Ufatteligt hurtig (og fejlfri) ekspedition. Jeg kommer sikkert til at tjekke resten af hjemmesiden ud.
Veja o que dizem as avaliações
Det var rask forsendelse. Jeg fant akkurat den broderiringen (fra gamledager) som jeg har vært på jakt etter. Hadde bare en gammel som var for stor. Veldig vennlige og raske svar. Skal gå mere inn på... Ver mais
A empresa respondeu
Det er så dejlige at kom og handle der god hjælp og føler sig altid velkommen 🌹
Meget flot stof ( svarede til billedet i farverne) og hurtig betjening. Vh Merete Lauridsen
Detalhes da empresa
- Loja de Tecidos
- Loja de Artigos para Bordado
- Loja de artigos para tricô
- Loja de bordados
- Loja de retalhos
- Loja de fios
Escrito pela empresa
Hos Postgaarden finder du materialer til patchwork, broderi, strik og kalligrafi. Gå på opdagelse i vores webshop eller fysiske butik ved Hjørring og se det store udvalg af patchworkstoffer, sygrej, broderitråde, silkebånd til silkebåndsbroderi, sashiko sampler og tråd, strikkegarn og penne til kalligrafi. Webshoppen er altid åben og levering sker 1 - 3 hverdage efter modtagelsen af ordre.
Informações de contato
Løkkensvej 570, 9800, Hjørring, Dinamarca
- info@postgaarden.com
- postgaarden.com
Det er så dejlige at kom og handle der…
Det er så dejlige at kom og handle der god hjælp og føler sig altid velkommen 🌹
Ufatteligt hurtig ekspedition
God service.
Hurtig levering af varerne
Hurtig levering af varerne, som var fint indpakket og levede op til forventningen.
Meget flot stof
Meget flot stof ( svarede til billedet i farverne) og hurtig betjening.
Vh Merete Lauridsen
Utrolig hurtigt 👍🌸🦋
Varen leveret som forventet og i god…
Varen leveret som forventet og i god stand 🙂
Hurtig levering og fine priser
Super god betjening og hurtig levering
En rigtig hurtig levering.
En rigtig hurtig levering.
Da det er noget bestemt garn jeg har bestilt, er jeg fuld tilfreds.
Hurtig levering
Hurtig levering, selvom jeg måtte køre tværs gennem byen for at hente pakken.

Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, og en sød lille hilsen i pakken.
Tak ❤️

Resposta de Postgaarden - Patchwork - Broderi - Strik
Hurtigt levering og varene svarede til…
Hurtigt levering og varene svarede til forventningerne. Alt perfekt.

Resposta de Postgaarden - Patchwork - Broderi - Strik
Varerne var helt som forventet
Varerne var helt som forventet. hurtig levering. alt helt i top!

Resposta de Postgaarden - Patchwork - Broderi - Strik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.