Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superrask levering! Var levert på østlandet i løpet av et par dager. De er noen få kroner dyrere enn de billigste, men valgte de basert på anmeldelsene. Angrer foreløpig ikke!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke bare fikk jeg printeren fort og til en god pris. Men når jeg først fikk problemer et år etter så fikk jeg eksemplarisk god hjelp gjennom rask og hjelpsom kundeservice!

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Superrask levering

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende!

Skuffende opplevelse som gjør at som firmaeier selv innen 3d printing heller går direkte til Bambu Lab på bestillinger. Kjøpte filament fra di "polyalkemi" serien til ASA. Spoolene vridde seg og tålte ikke 60 grader, filamentet var også helt søppel og printe med. Sendte meg ikke nye, men ville heller ha disse i retur. Kastet di i søppla! Og det samme gjelder PETG serien til Polyalkemi, noe av det værste jeg har printet med. Var veldig bra service der i starten, men nå går jeg heller direkte til levrandør og bestiller.

12 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og veldig ryddig oppfølging

Jeg hadde en servicehenvendelse knyttet til en del på min Bambu Lab-printer, og opplevelsen med Polyalkemi var veldig god fra start til slutt. Jeg fikk raske svar, tydelig informasjon og jevnlige oppdateringer underveis i saken.

Det jeg satte mest pris på var hvor hyggelig, profesjonell og løsningsorientert kundeservicen var. De fulgte opp saken hele veien, holdt meg informert om status hos leverandør, og sørget for en enkel og ryddig prosess. Det ga stor trygghet som kunde.

Veldig fornøyd med servicen jeg har fått, anbefaler på det sterkeste å handle hos Polyalkemi!

30 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bredt utvalg, gode priser, kjapp sending

Har handlet både printer (bambu p2s) og masse filament herfra. Forsendelsen tar veldig kort tid, ofte jeg har hatt varene klar til henting på tur hjem fra jobb, dagen etter jeg har bestilt (om jeg bestiller på formiddagen). Prisene på filament og utstyr, er konkurransedyktig, Lønner seg og handle noen kilo filament om du først skal handle, for frakten blir litt dyr per rull om du handler bare noen få ruller. Trekker litt grunnet at de har vanskelig for å holdet beholdningen oppe på filamentet jeg bruker (Elegoo, eSun). Har ikke hatt behov for kundeservice, så der kan jeg ikke uttale meg. Men dette er min foretrukne nettbuttikk å handle det meste til 3D printing hobbyen fra.

15 de dezembro de 2025

Veldig bra nettbutikk

Veldig bra nettbutikk. Produktene er mye billigere enn på andre butikker, frakten er kort, og det kom med godteri i min bestilling!
Noe å trekke fra er at mye er ofte utsolgt, og frakten er relativit høy

8 de janeiro de 2026

Veldig rask levering

Har handlet hos Polyalkemi to ganger. Begge gangene gikk det under to dager fra ordren ble lagt inn til de var i postkassen min. Sist var i romjulen. Kan virkelig anbefale denne nettbutikken.

30 de dezembro de 2025

Bambu H2S + Filamenter

Kjøpte nylig en Bambu H2S herfra. Gikk hurtig. Kjøpte kort tid etter masse annet utstyr rundt omkring da jeg starter helt fresh (airbrushing/sanding etc.) Valgte da og bestille masse filamenter for mange K fra polyalkemi. Gikk fort og smertefritt denne gangen også. Sikker på at jeg kommer til å kjøpe mere herfra.
Oppfattelsen min er at de effektuerer en bestilling veldig kvikt.

1 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kundeservice er ikke mye å skryte av og dyrt.

Kundeservice er ikke mye å skryte av, og produktene er veldig overpriset. Og når jeg må vente i 2mnd på en del fordi han glemte det er ikke noe plus, å det vil vel ta 3 uker til der. Han har ikke deler på lager så de bestiles fra leverandør som tar 3 uker før de kommer. Dette gjelder for Elegoo Neptune 4 Pro og Bambu A1.
Så for min del er det siste gangen jeg kjøper noe der. Det er andre butikker som selger samme 3d printere til nesten 1000kr billigere.

17 de setembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais