POWER.dk - Ishøj Avaliações

3.726
O TrustScore é 4 de um total de 5

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle have ny pc. Fik hurtig og kyndig rådgivning af Ibrahim i Power, Ishøj. Spurgte ind til brug af pc og fortalte nøgternt om forskellige modeller, uden at presse til køb. Ibrahim var tålmodig, t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en forventning om at når man bestiller en ordre til butikken, at jeg så ikke skal gå rundt selv i hele butikken og lede efter en medarbejder, for så at få en ting udleveret og blive send... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i at... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.726)

31.746 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og venligt personale.

Gode produkter og venligt personale.
Men….prisen, der stod på displayet ved min vare , svarede ikke til den pris ekspedienten havde på sin skærm. Det var tilsyneladende noget teknisk, men ikke Ok. Fik dog en rabat( ikke svarende til prisen på displayet, men Ok).

2 de agosto de 2026

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse og for at fremhæve de gode produkter og det venlige personale i Ishøj.

Det er godt at høre, at du fik en fin oplevelse i butikken, men prisforskellen mellem displayet og skærmen ved kassen skal naturligvis være tydelig og korrekt. Det giver god mening, at det ikke føltes helt i orden, selv om der blev fundet en løsning på stedet.

Vi sætter pris på, at du deler det, så oplevelsen kan bruges konstruktivt fremadrettet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mangelfuld indsigt fra kundeservice

Jeg bestilte en vare en formiddag for nogle dage siden via click n collect, da der reklameres med at kunne hente efter 30 min. Efter flere timer skriver jeg til kundeservice som vil lægge besked til varehus. Flere timer efter igen uden at have modtaget sms om at varen er klar, kontaktes kundeservice igen med samme besked. Jeg bliver lovet at kunne hente varen om aften også uden sms. Det viser sig at varen ikke er på lager da sælgeren slår varen op i butikken. Den søde sælger beklager og bestiller varen hjem til mig så jeg forhåbentlig kan hente den i morgen 🤞🏼 god service af sælgeren i butikken, men mangelfuld information fra kundeservice.

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige beskrivelse af forløbet.

Det er godt at høre, at du fik en god oplevelse i varehuset, og at sælgeren fandt en løsning ved at bestille varen hjem til dig. Samtidig er det klart, at informationen undervejs burde have været mere præcis, når du flere gange fik besked om afhentning uden at varen faktisk var på lager.

Den slags feedback er vigtig, især når det gælder Click & Collect og forventningen om hurtig afhentning. Vi beklager oplevelsen og tager din kommentar med videre som et vigtigt input.

Vi håber, at varen er klar til afhentning som aftalt, og at resten af forløbet bliver langt bedre.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Måske lidt mere smil og venlighed i…

Måske lidt mere smil og venlighed i jeres kundeservice i butikken

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Ishøj.

Det er ærgerligt at høre, at mødet i butikken ikke føltes så imødekommende, som det burde. Din feedback er vigtig, og den bliver taget med videre.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det, og håber at dit næste besøg giver et bedre indtryk.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig skuffende oplevelse hos Power…

Virkelig skuffende oplevelse hos Power Ishøj. Jeg købte en ny MacBook, men kunne ikke logge ind dagen efter. Jeg gik til deres support, men de kunne ikke hjælpe og sagde bare, at jeg skulle kontakte Apple Support. Fem minutter senere fandt jeg selv løsningen. Når man kalder sig support og sælger Apple-produkter, forventer jeg, at man kan hjælpe med simple problemer. Det var en meget skuffende oplevelse.

1 de agosto de 2026

Hej Nikoline,

Nikoline, tak fordi du deler din oplevelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du stod med en ny MacBook og ikke fik den hjælp i Ishøj, som man med rette må forvente ved et så simpelt problem. 😊

Når man henvender sig til support kort efter sit køb, skal oplevelsen naturligvis være tryg, hjælpsom og konkret, og det forstår jeg godt har været skuffende her. Din feedback om både vejledningen i butikken og håndteringen af en enkel loginudfordring er taget videre til den relevante butik, så deres servicerutiner kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi sætter pris på ærlig feedback, fordi den hjælper os med at forbedre oplevelsen i varehuset fremover. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Super og go service

Super og go service

1 de agosto de 2026

Hej Eva,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super og god oplevelse hos POWER Ishøj.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en rigtig god og behagelig hjælp af…

Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med en Acer computer med 35 gb ram. Sælgeren var normal højde med skæg og mørkt hår. Stor ros for den gode service!

Hej King,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og behagelig oplevelse i Ishøj, og at der blev taget tid til at give en grundig forklaring, selv om der var travlt. Det betyder meget for os, at du gik derfra med en god følelse og den rette computer til dit behov.

Vi sætter stor pris på din ros af servicen.

Fantastisk service fra Viktor hos Power Ishøj ⭐

Vi har handlet flere gange hos Power i Ishøj, og hver eneste gang har vi fået en fantastisk oplevelse takket være Viktor.

Han har hjulpet os med at vælge et Liebherr køleskab, en Ninja foodprocessor og andre produkter. Han er utrolig kompetent, ærlig og tager sig tid til at finde den løsning, der passer bedst til vores behov uden at man føler sig presset.

Derudover anbefalede han en elaftale, som efterfølgende har vist sig at være billigere end den, vi selv havde i forvejen. Som en ekstra bonus fik vi også et gavekort på 800 kr. til at handle for, da vi skiftede til aftalen. Det viser virkelig, at han tænker på kundens bedste og ikke bare på at sælge.

Viktor yder en service, der er langt ud over det sædvanlige. Han er venlig, professionel og meget hjælpsom, og det er medarbejdere som ham, der gør, at vi bliver ved med at vende tilbage til Power i Ishøj.

De varmeste anbefalinger herfra og en stor tak til Viktor for den altid gode service!

Hej Stephanie,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse fra POWER Ishøj.

Det er en fornøjelse at læse, at I igen og igen har fået en god oplevelse, og at Viktor har hjulpet jer på en kompetent, ærlig og hjælpsom måde. Det betyder meget, at I fremhæver både rådgivningen og den tid, der er blevet taget for at finde de løsninger, der passede bedst til jer.

Vi sætter stor pris på jeres varme anbefaling og jeres tillid til POWER Ishøj. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ishøj⚡

Gentagne løfter

Gentagne løfter – men stadig ingen løsning

Jeg købte en TP-Link Tapo D235 i POWER Ishøj. Da jeg kom hjem, viste produktet sig at være helt dødt og kunne ikke oplades, selv om jeg prøvede flere opladere og kabler.

Jeg kontaktede POWER samme dag og fik besked om, at butikken ville ringe til mig samme dag eller senest dagen efter. Det skete ikke.

Siden da har jeg flere gange været i kontakt med POWER Kundeservice. Hver gang har jeg fået nye løfter:

butikken ville kontakte mig
varehusets ledelse ville gå ind i sagen
jeg ville blive kontaktet “straks”
kundeservice ville rykke butikken
en leder ville blive involveret

Alligevel er jeg fortsat ikke blevet kontaktet af POWER Ishøj og står stadig uden en konkret løsning.

Det er ikke den defekte vare i sig selv, der frustrerer mig mest. Produkter kan fejle. Det, der frustrerer mig, er at blive lovet kontakt igen og igen, uden at nogen rent faktisk tager ansvar og afslutter sagen.

POWER skriver selv, at “kunden er det vigtigste”, og at kunder skal forlade POWER med en god oplevelse. Jeg må ærligt sige, at mit forløb føles som det stik modsatte.

Jeg har været tålmodig og har kun ønsket en enkel løsning: at få den defekte vare ombyttet til en ny TP-Link Tapo D235 i sort, som var den model, jeg købte.

