Detalhes da empresa

1. Loja de cartões colecionáveis

Escrito pela empresa

Cardstop Breaks er en dansk Rip & Ship afdeling, vi åbner en masse forskelligt TCG live på twitch.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dejlige GOTTER

De her Gutter er Dejlige og lavet noget fedt content og hyggeligt content imens de laver Firma og alle hygger sig og kan få ting til ordenlige priser
De fortjener alt godt

18 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk stream og service!

Fantastisk stream og service! altid et smil og hygge. Ligemeget om man puller noget godt eller ej! klasse fyr.

9 de junho de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Tusinde tak for de 5 stjerner !!

Fantastisk service

Fantastisk service! Har købt hos Mike flere gange, fair priser og god underholdning!

20 de maio de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Tusinde tak for lækker feedback, sætter jeg kæmpe pris på ;)

Klasse fyr

Klasse fyr, og fed stream. Altid en fornøjelse at få åbnet af Mike!

29 de março de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Tusinde tak for de fine ord Carl ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En alt igennem positiv oplevelse…

En alt igennem positiv oplevelse sidestillet med klare produktpræsentationer og gennemsigtig forretning der både sikrestiller forbrugeren er informeret og nemt kan tilpasse ordre eller komme i dialog omkring evt. bestillinger.

Der udvises ansvarlighed for både drift af webshoppen samt tilhørende kanaler som facebook og twitch m.m

Udbuddet af produkter og andet fremvist materiale henvender sig til forbruger af alle aldre, og der udvises modereret kommunikation der er inkluderende på tværs af eksisterende viden og alders niveau.

Fantastisk Virksomhed der forhåbentlig vokser i fremtiden

Casualwin4u

12 de janeiro de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Peter, jeg kan ikke sige det nok gange.. TUSINDE TAK FOR STØTTEN, det er helt fantastisk at have dig med på rejsen. Mange tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hos Pokémon Breaks Danmark!

Elsker virkelig hans streams på Twitch! Det er super fedt at kunne følge med live og se præcis, hvad man får – så slipper man for den lange ventetid og usikkerheden om, hvorvidt det er pengene værd. Hans butik er 100 % troværdig, og man mærker tydeligt, at han går op i god service. Altid en positiv og tryg oplevelse! Kan varmt anbefales til alle Pokémon-fans.

20 de janeiro de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Charlotte for syv søren, tusinde tak for de fantastiske ord <3 Det betyder alverden. Er glad for du syntes det er super fedt at se med ;)

hygge…!!!

Super hyggeligt sted og side og hygge med andre tosser med passion for pokemon kort. Selv for sådanne en gammel tosse som mig der father intet af twitch formår han og gøre det hyggeligt 🤩

21 de janeiro de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Hygge er THE MAIN FACTOR - Så det er fantastisk at høre, at det slår igennem ;) Selvom man er en gammel tosse haha.

Streamer med passion

Mike har denne fede evne til at trække folk til sig. Dette gør han med sit kontent men så sandelig også som person. Mike er den type streamer man har lyst til at kigge på selv i en travl hverdag. Han gør sine streams til et pusterum hvor det aldrig går for stærkt. Den service Mike giver er ud over det sevanlige han tager sig god tid til tingene og er omhyggelig. 5 stjerner hele vejen.

16 de fevereiro de 2025

5 stjerner hele vejen til dig min ven !!!!!!!!!! TAK FOR DE FINE ORD <3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

barnlig og useriøst

16 de fevereiro de 2025

Resposta de CardStop Breaks

Barnlig kan vi hurtigt blive enige om, det er pokemon vi allesammen hygge os med :) Men useriøst er nu så meget sagt. Men fortsat god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man er ikke altid garanteret nogle fede…

Man er ikke altid garanteret nogle fede pulls, desværre! MEN når det så er sagt, så er man ALTID garanteret en hyggelig og fed stream, i samvær med nogle skønne mennesker. Jeg ville ønske jeg kunne give 10 stjerner, for 5 er ikke nok!

Resposta de CardStop Breaks

Tuuuusinde tak for de fine ord Marie ❤️🔥 10 Stjerner fra mig til dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun haft 5 stjernede oplevelser med…

Har kun haft 5 stjernede oplevelser med PBD. Altid god service og Mike har været behjælpelig flere gange med spørgsmål og hjælp til at finde kort som jeg søgte. Kæmpe 👍 herfra

Resposta de CardStop Breaks

Tak for de fine ord Ryan ;) Det er også altid 5 stjernet oplevelser fra dig !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god stemning på live men kan også…

Super god stemning på live men kan også hurtigt blive en dyr fornøjelse når man jagter det næste gode pull

9 de fevereiro de 2025

Taaak.. Tænker du køber de forkerte pakker så :) Håber vi ses igen CJ

konge streamer

Mike er en konge streamer.
Han formoder at gøre det til en personlig oplevelse( kontra andre poke streamers)

Altid nede på jorden men fyldt med gak spas og løjer.

Han formoder at yde høj service og går altid et ekstra skridt for hans publikum.

Resposta de CardStop Breaks

Martin, mega mange tusinde gange tak, det sætter jeg pris på ! ;)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais