Pots&Plants Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onze plant is kapot geleverd. Bovenkant van de yucca is volledig geknakt (op z’n kop geleverd). Ik wil dit samen met hen oplossen. Ik heb van alles geprobeerd om in contact te komen maar 0,0 respon... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede ervaring gehad tot op heden. Zeer vriendelijk, behulpzaam behandeld met foto's en tekst en uitleg boor de aankoop. Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen. Mooie kwaliteit tot... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima bezorging en binnen 3 dagen. Vond lastig een leuk cadeau uit zoeken uit zoveel mooie setjes, leuke set met oranje orchidee uitzocht. Mijn moeder ontving een prachtige set met gele potjes en wit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Viveiro de plantas atacadista
  2. Barragem
  3. Empreiteiro de adequação de interiores

Pots&Plants is dé plek waar je meer dan 2.000 planten direct vanuit de Nederlandse kweker besteld. Zowel kamerplanten, als tuinplanten en vele andere leuke planten. Verser dan het tuincentrum en direct thuis geleverd.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

109 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede kwaliteit prima prijs

De planten zijn goed verpakt, snel geleverd, van prima kwaliteit en veel goedkoper dan in de winkel.

2 de maio de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Niko, wat super fijn om te horen dat je tevreden bent! Dit doet ons goed :)

Gr, Tim

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

als ik 0 sterren kon geven

als ik 0 sterren kon geven, dan zou ik dat doen. zeer misleidende website, ze zijn puur een platform waar ze klanten vinden en besteden de bestellingen uit aan kwekers. ik bestelde plantjes van 15cm plant hoogte, zoals aangegeven op de website, en kreeg platgedrukte en halfdode plantjes van 3 tot 5cm max. meest slechte klantenservice, nemen je niet serieus, en verschuilen zich achter mooie taal, ik zou hier echt nooit meer bestellen. ik heb fotos van zowel de planten als de website waar de text heel duidelijk vermeld staat, dus verzin dit niet ter plekke. erg teleurstellend.

17 de abril de 2024

Resposta da Pots&Plants

Goedemiddag, wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad.

Wij hebben nog even alle communicatie nagelezen en het lijkt erop alsof we dit netjes met u hebben afgerond en de klacht zeker serieus hebben genomen. Wij hebben vanaf de eerste klacht binnen een uur netjes van informatie voorzien en meerdere keren een oplossing aangeboden.

Om even op uw punten terug te komen:

- 12 van de 80 geleverde plantjes waren inderdaad te klein. Deze zijn kosteloos opnieuw naar u verzonden. Dit zodat u 80 plantjes ontvangt met het formaat dat we beloven op de website.
- Onze plantjes worden vanaf de grond gemeten, dus inclusief pot. Er staat ook duidelijk op de pagina vermeld (o.a. in de titel) dat de plantjes afwijkende maten kunnen hebben variërend van 10-25 centimeter.
- Wij hebben op meerdere plekken op de website uitgelegd hoe wij te werk gaan. Al onze planten staan bij lokale kwekers in Nederland. Zo kunnen we de planten verser, sneller en met minder uitstoot leveren. Wij hoeven ze zo niet centraal op te slaan. We werken samen met deze kwekers en staan in nauw contact met hen.

Hetgeen we teruglezen in de communicatie waar u teleurgesteld over bent:

- Kleinere plantjes dan u had verwacht
- U voelt zich niet serieus genomen

Dat is zeker iets wat we zullen meenemen om te kijken of we dit kunnen verduidelijken. Voor nu lijkt het erop dat we de te kleine plantjes netjes naleveren (uiteraard niet ideaal) en er vooral een misverstand lijkt te zijn ontstaan over de wijze waarop de planten worden gemeten.

Groet, Team Pots&Plants

Strelitzia Augusta de luxe 250 cm

Een grote Strelitzia Augusta gezien op de website. Nadat ik contact had gezocht via whatsapp, kreeg ik heel snel een reactie met foto’s van de plant en ook nog foto’s van mogelijke andere opties.
Plant is binnen 3 dagen geleverd en is net zoals op de foto’s, prachtig en groot, zeker de prijs waard.
Kortom, een hele goede service en hele mooie planten. Ik ga hier zeker weer bestellen!

12 de abril de 2024

Resposta da Pots&Plants

Wat super mooi om te horen Nedzmija. Super bedankt en veel plezier van de plant!

Mooie bonsai gekocht van 110 cm hoog

Mooie bonsai gekocht van 110 cm hoog, maar bij aankomst via DPD is de doos en de pot kapot. Boom aan 1 kant helemaal plat met beschadigde takjes. Leuk idee, maar transport is niet best. Na reactie van Pots&plants goed afgehandeld.

3 de abril de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Bas, vervelend om te horen en ik zie inderdaad de beschadigingen op de foto's die je hebt gestuurd.

We gaan dit uiteraard voor je oplossen en ik ben meteen met de kweker in overleg gegaan wat we voor u kunnen betekenen. Hier komen we snel op terug.

Overigens gaat het om een kwekerspot (flexibel plastic potje). We raden je sowieso aan om de Bonsai te verpotten in een iets grotere pot zodat het meer voedingsstoffen tot zich kan nemen en iets ruimer staat wat de groei bevordert.

Groet, Tim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de aanbieding 40x "Big Blue'…

Ik heb de aanbieding 40x "Big Blue' Leliegras besteld. Snelle service. Netjes ingepakt en mooie plantjes.

30 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Angelique, wat super leuk om te horen en bedankt voor de review! Ik hoop dat de plantjes mooi gaan bloeien in jullie tuin dit jaar!

Aanrader!

Ik heb een Australische koningspalm besteld en hij is prachtig!
Ik heb hem zelf uitgezocht via WhatsApp.
De communicatie was perfect!
Ik had heel veel vragen over deze plant en ik kreeg antwoord op al mijn vragen dat vond ik hartstikke fijn!
Hij was goed verpakt en op tijd binnen.
Ik raad het zeker aan om hier te bestellen!

15 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Madeleine, wat super fijn om te horen zeg! Een mooie start van onze dag. Dat de prachtige Koningspalm maar lang mag shinen bij je!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige planten voor onze school

Voor onze basisschool heeft Pots and Plants geweldig meegedacht met de invulling van onze wensen. De geleverde planten zijn prachtig en sieren onze aula en andere openbare ruimtes. We waren op zoek naar grote planten, omdat ze een flinke ruimte moeten vullen. Dit is meer dan gelukt. De service en het meedenken tref je niet meer bij de grotere bedrijven..reden voor ons om het vaker via dit bedrijf te regelen.

27 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Erik, wat super fijn dat je zo tevreden bent. Vond het enorm leuk om met jullie mee te denken en kinderen kennis te laten maken met planten!

Groetjes, Tim

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

eb een week geleden een bestelling…

ik heb een week geleden een bestelling geplaatst. de levertijd is 1 tot 3 dagen. ik heb een mail gestuurd en pots and plants schreef dat de kweker er mee bezig was . nu beantwoorden ze mijn mals niet meer. dus......ik wil mijn bestelling of mijn geld terug.

Gelukkig is het goedgekomen en de plant is werkelijk schitterend mooi

groet

joke damstra

22 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Joke, jammer dat je deze review achterlaat ondanks dat we onze uiterste best doen om je te helpen.

Zoals aangegeven (en ook getoond) is er iets mis gegaan bij DPD na overhandiging van jouw plant.

Om de plant z.s.m. bij u te krijgen hebben we u een tweede plant toegestuurd welke onderweg is naar u.

Ik zag dat er tussen uw mail en ons antwoord ongeveer 5 uur zat. Wij kunnen niet altijd op ieder moment reageren en proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven.

Excuses voor de vertraging uiteraard. Wel doen we ons uiterste best u zo snel mogelijk te voorzien van een plant.

Een fijn weekend gewenst!

Prima!

Keuze dmv foto’s. Correcte en prompte levering. Goed bezig!

15 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Jan, super bedankt voor de review!

Super !

