A empresa respondeu
Jeg hader at handler ved Power pga mer’ salgs mentaliteten, men da jeg skulle købe ny mobil og kun havde Power som mulighed ente det med at blive der jeg købte den. Sælgeren spurgte kun om jeg havde o... Ver mais
A empresa respondeu
Good and friendly service, but weak product knowledge. I needed a new robotic lawnmower and asked about various technical features. The salesperson was friendly, but advised me to buy a three-year-ol... Ver mais
A empresa respondeu
Lang ventetid i butikken for at få kontakt med en medarbejder der skal finde min reservation. Kunne være godt hvis man mp bruge support skranken til afhentning eller bare kassen. Det er virkelig en f... Ver mais
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi skulle bruge et TV
Og jeg/vi skulle bare bruge et TV til at se TV på
Da vi kom hjem og satte TV til så kunne vi ikke få de kanaler ind da det mærke ikke tage de TV kanaler vi har 😭😢😭
Og vi siger flere gange at vi skulle se TV ikke spille eller noget andet 🥱
Click & Collect fungerede desværre ikke særlig godt. Som kunde, der ikke kender Herning, var det svært at finde det rigtige afhentningssted. Jeg blev først sendt til kassen, derefter et andet sted for at betale, og til sidst måtte jeg køre rundt om centret for at finde udleveringen. En mere præcis vejledning eller rutevejledning i ordrebekræftelsen ville have gjort oplevelsen langt nemmere.
TV’et er nu sat op, og jeg er umiddelbart glad for det. Derfor undrede det mig meget, at der ved den allerførste opsætning allerede stod en anden persons navn og e-mailadresse på TV’et. Emballagen så helt ny og ubrudt ud, så jeg forventede naturligvis et fabriksnyt produkt. Jeg slettede oplysningerne, men det giver anledning til spørgsmål om, hvorfor de overhovedet var der. Jeg håber, POWER vil forklare, hvordan det kan ske.

Resposta da POWER.dk - Herning
Dårlig ekspansion i Herning dene ene medarbejdere starte og anden slutte opgaven. Blev forsikring Sat på uden at spørge. Ikke færdig gjort clik og collect har Modtaget mange beskeder om afhentning af varen. Digital kvittering ikke til sendt, kontrakte power om tilsendt Digital kvittering.
Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos POWER.
I lørdags kørte jeg hele vejen fra Horsens til Herning for at købe et Apple Watch Ultra 3. Jeg spurgte medarbejderen flere gange, om uret havde sort rem, fordi det var meget vigtigt for mig. Han sagde, at der kun var ét tilbage på lager, og gav mig uret.
Da jeg kom hjem og åbnede æsken, opdagede jeg, at remmen var blå og ikke sort.
Næste dag tog jeg til POWER i Horsens. Personalet bekræftede, at jeg havde fået den forkerte vare. De kunne se i deres lagersystem, at den rigtige model skulle være på lager i POWER Viby (Aarhus).
Jeg bad dem flere gange om at ringe først, fordi jeg ikke ville køre hele vejen til Viby, hvis uret alligevel ikke var der. Heldigvis ringede de. Svaret var: “Vi er ikke sikre – vi kan heller ikke finde det her.”
I stedet tog de mit ur og lovede at skaffe det rigtige.
I dag er det tirsdag, og der er nu gået 4 dage, siden jeg betalte for mit Apple Watch Ultra 3. Jeg har stadig ikke modtaget mit ur og kan derfor ikke bruge et produkt, som jeg allerede har betalt for.
Fejlen var ikke min, men alligevel er det mig, der har spildt tid, brugt benzin og ventet i flere dage uden en løsning. Jeg forventede en langt bedre kundeservice fra POWER.
Meget skuffende oplevelse. Jeg kan desværre ikke anbefale POWER efter denne oplevelse.
Udelukkende fantastisk, behagelig og venlig service af alle de medarbejdere, jeg mødte i forbindelse med købet af en mobil.

Kæmpe rode butik.
Fandt det jeg gik efter, troede jeg, da jeg kom til kassen var pris 499kr istedet for 222kr som jeg havde Google hjemmefra, men det var forbi at en havde hang varene forkert op (der hang flere af samme vare under den pris) men kasse drengen var uhjælpelig og sagde at det var prisen og at han ikke kunne hjælpe. Så jeg betalte de 499kr.
Måske power skulle bruge deres penge på butikkerne istedet for de lange tv reklamere.
The guy hwo have help me to buy my telephone was very polite and very helpful, have explained to me about the product and he had knowledge about the product. Thank you very much

Resposta da POWER.dk - Herning
Dårlig service. Ekspedient drak slush ice og vidste intet om produkterne lageret eller andet

Resposta da POWER.dk - Herning
Anker er som altid en fantastisk gut, som ikke bare sælger det man har kikket på hjemmefra, men rådgiver en på en god og troværdig måde. Så man får det produkt, som bedst egner sig til ens behov. Jeg vil til en hver tid anbefale ham til andre.

Behagelig og god betjening hos Power i Herning

Resposta da POWER.dk - Herning
Det var en dygtig sælger vi fik købt et helt nyt model LG må nok sige det er helt sikkert et godt fjernsyn men men det er så moderne at vi ikke kan få nye aps på så vi må bruge vores kromcast stadig væk men det kan jo være der kommer en på besøg en dag som kan hjælpe den er klogere end os men flotte billeder 👍👍

Resposta da POWER.dk - Herning
Levering var ok, men montering og udpakning var ikke tilfredsstillende.
Montør var af den opfattelse at tilslutning til vand, var ikke iorden. Men da jeg selv måtte montering opvaskemaskinen kunne jeg ikke se nogle fejl ved tilslutning af vandet. Der var sat en 3/4 tomme blindprop til vandtilførslen grundet en utæt kuglehane. Montør mente der skulle en VVS til denne opgave. Synes det var lidt overdrevet fra Montør sige.
Så alt i alt har vi ikke fået det vi har betalt for.

Resposta da POWER.dk - Herning
Jeg købte en soda vands maskine, den var lige som forventet! Måske endda bedre. Jeg havde lidt problemer med appel, men det kan godt være mit netværk eller telefon. Meget hurtigt til at sende kvittering, måske næsten lidt for hurtigt. Jeg havde 1 dage til at hente mine reserveret vare.

Resposta da POWER.dk - Herning
Super Service hos POWER Herning.
Alt gik nemt som var lovet.
Jeg er meget tilfreds med min køb.
Fik hurtigt svar til spørgsmål.
Levering service også meget godt.

Resposta da POWER.dk - Herning
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.