Houdt goed rekening met allergieën- heel vriendelijk en service gericht. Erg lekker en vers eten, echt een aanrader ! Erg gezellig om bij Food Hall Den Haag te eten waar ze gevestigd zitten
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb hier een Pokémon celebrations premium collection box besteld voor een zeer voordelige prijs. Deze werd wel iets later geleverd dan gepland maar op de webshop werd alles netjes uitgeleg... Ver mais
Snelle levering en correcte prijzen. Ook altijd na de werkuren bereikbaar voor vragen, kortom beste service die ik eender waar al heb gehad.
Pakje heel snel geleverd. Aangename persoon om mee te praten. Verdient eigenlijk 6 Sterren :). Bedankt! Ik kom zeker nog eens langs.👍
Detalhes da empresa
de pokemon tcg webshop van Belgie en Nederland
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Fantastische service!
Fantastische service!! Ik blijf hier zeker en vast bestellen
Blij met mijn bestelling ook…
Blij met mijn bestelling ook vriendelijke support en netjes ingepakt. Zeker een aanrader!
Bad company
Ik weet bijna zeker dat ik 1 van de eersten was die celebrations had besteld, maar toch mijn bestelling gecancelled. Ik vermoed zelfs dat ze dachten van: Waarde van het product is gestegen dus ik ga lekker de prijs verhogen en doen alsof ik niks heb gekregen.
Mij hier nooit meer gezien, slecht bedrijf!
Storniert nach 3 Monaten
Storniert nach 3 Monaten.
Lasst die Finger von dem Laden!
Heel goede communicatie en snelle…
Heel goede communicatie en snelle levering. Top online shop
goeie service
Snel geleverd en netjes
Snelle en duidelijke communicatie.
Snelle en duidelijke communicatie.
Goede, beschermde verzending!
Eerlijke prijzen!
The package was very Good
The package was very Good. No damage or something else. Very Good Seller!!!
Pakje heel snel geleverd.
Pakje heel snel geleverd.
Aangename persoon om mee te praten.
Verdient eigenlijk 6 Sterren :).
Bedankt! Ik kom zeker nog eens langs.👍
Very kind person good price for good…
Very kind person good price for good quality!
Super ervaring !
Goede kwaliteit!
Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Bovendien een vlotte levering en top service!
Heel goede ervaringen met deze shop
Heel goede ervaringen met deze shop! Een van de betere van België
Snelle en correcte service
Snelle en correcte service, producten waren in perfecte staat en was uitstekend verpakt!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.