Poppeliers Meubelen Veenendaal Avaliações 1.131

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg fijne winkel. Enorm goed geholpen met advies op maat. Enorm brede selectie aan topmeubelen, vloeren en slapen voor een zachte prijs

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes geholpen bank was er al eerder…

Netjes geholpen bank was er al eerder zou pas half feb geleverd worden. Maat was er al eind dec.netjes afgeleverd en in elkaar gezet. O

29 de dezembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de bank eerder geleverd kon worden dan verwacht en dat alles netjes is afgeleverd en in elkaar gezet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie indeling en goed geholpen

Mooie indeling en goed geholpen

10 de janeiro de 2026

Beste klant,

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u onze indeling mooi vond en goed bent geholpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service komen de afspraken na

Wij zijn goed geholpen en de levering was ook goed gegaan en de levering was binnen de afgesproken tijd

19 de janeiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat de levering netjes binnen de afgesproken tijd is verlopen.

Nieuw bankstel bij Poppeliers

Nieuw bankstel uitgezocht maar toch een wijziging toegevoegd
Gelukkig top geholpen
Alles geregeld top mannen

19 de janeiro de 2026

Beste klant,

Dank u wel voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen bij de wijziging en dat alles naar wens is geregeld.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede aankoop begeleiding en prima…

Goede aankoop begeleiding en prima prijs/ kwaliteit verhouding. Al vele aankopen naar volle tevredenheid gedaan.

21 de novembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze aankoopbegeleiding en de prijs-kwaliteitverhouding, en dat uw eerdere aankopen ook naar volle tevredenheid waren.

goede service

goede service in de winkel en hele aardige jongen bij het bezorgen. ondanks de sneeuw toch bezorgd.

7 de janeiro de 2026

Beste klant,

Dank u wel voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service in de winkel en dat de bezorging, ondanks de sneeuw, goed is verlopen.

Geholpen door …Gerrit

We zijn uitstekend geholpen door Gerrit. Hij heeft veel kennis van zaken, heeft ons zeer prettig geholpen.
De artikelen zijn goed en netjes en ruim binnen de levertijd bezorgd.

15 de dezembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat Gerrit u zo deskundig en prettig heeft geholpen en dat de levering van uw artikelen netjes en op tijd is verlopen.

We zijn netjes geholpen

We zijn netjes geholpen, meegedacht aan onze wensen en kleurstalen mee gekregen om zo thuis te kunnen kijken of de bank qua kleur bij de rest van de meubels pasten

7 de novembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat wij goed met u hebben meegedacht en dat de kleurstalen hebben geholpen om de juiste keuze te maken.

Netjes geholpen.

Netjes geholpen.
Goed advies gehad.
Vriendelijke verkoper

21 de novembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u netjes bent geholpen en tevreden bent over het advies en de vriendelijkheid van onze verkoper.

Goed advies

Goed advies, zeer behulpzaam dus helemaal tevreden

2 de janeiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons advies en onze hulp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geven een goed advies en ook de…

Mooie showroom en prima advies.

30 de dezembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze showroom mooi vond en tevreden bent over het advies.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met het maken van een goede keuze.

De manier waar op we zijn geholpen.
Waren voor ons erg positief.
De manier hoe de verkoper ons adviseerde.
En de afhandeling prima.

13 de janeiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de manier waarop u bent geholpen, het advies van onze verkoper en de afhandeling.

Perfect

Super geholpen, prima meegedacht naar de mogelijkheden en uiteindelijk tot een goede keus gekomen.
Prima contact en prettig geholpen.

22 de dezembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat wij goed met u mee hebben kunnen denken en dat u tevreden bent met uw keuze en ons contact.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werden heel gastvrij ontvangen en…

We werden heel gastvrij ontvangen en kregen alle gelegenheid om ons te oriënteren. Aansluitend heeft de verkoper ons perfect begeleid en buitengewoon vakkundig geadviseerd: wat een vakkennis! Op ons verzoek hebben we er ‘een nachtje over geslapen’. De volgende dag opnieuw prima ontvangst en puntjes op de i. Met een zeer tevreden gevoel de offerte getekend. Hier komen we zeker terug.

3 de janeiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en prachtige review! Fantastisch om te horen dat u zich zo welkom voelde, dat ons advies en onze vakkennis goed hebben geholpen en dat alles helemaal naar wens verliep.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies en vriendelijke mensen.

We werden heel fijn geholpen, goed advies, aardige mensen.

12 de dezembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen en tevreden bent over ons advies en team.

Goed geholpen in winkel Veenendaal

Goed geholpen in winkel in Veenendaal. Goed advies.
Goede service.

12 de janeiro de 2026

Beste klant,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over ons advies en service in de winkel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aankoop en levering waren precies zoals afgesproken

Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf
De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels waren al binnen
Dus alles werd keurig gebracht en het klopte precies zoals afgesproken dus TOP

22 de dezembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd en dat de levering zelfs eerder kon plaatsvinden. Mooi dat alles precies volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service denken mee.

Goede service denken mee.
Bezorgers ook vriendelijk

7 de novembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw fijne review! Goed om te horen dat onze service wordt gewaardeerd en dat ook de bezorgers vriendelijk zijn ervaren.

Topmeubelen

Topmeubelen

7 de dezembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze meubelen.

Duidelijk en eerlijk advies

We zochten een 3-zitbank.
We hebben een duidelijk en eerlijk advies gekregen. Ook werd er de tijd voor genomen.
Nu afwachten op de levering. 😉

18 de dezembro de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een duidelijk en eerlijk advies heeft gekregen en dat er de tijd voor u is genomen. Wij wensen u alvast veel plezier met de 3-zitbank en kijken uit naar de levering.

Team Poppeliers Meubelen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.