poiesz-supermarkten.nl Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Winkel in Haulerwijk. Er werken kinderen, weten niks over de produkten, de prijzen, de acties en kortingen of waar het ligt, gaan met hun kar niet opzij als er een klant langs wil, staan in groepjes t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vrijdag een kraslot gekocht. Later zag ik dat iemand van de winkel de QR-code onder het lot had vastgeplakt met tape, die was doormidden. Een prijsje, maar scannen lukte niet. Manager zei: moet je opl... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Met stomme verbazing de folder van week 47 bekeken, leuke acties, daar gaat het niet om. Poeisz is zogenaamd solidair met de voedselbank....ze geven 10 cent op sommige producten voor de voedselb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betreft vestiging Kollum. Bij drukte maar 1 kassa open waardoor er een rij klanten onnodig moeten wachten om af te rekenen. Deze ervaring heb ik meerdere keren in de week. Ga voortaan wel naar de Jumb... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

109 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

wat een waardeloos bedrijf

wat een waardeloos bedrijf. klantenservicemedewerkers die niet terugbellen en hoorn op de haak gooien. marketingmanager probeert alles te bagatelliseren. ook nog een dure supermarkt. lijkt wel een familiebedrijf waar iedereen maar doet wat hij wil. heel onprofessioneel. geen klant meer! supermarkten genoeg en de meeste zijn ook aanzienlijk goedkoper.

17 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een vreselijke winkel in…

Wat een vreselijke winkel in Musselkanaal. We wouden wat kopen en dat stond nog voor de prijs van de aanbieding, eenmaal bij de kassa was het die bedrag niet. Ik heb geleerd dat als het een fout vanuit hun is je het dan voor die prijs meekreeg. Maar nee hoor, ze hielden voet bij stuk. Voor ons was dit de laatste keer. Geen service.

28 de setembro de 2025

Vandaag 23 september zijn als dieven behandeld

Vandaag 23 september rond 13 uur zijn mijn man en ik, terwijl wij op vakantie zijn in Workum, wel zeer onbejegend behandeld, ook wel als DADER van diefstal uit de schappen. Wat was het geval? We komen binnen met een koeltas in de hand en een tas in mijn jas. Wij halen een pakje roomboter en 2 zakken chips die in de aanbieding is en lopen naar de kassa. Nog geen 5 minuten werk. De kassier, een jonge dame, vraagt mijn man of zij even in die tas mocht kijken. Onrespectvol graaide ze in de koeltas, haalde de 2 halve broden er uit, zat verder te kijken tot ze de verpakking van de Bifi worstjes tegen kwam. Die hield ze omhoog en vroeg ons ter verantwoording over dat product. Tja, dat was al een aangebroken verpakking waar nog 3 worstjes aan zaten. Toen moest er ook nog in mijn tas gekeken worden. Ik weigerde want ze had geen bevoegdheid om in mijn tas te kijken. Dat had ze wel zei ze en ik was er zelfs toe verplicht. Ik zei haal de manager er maar bij want dit pik ik niet. Wij zijn oudere mensen en stelen niet dus willen ook met respect behandeld worden. Managers kwamen er bij en haalde verhaal bij haar. Zij gaf te kennen dat bij binnenkomst de tas open was en bij de kassa dicht. Dat was dus een welles nietes verhaal. Ik heb gezegd dat ik weiger mijn tas te laten controleren daar zij het recht niet toe hadden om dat te doen. Nee dat klopt beaamden de managers. Ik zei ga de beelden er maar op terug, want jullie hebben overal camera’s hangen, zien om te kijken wat wij hebben uitgespookt, of bel de politie maar. Want wij zijn oudere mensen die geen diefstal plegen. En dan nog iets. Doen jullie dit ook bij mensen die uit Workum zelf komen en er vaste klant zijn? Nee beaamden ze, dat doen we niet. Maar we hebben gewoon een steekproef gedaan en jullie hoeven je niet als dader te voelen. Dat voelen we wel, wij voelen ons in onze eer aangetast en begrijpen nu in 1 keer dat ook Poiesz met IA werkt. Je bent verdachte tot je bewijs hebt geleverd dat je onschuldig bent. Ik vind een excuus van zowel de dame achter de kassa als de managers hier duidelijk op z’n plaats

