Rettelse: Yderst tilfredsstillende service. Jeg fik refunderet de 12,5 % uden nogen problemer. ---- Skuffet over prisen er faldet 12,5 % en uge efter køb af bærbar PC.
A empresa respondeu
Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Ver mais
1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Ver mais
A empresa respondeu
Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Ver mais
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De skriver at der vil blive sendt en e-mail eller sms når varen er klar til afhentning,men jeg måtte ringe til dem for at få bekræftet at varen var klar til afhentning.

Resposta da POWER.dk - Herning
Vores kundeservice var meget god. Vi fik god vejledning i nogle produkter vi var interesseret i, og en god pris på et produkt vi ville købe, men hvor prisen var vildledende 👍🏻😊

Resposta da POWER.dk - Herning
Der blev snarket grundit om tilbud om høretelefon god produkt.

Resposta da POWER.dk - Herning
Endnu engang service i topklasse
Endte enda med at købe en mobiltelefon mere da prisen var rigtig god.
Meget serviceminded, tålmodig og humoristisk sælger.
Deres konkurrenter kan lære meget om kundeservice af Power.

Resposta da POWER.dk - Herning
Jeg synes der i Herning afd er alt for lidt service overfor kunder. Man kan trave rundt i butikken i lang tid og lede efter nogen der kan hjælpe en. Når man så spørger ved kassen, hvor de står 4 medarbejdere og pjatter og hygger, så blir man bare sendt ud i butikken igen. Det er alt for useriøst og ikke et sted jeg vil handle fremover.

Resposta da POWER.dk - Herning
Jeg købte nogle høretelefoner fra phillips til 1670 kr. og der er knækket efter 3 månder og det koster 500 bare at de skal kigge på det.

Resposta da POWER.dk - Herning
Vi fik en rigtig god og objektiv vejledning i valg af støvsuger. Ekspedienten var meget god til at lytte til vores ønsker og behov. Vi fik en god gennemgang af fordele og ulemper på de modeller vi havde kig på.
Har desværre glemt den dygtige medarbejders navn.

Resposta da POWER.dk - Herning
Et køleskab (AEG) stoppede med at virke indfor det første år. Service manden kunne ikke reparere det, og sendte sagen til POWER 18/3. Fik mail om uafsluttet service besøg fra tekniker. 20/4 rykker jeg service for handling, og får besked det var sendt til POWER 18/3! men nu rykkede de for svar igen 20/4. 27/4 intet nyt og forsøg på at få handlig via chatbot AI. Absolut ubrugeligt! 28/4 ringet til POWER service og fik lovning på opkald indenfor 24 timer. 29/4 26 timer senere, ringede jeg igen da ingen var vendt retur, og fik samme besked om jeg ville blive kontaktet indenfor 24 timer! ca 3 timer senere blev jeg ringet op og bedt om at komme ind med køleskab og så kunne jeg få en anden udleveret. Jeg måtte spørge om det var en joke da køleskabet kun er samlet delvist pt grundet service besøg. Det var ikke en joke! ABSOLUT dåligste kundeservice fra POWER jeg nogensinde har prøvet. Servicefirmaet for AEG har derimod været 100% ok med absolut fin kundeservice.

Resposta da POWER.dk - Herning
Jeg brugte online-køb og med betaling i butik. Så gnidningsfrit og venlig betjening - så tilfredsstillende!!

Resposta da POWER.dk - Herning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.