Ny medarbejder fik hurtigt fundet bedste løsning til mit telefonbehov til optimal pris, incl. tilbehør 😃 Glad, smilende og hurtig, og viste hvad han talte om👍 valgte selv at overføre fra gl. til ny.... Ver mais
A empresa respondeu
Kan desværre ikke sige, at jeg var tilfreds med min oplevelse hos POWER. Jeg stod i kø i over 20 minutter sammen med tre andre kunder, hvor den ene valgte at gå, mens personalet havde travlt med at... Ver mais
A empresa respondeu
Sagde ved levering/betaling at, jeg forlangte faktura sendt på min e-mail og ikke kun udleveret. Faktura er ikke sendt til mig. Det hart jeg klaget over, og Power har ikke reageret på klagen. Det er... Ver mais
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Status på min Trustpilot-anmeldelse fra d. 24/06/2026
Jeg tog forbi butikken for at tale om sagen vedrørende den misinformation, jeg fik om Telemore i forbindelse med købet af en MacBook. Det er lidt ironisk, at I er hurtigere til at svare på Trustpilot, end POWER Frederiksberg Centret er til at svare, når selv jeres hovedkontor, som jeg har været i kontakt med, har svært ved at få fat i butikken. Derfor skriver jeg her igen.
Jeg tog forbi butikken, fordi I anbefalede mig at gøre det – blandt andet fordi butikken ikke har et telefonnummer, man kan kontakte. Jeg syntes, det ville være bedst at tale direkte med den medarbejder, der ekspederede mig den dag i maj 2026, hvor jeg købte MacBooken.
Jeg fik desværre intet ud af at tage hele vejen til butikken. Det endte med, at medarbejderen bad mig sende en mail til hans arbejdsmail, hvorefter han ville tage sagen videre. Nu er der gået 15 dage, uden at jeg har hørt noget fra ham, og jeg havde desværre på fornemmelsen, at det ville ende sådan.
Vi aftalte, at han ville tage kontakt til Telemore, men jeg tvivler ærligt talt også på, at det er sket. Hvis han arbejder på sagen, burde han som minimum opdatere mig løbende via mail.
Det er virkelig dårlig stil af hele POWER-teamet. Jeg ville ønske, at jeg dengang havde bedt om at tale direkte med hans chef, for jeg fik intet ud af at tale med medarbejderen igen – udover at jeg spildte min tid på at tage derhen.
Virkelig dårlig service. Jeg havde allerede fra starten en dårlig fornemmelse ved at handle hos POWER, men I var de eneste, der havde MacBooken i den farve, jeg ønskede. Min mavefornemmelse viste sig desværre at være rigtig. Jeg kommer aldrig til at købe noget hos specifikt i POWER Frederiksberg Centret igen. Jeg kontakter Telemore en sidste gang, også gider jeg ikke kæmpe længere med det da det ikke giver andet end hovedpinds

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Elias var en legende. Han har reddet mit liv

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Tak for god service Danny og Kiki. Hurtig, serviceminded og søde mennesker. Tak for handelen.

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Yakup var bare super. God vejledning og skarpt tilbud på iPhone 16. Tak!!!

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Bare fantastisk... Mahdi er en venlig sælger han anbefalder det rigtige produgter til det priser der forventet

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Super god service og god betjening fra Yousef

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Det er en lidt kaotisk hjemmeside, og jeg skulle vente 2-5 dage på min pakke. Det er måske lidt meget for mig🤓

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Supergod betjening fra Mahdi, som også gav tips til store besparelser på telefonabonnement.

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
God vejledning og hurtig ekspedition af Hashir

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Absolut verdensklasse service af Mehmet!! Gode priser og rabatter. Tak!

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Jeg blev mødt af en flink ung mand, der hjalp mig med det, jeg skulle bruge.
Fik også et venligt kompliment med på vejen 😊

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Tusind tak Elias for en fantastisk service, nu er jeg endelig kommet hjem og fået sat det hele op på min telefon alt spiller. Jeg kom ind efter en iPhone 17 pro Max hvor vi så hurtigt fandt ud af det slet ik var det jeg havde behov for vi gik derfor med en cepter a1 og blev mypower medlem

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Meget venlig og hurtig service! Danny var super flink og hjalp med at rense en AirPods case. Jeg kommer helt sikkert igen!

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Trods at deres maskiner var nede så blev det ydet god kunde service og hjulpet så meget de kunne🤩

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.