23 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde zoals wel vaker daar mijn…

Ik bestelde zoals wel vaker daar mijn boodschappen
Ik heb ME/cvs en ook reuma
Ja dit is relevant voor dit review
Ze kwamen met veel boodschappen niet En de pinautomaat was stuk
Ik moest een machtiging invullen, dit ging verkeerd
Door mijn slechte handschrift zagen ze een 3 aan voor een 5 of andersom
Ik kreeg dus een boze brief dat de incasso niet gelukt was
Ja duhh
Ik dien hierover een klacht in, Poiesz moet gewoon zijn zaakjes op orde hebben
Krijg ik terug, ja we konden niet incasseren omdat u een heel ander rekening nummer hebt ingevuld
Pardon? Ik word dus gewoon voor fraudeur of wanbetaler uitgemaakt
Voor een fout die 10000000 % bij poiesz ligt
Ja daag
Ik vertelde de nette bezorger dat mijn handschrift waardeloos was
(en dat het mij pijn deed ook nog..)
Maar nee 0,0 begrip en wanbetaler

17 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het parkeerterrein bij Poeisz Franeker…

Het parkeerterrein bij Poeisz Franeker is ingericht voor auto,s, de fietser wordt geblokkeerd, tussen de linker&rechter parkeerplaatsen ,was tot voor kort een fietspad,klein.Ik ging er altijd langs op de fiets.Sinds kort is dat fietspad geblokkeerd door de reclame borden.Al fietsend met of zonder boodschappen moet ik dus slalom om die borden heen.Belachelijk, omdat Poeisz de bakfietsen ouders uitsluid, de invalidewagentjes, de mensen met rollators en mij als fietser.Ik vroeg aan de medewerker Poeisz waarom dit nodig is,hij zei ze fietsen te hard,nou ja zeg,wat een dom antwoord.Kijk naar Leeuwarden, bij het Stadionplein Leeuwarden heb je
Jumbo,Trekpleister,Aldi ,daar hebben ze speciaal aangelegd tussen de parkeerruimte auto,s ,stroken voor de fietser en andere gebruikers.Poeisz blokkeert het,althans de reclameborden moeten de fietser belemmeren om die doorgang te nemen.
Ik zou zeggen ga het terrein zo inrichten dat een gebruiker hiervan niet wordt belemmerd om hier te komen.Jouw antwoord fietsen ze maar om, is een antwoord van iemand die macht wil en niet kijkt naar de gebruikers ervan.
Ik ga verdere stappen hieromtrent nemen, Poeisz zou de fietsers moeten omarmen in een tijdvak waar klimaat zo belangrijk is, de vieze uitlaatgassen stoot de fietser niet uit.

6 de setembro de 2025

Wat een aanfluiting deze

Wat een aanfluiting deze winkels. Leuke aanbiedingen in de folder, dat wel. In de folder ja, maar regelmatig is het niet in de winkel te vinden. Ik niet weer naar Poiesz. Onbetrouwbaar.😡😡😡😡😡

25 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vandaag voor het eerst bij een poiesz…

Vandaag voor het eerst bij een poiesz supermarkt geweest in Beerta. Wat een aanfluiting. Zeer klein assortiment bv. geen verse gember. Sandwich ham ei bacon ver overdatum Vandaag 26 augustus in het schap lagen er nog 4 van 19 augustus!! Tegen de cassiere gezegd maar die snapte er weinig van. Dus voor mij eens maar nooit meer Poiesz. Heel hoog Hoogvliet gehalte wat ook niet echt mijn supermarkt is!

26 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Brood met luchtgaten

Waarom blijven ze bij Poiesz brood verkopen met luchtgaten? Uiterst irrtant vind ik dat. In gemiddeld 3 van de 10 broden vind ik redelijk grote luchtgaten aan de bovenkant van het brood. En het is ook nog eens duur brood. Voortaan haal ik mijn brood ergens anders.

