Winkel in Haulerwijk. Er werken kinderen, weten niks over de produkten, de prijzen, de acties en kortingen of waar het ligt, gaan met hun kar niet opzij als er een klant langs wil, staan in groepjes t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had een aanbieding gelezen in de krant van 1 + 1 gratis augustus hamburgers twee pakken voor €3,99 In de winkel aangekomen staat er een prijs op van € 7,99. Ik een medewerker vragen waa... Ver mais
Met stomme verbazing de folder van week 47 bekeken, leuke acties, daar gaat het niet om. Poeisz is zogenaamd solidair met de voedselbank....ze geven 10 cent op sommige producten voor de voedselb... Ver mais
Betreft vestiging Kollum. Bij drukte maar 1 kassa open waardoor er een rij klanten onnodig moeten wachten om af te rekenen. Deze ervaring heb ik meerdere keren in de week. Ga voortaan wel naar de Jumb... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een agressieve manager in poiez…
Wat een agressieve manager in poiez baggelhuizen Mijn vrouw brengt een retour pakket post.nl maar ontvangt geen verzendbewijs Antwoord van aardige medewerkster Sorry mevrouw dat gebeurt vaker het systeem werkt niet goed mijn vrouw vraagt kan ik dan een bonnetje krijgen dat ik bewijs heb dat ik het retour gestuurd heb. Op dat moment trekt de nieuwe manager mijn vrouw terug en slaat de toon uit! Luister eens dame! Als je een retour bon wil ga je maar naar post. Nl Deze meneer heeft geluk dat ik zelf niet aanwezig was Niemand raakt mijn vrouw fisiek aan met een belerende agressieve toon. Ik zie hem nog g wel
Geen leuke winkel meer
Sinds bekend is dat de bedrijfsleider, die een ongeluk heeft gehad, niet meer terugkomt is het een grote chaos. Medewerkers van 16 jaar komen op een lijst te staan en zodra er ook maar iets niet goed is worden ze ontslagen. Omdat ze dan al te duur worden.
De winkel is rommelig en heel vaak zijn producten er niet. Ik ga er niet graag meer naar toe.
Poiesz Baggelhuizen
Poiesz Baggelhuizen: wel een reclamefolder uitbrengen maar vervolgens niet leveren! Geen Bavaria bier, geen ravigottesaus enzovoort.
Voor de zoveelste keer werkt de emballage machine niet, kun je alles weer meeslepen naar huis!
Waardeloos!
Als op zaterdag al de reclame artikelen…
Als op zaterdag al de reclame artikelen in de schappen staan die pas op maandag ingaan en de reclameprijs staat er bij maar je moet wel de normale prijs betalen,dit mag volgens mij niet en dit gebeurt herhaaldelijk bij de poiesz in Witmarsum en volgens mij ook elders wel. Dit is diefstal.
kraslot
Ik wou ik wou vandaag mijn kras lot in leven en een nieuwe u mag niet meer hebben pardon ik ben nog altijd zelf baas wat wel en niet mag wou het alleen maar inleveren en 1 meenemen meneer doet net of dat hij hij de baas is ik voelde mij geïntimeerd door zon bal gehakt en ten twee ik bepaal zelf wat ik kopen wil dat wordt niet bepaald door julie even heel duidelijk gezegd te hebben weet zelf wel wat kan en niet een excuses is meer op zijn plaats poizs aldland Leeuwarden julie zijn mij als klant kwijt doe daar wat aan ik ben 54 jaar was goede klant en zo vaak kwam ik anders niet julie zijn mij kwijt als klant door zo'n snot joch ik laat me de les niet lezen einde discussie!!!!!
Misselijkmakende paella
Paella gekocht. 5 euro
Natte glibberige brij. Totaal geen smaak. Hoe durf je zoiets te verkopen. BAH
Laatste keer boodschappen gedaan bij…
Laatste keer boodschappen gedaan bij poiesz! Maak altijd gebruik van zelfscankassa en werkelijke iedere keer controle en wachten op medewerker. Medewerkers zien mij staan en niemand komt naar me toe en wordt ook niemand opgeroepen.
Slechte service
Poiesz aldlan , Slechte service, sta al 10 min te wachten om geholpen te worden bij de borrelshop,
Is niet de eerste x ,
Dus wil je een drankje halen ga dan niet hierheen kan je lang wachten 😭
Ben maar bij de concurrent gegaan daar wel snel geholpen
Sneek Noorderhoek
Sneek Noorderhoek. Denken ze dat dit een villa wijk is ofzo. Poeisz is de duurste winkel van Nederland, wel 17 procent duurder dan gemiddeld. Ze flikken het om de goedkope rookworst uit de schappen te halen als de Unox in de aanbieding is, serieus? Het personeel is top, is prima. Maar ik zal het geen probleem vinden als de leiding in hun wel verdiende Tesla de afsluitdijk afrijd. Probeer altijd om zoveel bij de Lidl of Albert Heijn te halen aan de andere kant van de stad.
Zeer onvriendelijke manager in de…
Zeer onvriendelijke manager in de vestiging van menaam.
Werd terwijl er andere klanten bij stonden duidelijk terecht gewezen dat het product wat voor de ingang stond niet bij de rookafdeling mocht afrekenen.
Poiesz Kootstertille
Ben blij met onze dorpswinkel van Poiesz. Voor de dagelijkse boodschappen is hier het meeste verkrijgbaar, en het personeel is vriendelijk. Een goede servicebalie, en een post.nl agentschap zijn aanwezig. Groente en fruit zijn ruim voorhanden, en het assortiment heeft een logische indeling. Het klopt dat Poiesz duurder is dan veel concurrenten, maar alles op een steenworp afstand kunnen halen is ook wat waard.
Verwarrende aanbiedingen
Vandaag opnieuw een teleurstellende ervaring in de Poiesz supermarkt. In de reclame: Ouwehand rolmops of zoetzure haring, 2 potten voor € 4,99. Op de eerste plank de rolmopsen en daaronder de zure haring. Hiervan twee potten gepakt en tot mijn verwondering hierbij niet op mijn handscanner de opmerking voordeelartikel zien staan. Dit aangebonden op het scan eiland. Hier doorverwezen naar de servicebalie. Hier bleek echter dat ik i.p.v. de zoetzure haring de zure haring had gepakt. Deze beide soorten staan vermoedelijk vlak bij elkaar en dit is natuurlijk heel verwarrend. Ik heb iets dergelijks al eens eerder meegemaakt. De medewerkster aan de balie bood ook niet aan om de twee potten even om te ruilen. Geen service dus! Ook valt het de laatste tijd op dat artikelen die in de aanbieding zijn vaak niet leverbaar zijn. Kortom, voor mij is de maat vol. In het vervolg zal ik de Poiesz supermarkt dan ook niet meer bezoeken.
Poiesz in leek een onvriendelijke…
Poiesz in leek een onvriendelijke medewerker. Bij de zelfscen een grote mond tegen. Mij als klant. 10minuten staan wachten. Bij de zelfscen. Eindelijk kwam een. Jonge. Met een grote bek.
Alles voorverpakt.
Zoooo jammer dat alle kaas en vleeswaren zijn voorverpakt. Wilde een groot stuk “ Noorder trots” kaas kopen, maar alles is voorverpakt in plastic. En dat probeer ik juist te vermijden. Niks om “trots” op te zijn…Hetzelfde met de vleeswaren.
Altijd iets mis met online bestelling
Altijd iets mis met online bestelling
Ik heb nu al een aantal keren online boodschappen besteld bij poiesz nu is het geval dat er bij de laatste 2 keer bestellen veel producten niet zijn geleverd aangezien ik een handicap heb en niet in staat ben om zelf naar de winkel te gaan ben ik altijd afhankelijk van een online winkel dit is de laatste keer geweest dat ik bij poiesz heb gewinkeld als je melding hiervan maakt krijg je de bijdehante opmerking van het zit er niet bij en u heeft er ook niet voor betaald. In een woord belachelijk GEWOON POIESZ
Altijd goed qua product en personeel
Altijd mooie acties, advies in de slijterij, aardige bediening en nog nooit geen problemen ondervonden. Wij komen er altijd graag. Zowel bij Poiesz in Harkema, Kootstertille, Hardegarijp als de nieuwe in Noord Bergum.
ik koop regelmatig Japanse partymix
ik koop regelmatig Japanse partymix, de laatste keren keren kreeg ik een allergische reactie (blozend hoofd, rode handruggen).
Klopt het dat er Ve-tsin in zit, kon het bij de ingrediënten niet vinden?
Ik zie uw antwoord tegemoet, Abe Hiddema
Voor minimaal een 6de keer op rij klopt…
Voor minimaal een 6de keer op rij klopt mijn bestelling niet. Ik heb nu al een paar keer bij de Poeisz mijn boodschappen besteld. Helaas is het tot nu toe nog geen 1x goed gegaan. Voor mij is het nu wel klaar. Vandaag ontbraken 2 pakken melk en gourmetvlees. Ik bestel omdat ik zelf geen tijd heb om boodschappen te doen. Ik betaal er ook nog voor. Zo moeilijk is een pak melk toch niet.
Waardeloos al t eten kan verkankerd.......…
Waardeloos al t eten kan vergiftigd zijn. Klig hier dood te gaan. Seury.
4 beyond evil.
Verkoop die bakstenen die zijn 10 c
Waard🤢🤮. Gooi er maar een Jumbo neer of een spar nieuwe weme of superdeboer. Ozo.--------^ <-----(-
Wees eerlijk zo duur is t nou ook weer niet wat hout,stenen,glas,verf,spijkers, schroeven,kit,recycled ijzer,plastic, rubber,kunstof,man uren,tempex,beton,dakpannn,looi,vet verf en een kwast. Goodbye.
Slechte poësz ….
Ik was gewoon bij de poësz in Bolsward en en was alleen maar geluidsoverlast over last en de werknemers waren vet onaardig eentje begon zelf te schreeuwen daarna stond ik bij de zelfscan en heb ik 2 x moeten betalen dus ik ging vragen of ik me geld terug mocht en werd er toen uit gezet.🤬🤬😡😡🤬🤬🤬😡😡🤬🤬😡🤬🤬