Mijn eerste keuze wanneer ik op zoek ben naar Japanse pokemon kaarten. Mogelijkheden tot direct contact, goede prijzen en snelle verzending. 100% positief.
Veja o que dizem as avaliações
De site is betrouwbaar. Heb hier al een paar keer (gesealde!) Boosterboxen gehaald en die zijn allemaal netjes binnen gekomen. Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en... Ver mais
ondanks dat ik een product had gekregen wat niet correct was hebben ze mij wel enorm goed geholpen en gecompenseerd.
Detalhes da empresa
De specialist in Japanse Pokemon kaarten. Van de nieuwste Booster Boxen tot losse kaarten. Bij TCGjapan.nl kun je terecht voor alles Japans!
Informações de contato
Holanda
- pokejapan.nl
Mijn eerste keuze voor Japanse Pokemon
Goeie prijzen en goede service
Goeie prijzen en goede service. Nooit teleurgesteld.
Goed en snel verzonden
Goed en snel verzonden. Top Shop.
Absoluut 5 sterren
Absoluut 5 sterren. Keurige prijzen, goede levering en uitmuntend support!
Echt een top club
Echt een top club! Goeie prijzen in een markt waar dat bijna onmogelijk is om te vinden. Klantenservice ook meer dan top!
Top bedrijf
Fantastische winkel voor Japanse…
Fantastische winkel voor Japanse Pokemon en speciale boxen! Absolute aanrader
2 pre orders gedaan
2 pre orders gedaan. Netjes en heel goed verpakt. Zeker een aanrader
Nette prijzen ook makkelijk contact met…
Nette prijzen ook makkelijk contact met de eigenaar en alles werd netjes ingepakt
goede info en verpakking
duidelijke informatie over wanneer de preorder binnen zou komen. en heel goed verpakt
Goede prijzen
Goede prijzen, snelle bezorging en een vriendelijke customer service. Top!
Excellent service and prices
Excellent service and prices! And the staff is friendly and very helpful aswell.
Perfect
Voor het eerst een bestelling geplaatst. Super goed afgehandeld en zeer netjes geleverd gekregen
Al jaren klant en al jaren tevreden
Al jaren klant en al jaren tevreden. Geweldige eigenaars!
Altijd tevreden
Zojuist mijn zoveelste bestelling van TCGjapan ontvangen. Zoals altijd was het goed verpakt en snel verzonden!
Nette prijzen en zeer goeie service!
Nette prijzen en zeer goeie service!
HD scans van de kaarten ook fantastisch
Beste Japanse pokemon kaarten site!
Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en geven zij heel snel antwoord. Je word ook verder goed geholpen.
Voor mij is deze site 100% een aanrader, ik ben nooit in hun filiaal zelf geweest maar mijn ervaringen over Pokejapan.nl zijn positief. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.
dit is echt een top bedrijf
dit is echt een top bedrijf! we worden altijd ontzettend goed geholpen. de prijzen zijn heel goed & eerlijk. altijd mooie spullen te koop. het is echt fantastisch 😁
Echt top service!
Echt top service! Eerder heb ik contact gehad over een artikel die niet voorradig was. Uiteindelijk hebben ze het artikel op korte termijn kunnen regelen voor mij. Daarnaast bieden ze eerlijke prijzen aan. Nogmaals heel erg bedankt!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.