Ik heb hier 3x een bestelling geplaatst, 3x met wat vertraging geleverd door verschillende omstandigheden. Buiten het feit dat dit wat extra werk opleverde, was het geen enkel probleem omdat;

- de whatsapp chat werkt perfect, snel, keurig en oplossings gericht beantwoord, houd dit vol !
- de prijzen zijn scherp, houd dit vol !
- mooie en kwalitatieve planten !

Helaas heb ik nu niets nodig, maar volgende keer , bestel ik hier zeker weer , als het in het assortiment zit.
Aanbevolen, bij de buren 😀

12 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Emiel, super bedankt voor deze fijne review. Dit doet ons altijd enorm goed!

Wel erg vervelend dat we bij al uw bestelling wat trager zijn geweest dan gehoopt. Iets voor ons om consistenter in te worden! Daar gaan we dan ook (samen met de kwekers) ons uiterste best voor doen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerder al besteld altijd zeer tevreden

Eerder al besteld altijd zeer tevreden, nu ook weer, bestellen gaat eenvoudig en levering is super snel, kwaliteit is gewoon zeer goed en verpakking is uiterst profesioneel.

10 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Rene, wat een super mooi compliment! Een mooie start van onze dag op deze manier.

Een fijne dag gewenst nog!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Asparagus van 55 cm hoog?!

Asparagus van 55 cm hoog besteld, komt er een kleine asparagus binnen van hooguit 30 cm. En dat voor 26 euro...afzetterij als je het mij vraagt.

5 de março de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Leora, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ook aan onze zijde gaat er wel eens iets mis met het versturen. U kunt ons voortaan gewoon een mailtje of Whatsapp bericht sturen hierover waarna we dit natuurlijk ook gewoon oplossen.

We zorgen altijd dat uiteindelijk de juiste plant je bereikt.

Mocht u dit nog willen doen, heel graag.

Een absolute aanrader

In een woord: wauw! Mega vriendelijke klantenservice, bereikbaar via whatsapp en je kunt zelfs je eigen plant uitkiezen bij de kweker. Daarbij geven ze persoonlijk advies en reageren ze erg snel. Mijn gekozen plant kwam op tijd en onbeschadigd binnen. Heel erg bedankt voor de goede service.

28 de fevereiro de 2024

Resposta da Pots&Plants

Wat super om te horen! Heel veel plezier gewenst van je prachtige plant.

Gr, Tim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The communication is super smooth

The communication is super smooth. Satisfied!

22 de fevereiro de 2024

Resposta da Pots&Plants

Thanks a lot Dani! Appreciate the kind words. Enjoy your plants!

Best, Tim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede ervaring gehad tot op heden

Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen.
Mooie kwaliteit tot nu toe en nu afwachten of er ook daadwerkelijk bloemen in komen. Zoals keurig aan gegeven vooraf een 50/50% kans met deze strelitzia reginae.
Al met al nu al heel blij mee.

6 de fevereiro de 2024

Resposta da Pots&Plants

Super bedankt voor de fijne woorden! Heel veel plezier gewenst van de prachtige Reginae.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je eigen plant online uitzoeken!

Na een zeer teleurstellende ervaring bij Fleurdirect contact opgenomen met Pots en Plants. Ik kreeg foto’s opgestuurd van de kweker en kon zo mijn eigen plant een Strelitzia van 230 uitzoeken. De plant die geleverd werd was de door mij uitgezochte. Super happy mee:) Na 1 maand al 2 nieuwe bladen er bij.

22 de fevereiro de 2024

Resposta da Pots&Plants

Hoi Jolanthe, wat super om te horen! Hier maak je ons erg blij mee. Geniet van de prachtige plant!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een mooie orchidee kreeg ik

Wat een mooie orchidee kreeg ik qua kleur en hij zag er erg verzorgd uit. De pot is ook echt geweldig. Ik vond de doos waarin alles kwam al mooi en hoe het verpakt was was zeer zorgvuldig met liefde dat kon je zien

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Pots&Plants

Wat super om te horen! Hier maak je ons heel blij mee