Poseidonkliniken Hårtransplantation Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Serviços Empresariais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hårtransplantation utan kirurgi med naturligt resultat. Poseidonkliniken gör flest behandlingar mot håravfall i Sverige och använder implantermetoden – den mest moderna och den enda icke-kirurgiska metoden att göra en hårtransplantation.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 avaliação

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gjorde transplantation november 2024

Jag jjorde transplantation november 2024 hos Gustaf.

Resultatet blev inte riktigt bra, jag bedömde det till under 50%, vilket andra också gjorde med före och efter bilder.

Jag försökte nyttja garantin och skickade in tydliga bilder, men Gustaf ansåg sig inte vilja bedöma bilder utan att jag besökt honom.

Jag upplevde att det var Gustafs taktik är att få in kunden och därefter använda sin erfarenhet som advokat, istället för att gå kunder till mötes.

Istället för att ”förnedras”, valde jag istället att gå till annan klinik i november 2025.

Nu 6 månader senare ser jag hur resultatet borde varit efter första transplantationen hos poseidonkliniken.

Bilderna är talande! Jag är så tacksam för nya transplantationen som var betydligt billigare och sjukt mycket bättre.

Ledsamt svar från Gustaf nedan.

29 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Poseidonkliniken Hårtransplantation

Resposta da Poseidonkliniken Hårtransplantation

Hej Ove,

Det är tråkigt att du är missnöjd med resultatet och upplever att du inte fått den hjälp du förväntade dig.

Enligt våra villkor behöver resultatet bedömas vid ett fysiskt återbesök innan vi kan ta ställning till om en garantibehandling är aktuell. I ditt fall genomfördes behandlingen med vår NonShaven metod, där varken givarområdet eller mottagarområdet rakas. När hår placeras mellan befintliga hårstrån är det ofta svårt att göra en tillförlitlig bedömning enbart utifrån fotografier. Vid NonShaven får man ut färre hår än vid behandling där givarområdet klipps ned vilket vi varit tydliga med. Om du valt att göra behandling med nedklippt givarområde hade vi kunnat ta ut mer hår.

Vi erbjöd därför ett fysiskt återbesök för att kunna utvärdera resultatet och bedöma om förutsättningar för en garantibehandling förelåg. Någon sådan bedömning kunde tyvärr aldrig göras eftersom du valde att inte komma på återbesöket.

Mot den bakgrunden har vi aldrig tagit ställning till om en garantibehandling skulle ha varit aktuell eller inte.

Vi beklagar att du är missnöjd och önskar dig allt gott framöver. Med vänlig hälsning/ Gustaf på Poseidonkliniken