23 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongewoon dure winkel met slechte service

We komen al jaren bij de Poiesz en vinden de bediening, assortiment uitstekend. Maar het feit dat de prijzen bijna dagelijks omhoog gaan, aanbiedingen op de schrappen heel vaak niet kloppen met de betaalde prijzen bij de kassa en prijzen voor dezelfde producten (dus volledig identiek) minimaal 10 cent per product duurder zijn, is ergelijk. Dat een bedrijfsleider aangeeft duurder geprijsde producten dan de schrapkaart niet wil of kan aanpassen omdat dit via het hoofdkantoor gaat, je voor restitutie weer moet aansluiten bij de klantenservice en dat om jouw constatering en dus hun fout terug te kunnen ontvangen. Dat is werkelijk een schandalig slechte behandeling van trouwe klanten.

18 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doe geen boodschappen bij Poeisz als je…

Doe geen boodschappen bij Poeisz als je met je boot vanuit Noord Holland (deka en vomar) komt. Schandalig wat de trouwe friezen moeten betalen voor exact dezelfde producten ingekocht door dezelfde inkooporganisatie Superunie. Merken als Gewoon. Melkan. Dailychef enz.

14 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helium ballonen niet daar halen!!

Dat de poeisz duur is dat weten we allemaal,
maar zeker goede aanbiedingen.
helaas is de kwaliteit steeds minder, en niet alleen de versproducten die bijvoorbeeld nog een keer gestickerd worden.
Maar ook het personeel, in het weekend lopen er hier vrijwel alleen kinderen rond.
en helaas zijn ze niet zo vakbekwaam als nodig is waar ze gestationeerd worden.
Maar mijn grootste ergernis is nu toch wel de Helium ballon service die ze aanbieden.
De eerste 2x kreeg ik 2 meter rood lint eraan vast geknoopt, hangt de ballon er wat raar bij maar wist ik veel, de 3e keer andere medewerker die zegt nee joh harstikke mooi systeem hebben we daar voor met eem knijper en kijk dan kunt u hier bepalen hoelang u het draadje wil, en ze trekt het molentje stuk, dus de ballon kon niet hoger dan 30 cm beste tegenvaller!! gelukkig mocht het dan ook een paar keer goed gaan. en dan kom ik weer een ballon halen, zegt ze
ga er maar een uitzoeken komt zo een aan, je raad het al nooit gekomen. en verdorie zondag komt mijn vriend thuis met een ballon die niet sweeft maar hangt, dus hij kijkt al wat beteuterd bij aankomst
Daardoor was het hele moment al weg, leuk om zo je jubileum te vieren!
blijkt dat ze meneer de sticker in de handen hebben gedrukt die aan de ballon bevestigd moet worden en het verzwaarde stuk met knijper en rolletje vast aan de ballon,
het lint was compleet los gegaan,
dus uiteindelijk fix je dat en de ballon wil nog niet echt omhoog want ze hebben hem niet eens goed gevuld, dus daar hangt mijn weer kapotte ballon en erger nog mijn vriend zegt dat de manager kwam kijken, maakt nog een grapje want deze knul moest het kennelijk ook nog leren...nou naar zoveel ballonen gekocht te hebben bij jullie heb ik liever niet dat jullie jullie personeel opleiden ten koste van mijn aankoop ! mss even een cursus geven want als je personeel niet eens weet dat er speciaal lint voor is en de ballon niet eens kunnen vullen. lijkt dit me eerder een kwestie van slecht bege/op-leiden

6 de julho de 2025

Filiaal Franeker.

Filiaal Franeker.
Bij online bestellen 2 weken achter elkaar producten ontvangen die over datum waren en een krop sla die half zwart was en de vieze prut onder in de zak zat.
Direct gebeld, zou zelfde middag hersteld worden, maar er kwam niemand. 's Avonds weer gebeld, men wist van niets of het de volgende week geregeld kon worden, er zou een aantekening gemaakt worden. Dat was vandaag, bezorger kwam en wist van niets, dus filiaal weer gebeld en het was allemaal moeilijk en heel vervelend voor mij, maar men kon me niet helpen. Totaal gebrek aan daadkracht. Deze boodschappen zijn wel betaald, dus ik voel me opgelicht. Voor mij nooit meer Poiesz.

4 de julho de 2025

Filiaal Musselkanaal bedrijfsleidster

Filiaal Musselkanaal
Product bleek thuis door ongedierte aangevreten. Toch een extra rit! naar de winkel zodat personeel kon controleren in het schap. Want dit wil je niet in je winkel, al kan het overal gebeuren natuurlijk.
Reactie van de bedrijfsleidster; ‘ik ben heel erg verontwaardigd dat u daar bij de kassa niet op heeft gelet’
Zò overrompeld door deze reactie de winkel uitgelopen en een nieuw product wat werd aangeboden, geweigerd.
Eenmaal thuis waren wij behoorlijk verontwaardigd door deze reactie die werkelijk nergens op sloeg!
Contact gezocht met de desbetreffende bedrijfsleidster. Wat er nou precies was voorgevallen. Mevrouw het woord laten doen.
‘Ik heb een nieuw product aangeboden maar u liep weg met de woorden ik hoef het niet meer, moest ik u dan achterna hollen?’
De reden waarom deze reactie begreep mevrouw niet
Haar overspannen reactie was hierop dat ze er niet aan kon beginnen om elke ontevreden klant te woord te staan
Er komen hier per week honderden klanten en als ik daar aan moet beginnen, of wanneer er iemand aan de kassa komt en zegt ik vind deze koekjes niet lekker..
Ik heb mevrouw gefeliciteerd met het feit dat er zoveel klanten komen.
Mevrouw reageerde wat vreemd, ze begreep niet waarom ik dat zei.
Sinds gisteren zijn het zowiezo 2 klanten minder. En gaat deze gebeurtenis zeker een vervolg krijgen voor mevrouw
De klant de schuld geven en laten overkomen dat ze lastig zijn…
Dan moet je je toch afvragen waarom een klant daar zijn boodschappen doet. En vooral, waarom deze mevrouw een supermarkt runt van zo’n trots familiebedrijf uit Friesland.

24 de junho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Poiesz is slecht in verspakket plaatpizza

Poiesz is onze favoriete supermarkt in Sneek. Alleen een dikke onvoldoende voor de plaatpizza verspakket. Als je het recept precies opvolgt, heb je een ongare, kleffe en taaie pizzabodem met een lekkere topping.
Na onze 1e stuk hebben we de topping eraf geschoven en de bodem in de container gedaan.
Zonde!

10 de maio de 2025

deze winkel moet gewoon weg

deze winkel moet gewoon weg
veel te duur vol gepropt met dure produkten en die aanbiedingen die ze hebben zijn geen aanbiedingen dat is gewoon misleiding is geen aanbieding mensen laten denken dat het goed koop is wat niet zo is weinig basis produkten zo kan ik nog wel even door gaan ik ben niet blij met deze winkel vind het ook erg jammer dat de albertheijn is weg gegaan ik ga mooi naar apingedam albertheijn daar kun je teminste nog een brood kopen van 1 euro
en veel meer produkten die veel goed koper zijn dan poiesz
dus mensen ga het maar eens vergelijken de prijzen

4 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is een fijne winkel

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen, alles is mooi overzichtelijk.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en het is fijn dat er in Donkerbroek een supermarkt is gebleven.

19 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rollade op verzoek gedraaid top service.

Wij hadden zin in een procureur rollade echter niet op voorraad.
Slager was bereid 1tje speciaal te maken. Ik vroeg of hij extra gekruid
Kon worden, en dat was de rollade. Heerlijk mooie rollade voor een zeer goede prijs wat een service!!

22 de fevereiro de 2025

Esta empresa é sua?