Efter gentagne løfter uden handling føler jeg mig desværre ikke taget alvorligt som kunde. Jeg håber stadig, at POWER vil reagere og vise, at deres ord om kundeservice også gælder, når noget går galt.

Sag: 5049429

20 de julho de 2026

Hej Nasar,

En specialist vil tage et nærmere kig på dette og kontakte dig snart. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I det hele taget var det en god…

I det hele taget var det en god oplevelse at købe en vaskemaskine på tilbud. Det var dog meget anstrengende at diskutere med sælgeren om hvorfor den vaskemaskine jeg havde valgt ikke var god nok.
Han argumenterede meget for at den pågældende vaskemaskine ikke var god nok og at den ville ødelægge tøjet og lave huller i det.
Det gad jeg ikke at høre på, så jeg har købt den der var på tilbud!!!

30 de julho de 2026

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at købet samlet set var en god oplevelse, og at du fandt den vaskemaskine, du ønskede.

Det skal samtidig være en tryg og behagelig oplevelse at handle hos os, så det er ærgerligt, at dialogen i butikken blev mere anstrengende, end den burde have været.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, og den tager vi med videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse vi havde i går…

Virkelig god oplevelse vi havde i går da jeg skulle have ny telefon.
Virkelig god service. Han var simpelthen så sød og smilende og gav lidt rabat og sørgede for vi fik lige vand imens osv. Virkelig anbefalings værdig. Alt gik smurt og han hjælp med det hele!

29 de julho de 2026

Hej Sophia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I havde en så god oplevelse i Ishøj, og at I følte jer godt hjulpet hele vejen. God service, overskud og en god stemning i butikken betyder meget, så det er skønt at læse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen og anbefale os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig hent-selv udlevering af bestilt…

Hurtig hent-selv udlevering af bestilt vare.

26 de julho de 2026

Hej Esben,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din feedback.

Det er skønt at høre, at din hent-selv ordre blev udleveret hurtigt og nemt i Ishøj. Den slags oplevelser er altid gode at få delt.

Hej Betina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god betjening og rigtig god service i Ishøj. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ishøj⚡

Kompetent medarbejder

Medarbejder viste hvad der var brug for og kom hurtigt med flere alternativer i forskellige priser

25 de julho de 2026

Hej Bo,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik kompetent vejledning og hurtigt blev præsenteret for flere gode alternativer i forskellige prisklasser.

God betjening

10 de julho de 2026

Hej Arne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god betjening i Ishøj.

Hurtig og god service hos Power Ishøj

Jeg bestilte en monitor online til afhentning i Ishøj. Kort efter åbningstid fik jeg en mail om at den var klar. I butikken fik jeg hurtig og rigtig god service og var hurtigt ude af butikken igen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

24 de julho de 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at afhentningen i Ishøj gik hurtigt, og at du fik en god oplevelse hele vejen fra bestilling til afhentning.

Dårlig oplevelse.

Salgsassisten var stresset og gav os ikke en god service. Jeres hjemmeside i butikken gav os de nødvendige informationer. Vel og mærke var vores besøg ikke i "prime time". Vi er meget glade for vores køb, ikke jeres "Power service".

20 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service ved køb hyggelig unge fyre…

God service ved køb hyggelig unge fyre - køkkenmaskinen var klar.
Alt var perfekt 🤩

23 de julho de 2026

Hej Tina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik god service, en hyggelig oplevelse, og at køkkenmaskinen stod klar som forventet. Det glæder os, at alt var perfekt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kørte til Ishøj for at hente Dyson…

Kørte til Ishøj for at hente Dyson ventilator - Power reklamerer intensivt med 30 dages prisgaranti og jeg havde naturligvis forventet de ville matche Dysons egen pris - men nej, fik at vide, at jeg skulle huske at læse det med småt, nemlig at de kun matcher 8! andre konkurrenter - det kan man efter min mening ikke kalde en prisgaranti!

25 de julho de 2026

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais