pierwotnie wystawiłam pozytywną opinię. Nie otrzymałam jednak informacji że oprócz wyłączenia usług które miałam zmieni mi się automatycznie taryfa i włącza inne usługi (przyszły automatyczne smsy że włączyłam jakąś konkretną taryfę, wyraziłam na jakąś usługę zgodne, włączyłam jakąś usługę itp.) Taryfę udało mi się samej zmienić, usługi wyłączyć, ale niesmak pozostał. Ponadto po wyjściu z punktu na maila dostałam dokumenty dotyczące jak rozumiem zmiany właściciela numeru, których nie miałam możliwości przeczytać na miejscu i które zgodnie z mailem są zabezpieczone hasłem podanym mi w punkcie (w punkcie nikt żadnego hasła nie podał). Na infolinii oczywiście nie mogą mi podać hasła, konieczny kontakt bezpośrednio z tym konkretnym punktem (ton obsługi infolinii też pozostawia wiele do życzenia).
negatywna opinia
Niestety moja opinia o sieci Plus jest bardzo negatywna. Częste problemy z zasięgiem i wolnym internetem sprawiają, że korzystanie z usług bywa frustrujące, nawet w większych miastach. Obsługa klienta często nie potrafi rozwiązać problemu lub udziela sprzecznych informacji. Dodatkowo ceny nie są adekwatne do jakości oferowanych usług. Zdecydowanie nie polecam tej sieci osobom, którym zależy na stabilnym i niezawodnym połączeniu.
Plus nie pokecam
Tragedia nie polecam.
Notoryczny brak internetu i zasiegu.
Zgłaszajac to na infolini można sie nabawić nerwicy. Zgloszona reklamacja po 4 tygodniach okazuje się, że nie istnieje. Wszyscy znajomi odchodza z tej sieci z głownej przyczyny brak internetu oraz zasiegu
Tragedia
Tragedia. Jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem internetu domowego z plusa to niech wybije sobie to z głowy i to szybko. Internet tragedia. Miałem stary modem, zmieniłem na nowy, zapewniali, że 99% zasięgu i wg jest mega. I znowu to samo. Chodzi tydzień dobrze, by potem nagle, nie wiadomo skąd, chodził niczym żółw. Problem z załadowaniem strony i tak trwa kilka dni, by potem cudownie znów zasuwał niczym szalony. Place nie mało, przeszło 100+ zł i mam może 2 tyg dobrego internetu. Tragedia. Nie polecam, uciekacie z Plusa czym dalej i nigdy, ale to nigdy nawet się nie zastanawiajcie nad wzięciem czegokolwiek z tej sieci.
Najgorsza sieć że wszystkich(tak nawet…
Najgorsza sieć ze wszystkich(tak nawet gorsza niż Orange) nigdy nie kupujcie plus na karte
Jeśli nie chcecie być cyklicznie oszukiwani na pieniądze i mieć blokowane konto co parę dni
Internet
Tragedia internet plus najgorsza sieć jaką można sobie wymarzyć nie polecam wszystkie się zacina router to nie działa czasami, w telefonie internet gdy jest połączony z routerem rozłącza się w losowej chwili NIE POLECAM
Nie masz kłopotów, weź pakiet PLUS
Cóż, Polak mądry o fakcie. Dopiero po bliskim kontakcie z Plus odnalazłem stronę z recenzjami i okazało się że nie tylko ja jestem rozczarowany :(. Do plusa przeszedłem z Orange ze względu na lepsze potraktowanie nowych klientów niż stałego wieloletniego. Już na wstępie okazało się że ten Internet światłowodowy jest lekko naciągany (ruter po kablu UTP przez jakąś przejściówkę) monter twierdził że niema różnicy. Życie pokazało co innego. Spokojne oglądanie filmów na platformach srimingowych dobiegło końca (jeśli ma się do nich dostęp). Drugim zimnym prysznicem była telewizja w pakiecie. Po jakimś czasie dostaje drugi rachunek od Polsatu i zawiadomienie że mam zaległość. Okazuję się że umowę podpisujesz z Plusem a rachunki wystawia Polsat. Nikt Cię nie informuje i myślisz że ktoś próbuje cię naciągnąć. I to trwa zanim wyjaśnisz co z czym. Narzekałem na obsługę serwisowa Orange ale Plus bije ich na głowę. Cóż, wiedza kosztuje. Mnie jeszcze kilkanaście miesięcy użytkowania sieci PLUS :(.
Nie do Plusa
Witam. Od lat korzystam z usług firmy " Plus", byłem dość zadowolony, 3 i pół gwiazdki na 5. Korzystam z dwóch nr telefonów i dwóch połączeń internetowych. Problem zaczął się kiedy chciałem zrezygnować z jednego internetu: zaczęły się " same schody", mnóstwo problemów, ja to nie ja mimo podania wszystkich danych, łącznie z kodem Pin Plus! Nie, to nie ja, nie wiemy z kim rozmawiamy , itd. ...
Osoby reprezentujące Plusa wszystko robią byś nie mógł opuścić ich Sieci, żenada to delikatne stwierdzenie. Nie Polecam!!!
Kazimierz
Plus to najgorsza sieć jaka istnieje
Plus to najgorsza sieć jaka istnieje. Nie można u nich nic załatwić nie przyjmują reklamacji choć dana żecz jest na gwarancji i jest to wada fabryczna. A salon plus w Jastrowiu to już całkiem PORAŻKA I PARODIA lenie i tumoki.
Internet domowy 5G z anteną zewnetrzą…
Internet domowy 5G z anteną zewnetrzą tragedia. W 95% internet Wacha się z pobieranie od 10mb/s do 45mb/s rzadko kiedy jest między 70mb/s a 100mb/s w określonych godzinach pojedyncze minuty działania takiej prędkości. Infolinia mi mówi że to dobry wynik... Porażka... Za co się płaci. Za internet o danej prędkości czy za loterie czy internet będzie działał czy nie. Śmiech na sali i moje 15 telefonów nic nie zmieniło... Z całego serca nie polecam...
Bardzo często brak sieci i internetu.
UWAGA na GIGApakiety!
W dniu dzisiejszym (2.12.25) została mi pobrana opłata za GIGApakiet CHILL (30 zł na 30 dni). Anulowałem subskrypcję, ponieważ chciałem już jej nie przedłużać w kolejnym miesiącu i tutaj UWAGA usługa została wyłączona z dniem dzisiejszym! Czyli wykupione GB przepadają, subskrypcja działa tylko w jedną stronę jak trzeba pobrać opłatę, natomiast jak wyłączycie pakiet to mimo, że został opłacony przepada. W aplikacji iPlus nie jest to wyraźnie zaznaczone, że środki przepadną. Reklamacja zgłoszona, zobaczymy co będzie dalej.
Żebym mógł dałabym zero gwizdek
Żebym mógł dałabym zero gwizdek. A mianowicie dlatego że czas który jest na rezygnację z usługi jest zdecydowanie za krótki. Dopiero można coś powiedzieć na temat internetu po pierwszym miesiącu. Oczywiście reklamację które pisałem nic nie dawały. Pani w punkcie obsługi klienta zapewniała że będzie śmigać. A nie śmigać. Kolejna rzeczą jest dekoder. Interet na rok a spłata rat dekodera na 2 lata. Więc teraz za nic płacę za.nic
Oczywiście o tym Pani też nie powiedziała. Nie polecam internetu z plusa.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.