POWER.dk - Herlev Avaliações

6.337
O TrustScore é 4 de um total de 5

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

18. Oktober 2025 ( 10 måneder siden) køber vi en fryser og pakker den ud. Den ene skuffe er helt smadret i plastikken og kan ikke bruges. Vi kontakter butikken (eller kundeservice da man ikke kan få... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde tidligere tre mislykkede forsøg på at finde en Mobilholder til min bil. Kom til Power ( Herlev) og bad om vejledning. Min mobil fungere ikke med magnet. Medarbejderen fandt en holder…foreslo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været kunde hos POWER i rigtig mange år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big. Følte virkelig at det handle om mig og mine behov - omkring køb af vare i tele og foto afdeling. Tak for jer - super kundeservice

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(6.337)

34.096 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Jahan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herlev⚡

Oplevelsen var god

Oplevelsen var god, men 1 stjerne fordi at man bliver haglet ned med reklame l.o.r.t efterfølgende og konstant bombarderet med “husk nu at anmelde os”.

Hej Kim,

Det er selvfølgelig positivt at høre, at selve oplevelsen var god, men jeg er ked af at høre, at den efterfølgende kommunikation med reklamer og påmindelser om anmeldelser har trukket så meget ned for din samlede oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles overvældende og frustrerende, hvis man oplever at blive bombarderet med den slags henvendelser. Det er bestemt ikke meningen, at vores opfølgning skal have den effekt.

Din feedback omkring vores kommunikation og mængden af henvendelser bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Amatør

Jeg har ikke engang lyst til at give en, en stjerne men det skal man åbenbart for at kunne anmelde.
Da vi skulle købe den kunne alt åbenbart lade sig gøre. Da vi skulle have den men så begynder problemerne at komme leverandøren glemte at hente opvaskemaskinen, der er ikke nogen der
ringe tilbage eller sende sms'er og da de så kommer ud kan de ikke installere den på grund af en eller anden ting som en VVS som mener man godt kan installere den med så mega dårlig anmeldelse herfra. Og kommer desværre aldrig tilbage til Power.

2 de junho de 2026

🌟Julie🌟

⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god oplevelse hos Power og med Julie!😍
Julie hjalp mig hurtigt og professionelt med at finde de rette høretelefoner. Hun vidste med det samme, hvad der passede til mine behov, og jeg fik præcis det, jeg ledte efter. Uden alt muligt med mere salg osv, sikke en stjerne!😍

Det er sjældent, man møder en så engageret og kompetent medarbejder. Julie var både venlig, imødekommende og havde stor viden om produkterne, hvilket gjorde købet nemt og trygt.

Så dejligt!!!!😍

8 de junho de 2026

Hej Sylvester,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at læse, at oplevelsen i Herlev var så god, og at du fik præcis den hjælp, du havde brug for. Det betyder meget, når et køb føles både nemt og trygt.

Hvor er det dejligt at høre, at servicen, engagementet og den gode vejledning gjorde så positiv en forskel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød og kompetent betjening.

Sød og kompetent betjening.

Hej Janne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen blev oplevet som sød og kompetent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og venlig betjening og rådgivning i…

God og venlig betjening og rådgivning i Herlev Big.

Hej Martine,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Herlev Big.

Det er dejligt at høre, at du fik god og venlig betjening samt rådgivning.

Varen var klar som lovet

Varen var klar som lovet

Hej Manon,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at varen var klar som lovet, og at oplevelsen levede op til forventningen.

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse i Herlev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Flinkt personale.Hurtig betjening.Det…

Flinkt personale.Hurtig betjening.Det gik rigtig godt.

9 de junho de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen gik rigtig godt, og at både betjeningen og servicen levede op til forventningerne.

Rigtig hurtig hjælp

Hurtig og meget fin hjælp til at finde mine vare

Hej Lone,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og fin hjælp med at finde dine varer.

Utilfreds med køb

Jeg kunne fortryder købe

Hej Elie

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit køb. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Da det er lidt uklart for os, hvad der er gået galt, håber vi, at det i mellemtiden er blevet løst. Hvis du fortsat har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vil vi gerne hjælpe dig videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig hjælp til ar finde det vi skulle…

Hurtig hjælp til ar finde det vi skulle bruge

Hej Kunde,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I hurtigt fik hjælp til at finde det, I skulle bruge.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gik hurtigt og effektivt på trods…

Det gik hurtigt og effektivt på trods af skybrud dårligt vejr

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at det gik hurtigt og effektivt, selv med skybrud og dårligt vejr.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen blev delt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samlet set en god oplevelse

Bestilling af mit nye køle- og fryseskab via nettet, var nemt, og info fra Power var super, ligesom leverings info var super og levering forløb ganske fint og med professionel leverandør. Samlet set en god oplevelse.

3 de junho de 2026

Hej Johnny,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen var nem, at informationen undervejs var god, og at leveringen forløb fint og professionelt.

Vi sætter stor pris på, at den samlede oplevelse har været god.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en god online løsning - nemt at være kunde denne gang!

Købte en Soundboks Go via hjemmesiden, nemt og overskueligt. Billigste sted på nettet. Fragt var både hurtig og problemfri.

Jeg får lidt mange mails om at give feedback på mit køb, det er egentlig det eneste ellers så er alt top herfra!

31 de maio de 2026

Hej Daniel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at købet via hjemmesiden var nemt og overskueligt, og at både pris og levering levede op til forventningerne.

Tak også for den konkrete bemærkning om de mange mails. Det er værdifuld feedback.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sælger taler dårligt om det valgte produkt

Sælger fortæller at det er en dårlig model jeg har valgt. Da den er som et rivejern indeni.
Dvs at fortæller at I sælger noget skidt.
Jeg har på forhånd tjekket tests og lytter meget til Tænks anbefalinger hvor den får fin bedømmelse og så er den til en meget god pris.

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at opleve, at en medarbejder talte så negativt om det produkt, du havde valgt, især når du på forhånd havde sat dig ind i det og baseret dit valg på anmeldelser og anbefalinger. Det er naturligvis vigtigt, at vores rådgivning opleves som saglig, respektfuld og hjælpsom.

Vi skal guide ud fra kundens behov og præferencer, og jeg er ked af at høre, at du i stedet følte, at dit valg blev nedgjort.

Din feedback omkring rådgivning og kommunikation i butikken bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

God betjening og service ved udlevering

God betjening og service ved udlevering

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både betjening og service ved udlevering.

Fint udvalg gode priser

Fint udvalg, fik hjælp til valg at støvsuger i butik med et smil.

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at der var et fint udvalg, gode priser og hjælp til at vælge den rette støvsuger med et smil.

Det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for den gode service

Tak for den gode service. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos jer. Personalet var venligt og hjælpsomt, og alt forløb som forventet. Jeg kan varmt anbefale jer til andre.
5 stjerner.

5 de junho de 2026

Hej Said,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne, og at servicen blev oplevet som både venlig og hjælpsom.

Tak fordi du vil anbefale os videre. Det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medarbejderen Mark har været meget…

Medarbejderen Mark har været meget hjælpsom og sød . Han virker meget professionelt . Tak Mark

3 de junho de 2026

Hej Batul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev var så god, og at hjælpen blev oplevet som både professionel og imødekommende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais