Winkel in Haulerwijk. Er werken kinderen, weten niks over de produkten, de prijzen, de acties en kortingen of waar het ligt, gaan met hun kar niet opzij als er een klant langs wil, staan in groepjes t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had een aanbieding gelezen in de krant van 1 + 1 gratis augustus hamburgers twee pakken voor €3,99 In de winkel aangekomen staat er een prijs op van € 7,99. Ik een medewerker vragen waa... Ver mais
Met stomme verbazing de folder van week 47 bekeken, leuke acties, daar gaat het niet om. Poeisz is zogenaamd solidair met de voedselbank....ze geven 10 cent op sommige producten voor de voedselb... Ver mais
Betreft vestiging Kollum. Bij drukte maar 1 kassa open waardoor er een rij klanten onnodig moeten wachten om af te rekenen. Deze ervaring heb ik meerdere keren in de week. Ga voortaan wel naar de Jumb... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wederom teleurstelling bij poiesz…
Wederom teleurstelling bij poiesz baggelhuizen! Heineken bier staat bij de aanbiedingen naast de warsteiner, maar eenmaal thuisgekomen is toch weer het volle pond berekend! Je reinste misleiding zoals gebruikelijk bij poiesz baggelhuizen!
Zeer slecht in groenten en fruit
Zeer slecht in groenten en fruit. Vaak is het nog lang niet rijp en dus smakenloos (advocado’s) of overrijp en zit het tegen verrotting aan.
De supermarkt Coop in Winsum schoort vele malen beter op het gebied van groenten en fruit
Terrible customer service
If there was a zero, they would deserve it not more. They advertise for stuff and don't accept to give you the offer, they treat people in a very bad manner and when you try to complain to the assistant manager they agree to accuse me of using abusive language against the staff who is my son's age. Terrible experience and would not go there again.
Gewoon naar de Jumbo in Bolsward en…
Gewoon naar de Jumbo in Bolsward en voor de vergeten dingen naar odnse Aldo en in uiterste noodzaak naar de Poeisz. Wat een drama supermarkt is het toch. Mager assortiment, aanbiedingen zijn vaak op, kassa is een drama (op een enkele keer na dan). Je zit er gewoon mee opgezadeld....misschien massaal boycotten tot ze weggaan en er een fatsoenlijke supermarkt komt?
Lang leve poeisz
Gistermiddag boodschappen gedaan en heel leuk geholpen aan de kassa
Vriendelijk en correct
Ga graag naar de poeisz in Workum
Verse groente en goede slagerij
Ceasar maaltijd salade gekocht voor…
Ceasar maaltijd salade gekocht voor 3,99 euro. En dan krijg je een handje vol sla, 1 ei en wat snippers kaas en 12 courtons. Ik wilde een foto zetten, maar kan niet in review...
Arrogant personeel
Arrogant personeel. En aanbiedingen en prijzen kloppen vaak niet. Slechte zaak
Vandaag er weer ingestonken bij poiesz…
Vandaag er weer ingestonken bij poiesz trek in een biefstukje, mijn vriendin er twee gepakt bij de vleesafdeling. Vanavond even bakken en klaar denk je nou de verpakking gaat open zie wederom 2 tranerige lapjes liggen garantie voor wederom NIET TE VRETEN, ik heb zelf in het vlees gewerkt deze shit van Henk Visser zou echt de naam noordertrots niet mogen dragen wat een schande met goed fatsoen zou je dit nog niet aan de voedselbank geven bedankt weer Poiesz wat een slechte zaak mensen denk na voor je teveel betaald je geld is overal goed alleen bij poiesz niks waard
Enkele weken geleden 2 leverworsten…
Enkele weken geleden 2 leverworsten gekocht in de aanbieding houdbaar tot 22-07-2023. Deze week 4 juli geopend en was niet te eten zuur. Uiteraard terug naar Poiesz Gorredijk. Reactie was: hebt u de bon nog! Alsof je ook de boodschappen bonnen moet bewaren voor garantie. Maar kregen te horen dat ze zonder bon niets gingen vergoeden. Hebben de anderhalve leverworst daar achter gelaten wel met de mededeling dat we daar nooit geen boodscappen meer gingen doen. Wij WAREN trouwe klanten die zeker drie keer in de week daar boodschappen deden. Uiteraard ook geklaagd biij Poiesz maar daar was ook het antwoord zonder bon geen ruiling. Dus ook voor een stukje leverworst moet je de bon bewaren net als he ergens een TV of Koelkast koopt.!!! Wat zou de wettelijke garantie zijn van een stuk leverworst?? Trouwens dat was de derde keer al met produvten die al ver over datum waren maar tochnog verkocht werden. Ons zien ze nooit weer bij Poiesz!!
vandaag salade aardappel gegeten zuur…
vandaag salade aardappel gegeten zuur totale bagger en dan de prijzen vandaag bij lidl rode paprika 49 cent bij poiesz 109 dan ben je toch echt wel een stelletje oplichters
Geen ster waard
Gisteren gehakt cordon bleu gekocht
Gisteren gehakt cordon bleu gekocht. Maar jammer, hij smaakt erg zuur. Hoe kan dat?
Misleidende prijzen, geen service
In vijf dag tijd is het drie keer voorgekomen dat deze winkel op diverse producten foutieve prijzen rekende die een stuk hoger liggen dan de prijs op de prijskaartjes op de schappen of de aanbiedingen in de folder. Met koeienletters boven een product zetten dat het in de aanbieding is en bij de kassa de volle prijs rekenen. Ik heb hier een mail over gestuurd naar de winkel, maar al geen enkele reactie gehad. In deze supermarkt komen vooral veel ouderen, die dit waarschijnlijk niet in de gaten hebben. Ik ga hier niet graag meer heen.
Geen garantie electrisch apparaat…
Als je een electrisch apparaat koopt via kaarten en het gaat binnen 2 jaar kapot dan moet je een bon laten zien om het te laten repareren. Helaas geen bon gekregen alleen een bevestigingsmail. Maar Poeisz wil de mail niet accepteren. Kosten zijn voor de klant. Reageren verder niet op mailtjes. Klant mag het verder maar uitzoeken.
Net een rollade gebakken.
Net een rollade gebakken.
Zeker geen kerst cadeau aankoop 910 gram na bakken 525 gram.
Hoezo????
Water toegevoegd en niet een klein beetje.
Dat voor een bedrijf waar ik mijn hand in het vuur zou steken. Zwaar verbrand dus.
Het antwoord van Poeisz.
Goedemiddag;
Hartelijk dank voor uw mail aan Poiesz Supermarkten B.V.
Wij werken met verse producten rund en varkensvlees zonder toevoegingen.
Puur natuur dus zonder water!
Uiteraard worden onze rollades in een net gestopt en gekruid (kruiden en zout) door onze vakkundige slagers.
Afdeling Klantenservice
Geen inhoudelijke reactie dus. Dat u als klant weinig krijgt voor veel is niet het probleem van Poeisz. Een bedrijf dat zegt te staan voor familie waarden. Eerlijkheid is mijns inziens daar 1 van.
Ik maak in Poiesz Helpman Groningen erg…
Ik maak in Poiesz Helpman Groningen erg vaak mee dat producten verkeerd (te goedkoop) geprijsd zijn aan het schap. Bij de kassa betaal je natuurlijk de gangbare prijs. Dit is misleiding. Ik maak er elke keer een opmerking over ook tegen de filiaalmanager. Maar geen verbetering merkbaar. De baas maakt zich graag snel uit de voeten, zonder inhoudelijk te reageren. Ik heb sterk het vermoeden dat deze manier van producten prijzen hun bewuste bedoeling is.
Bijna elke keer als ik bij de poiesz…
Bijna elke keer als ik bij de poiesz kom wordt er een product waar korting op hoort te zitten niet gerekend. De laatste keer dat ik er kwam zei ik er wat van maar ze hadden het te druk om me te woord te staan. Ik heb per mail contact opgenomen en ik krijg als reactie dat ik weer naar de winkel moet gaan... hopelijk wordt dit nog opgelost. Ik kom er niet meer.
Erg jammer Poiesz...
Na jarenlang trouwe klant te zijn geweest gaan we nu op zoek naar nieuwe supermarkt! Dit omdat vaak goederen niet op voorraad of op/over datum zijn. En omdat ze vaak van assortiment wisselen zodat juist de goederen die jij altijd gebruikt niet meer verkrijgbaar zijn, erg jammer Poiesz, misschien iets om over na te denken!
Goed!
Ze verkopen m.i. de lekkerste chocolademelk.
Én veel streekproducten - vind ik heel belangrijk. :-)
Biologische Broccoli van Bruinsma
Wat een geweldige actie:
Biologische broccoli gered van de composthoop.
Op naar de Poiesz!!
Advertentie gezien in Dagblad vh Noorden.