POWER.dk - Kolding Avaliações

4.461
O TrustScore é 4 de um total de 5

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi blev betjent af Mads i HIFI afdelingen, Power i Kolding. Mads tog sig god tid til at give os den bedste rådgivning og vejledning ift valg af surround system til mit hjem. Vi fik lov at afprøve ly... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den aller bedste service ang. hvilke produkter der passede bedst til mine behov ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Magen til kompetent og venlig medarbejder, skal man lede længe efter, 1000 tak Mads K. "Koldings bedste ek... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig oplevelse. Købte varen online til afhentning i butikken i Kolding. Efter bestilling modtog jeg en mail fra butikken i Kolding om at skulle skynde mig at hente varen inden for 24... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Power. Jeg købte en mobiltelefon, og hele oplevelsen var rigtig god. God service, venligt personale og hurtig og professionel betjening. Jeg kan varmt anbefale Po... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.461)

32.746 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville se på ur som var på tilbud

Ville se på ur som var på tilbud, den unge mand havde ingen udstillet men mente der var på lager men han kunne ikke hente en.
Jeg ville ikke købe en uden at se den.
Så vi forlod butikken, jeg synes det var for dårlig.
Mvh Andreas Lund-Jensen

25 de julho de 2026

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke fik mulighed for at se uret, inden du skulle tage stilling til et køb.

Jeg kan godt forstå, at du ikke ønskede at købe et ur uden først at kunne se det, særligt når der ikke var en udstillingsmodel tilgængelig. Når en kunde viser interesse for et produkt, skal vi selvfølgelig gøre vores bedste for at give den nødvendige vejledning og mulighed for at danne sig et indtryk af varen.

Det er derfor ærgerligt, at du endte med at forlade butikken uden at få den hjælp, du havde brug for. Vi beklager den oplevelse, du har haft, og tager din feedback omkring service og håndtering af udstillingsmodeller med videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

OK og fon betjening

25 de julho de 2026

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at betjeningen var i orden.

god og venlig betjening

26 de julho de 2026

Hej Jytte,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har fået god og venlig betjening i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition - meget professionel kundeservice

26 de julho de 2026

Hej Verner,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse, og at servicen blev oplevet som professionel.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi købte et fjernsyn .

Vi købte et fjernsyn .
Flinke ekspedienter- alt ok

Hej Gunnar,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse, og at alt gik fint ved købet af jeres fjernsyn.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om butikken og de flinke ekspedienter.

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var sød og hjælpsom. Den slags feedback betyder meget.

Livsændrende

Hej Mark,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er fantastisk at høre, at oplevelsen var livsændrende.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min mor på 89 havde bestilt et nyt…

Min mor på 89 havde bestilt et nyt komfur, som 2 kolleger fra Power havde båret ind og monteret. Det viste sig at skuffen under ovnen ikke kunne sidde rigtigt, da der var plast som var knækket af. Vi kørte ud til Power i Kolding og konfronterede dem med problemet. Magen til dårlig kundeservice skal man lede LÆNGE efter. I stedet for at give os en skuffe med fra et andet komfur som var tilgængeligt i forretningen, blev min gamle mor bedt om at kontakte kundeservice hos fabrikken, som så skal sende en montør ud for at inspicere / afhjælpe problemet. Det virkede oprigtigt ikke som om man havde styr på procedurerne og forretningsgangen i en sådan situation.
Helt igennem en dårlig oplevelse, og det er SIDSTE gang vi / jeg har handlet hos Power.

Opdateret anmeldelse: var forbi Power Kolding i dag 24/7-26 og fik talt med varehuschefen (Kasper), som færdigbehandlede sagen på en venlig og professionel måde. Sådan burde kundeservice være, så jeg håber for Power at hans måde at behandle kunder på vil afspejle Power's medarbejdere fremadrettet.

23 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Claus,

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du fik talt med Kasper, og at han fik færdigbehandlet sagen på en venlig og professionel måde.

Vi er samtidig kede af, at det oprindelige forløb ikke levede op til den service, I med rette kunne forvente, særligt når det drejede sig om et nyt komfur, hvor der allerede ved leveringen var en fejl på skuffen. Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle bruge ekstra tid på at få sagen håndteret.

Det glæder os meget, at sagen efterfølgende blev løst på en god måde, og vi sætter stor pris på dine pæne ord om Kasper. Det er netop den form for imødekommende og professionel kundeservice, vi ønsker, at vores kunder skal møde.

Tak fordi du både gjorde os opmærksomme på den oprindelige oplevelse og tog dig tid til at opdatere anmeldelsen, da sagen blev løst. Det betyder meget for os. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og søde og flinke…

God service og søde og flinke medarbejdere
Ved noget om tingene

Hej Keld,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Kolding, og at medarbejderne kunne hjælpe godt med deres viden og service. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Ombytning helt uden problemer

Havde købt en robotstøvsuger til outlet pris. Da jeg kommer hjem og sætter det til virker doc stationen ikke. Kører tilbage senere samme dag for at snakke med dem om det. De tjekker den om kommer til samme konklusion som mig. Doc stationen modtager ikke strømmen selvom den er sat til.

Jeg får den ombyttet til en helt ny og nyere udgave da den jeg havde købt var en ældre udgave som var ved at udgå.

Det er hvad man kalder god kundeservice!

Hej Majbrit,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med POWER Kolding.

Det er virkelig godt at høre, at ombytningen gik nemt, og at du fik en god løsning med det samme. Det betyder meget, at besøget i butikken blev oplevet som god service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Professionelle instalatører til…

Professionelle instalatører til ombytning af opvaskemaskine! Hurtig udskiftning af maskiner,og hurtig og flot oprydning!

21 de julho de 2026

Hej Bjarne,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at udskiftningen af opvaskemaskinen gik hurtigt og professionelt, og at oprydningen også levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Kolding.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang behandlingstid

Der gik over en måned fra vi indlevedere til reperation og til vi fik besked om at den skulle ombyttes. Vi bor langt fra power så det er træls at det ikke er muligt at ringe til butikken og aftale noget i forhold til levering af ny vare

20 de julho de 2026

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om det lange forløb med jeres reparation.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle vente over en måned, fra varen blev indleveret til reparation, til I fik besked om, at den skulle ombyttes. Når man samtidig bor langt fra en POWER-butik, kan det naturligvis gøre situationen ekstra besværlig, hvis det ikke er muligt at få en direkte dialog med butikken om, hvordan den nye vare kan leveres eller afhentes.

Vi beklager, at forløbet har taget så lang tid, og at kommunikationen ikke har været mere fleksibel i jeres situation. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager jeres feedback med videre internt, både omkring behandlingstiden og mulighederne for at finde en praktisk løsning, når kunden har langt til butikken.

Hvis sagen fortsat ikke er løst, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på sagen.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service v afhentning af vare og…

God service v afhentning af vare og vejledning i butikken

20 de julho de 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse både ved afhentning af varen og med vejledningen i butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Altid god service...

Altid god service...

Hej Bruno,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever god service i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Personalet som stod og sniksnakkede 3-5…

Personalet som stod og sniksnakkede 3-5 gutter, havde mere travlt med deres eget end at hjælpe kunder.

17 de julho de 2026

Hej Justina,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er forståeligt, at det føles skuffende, når personalet virker mere optaget af interne samtaler end af at hjælpe 😊

Din feedback om servicen i Kolding er taget videre internt, så butikken kan gennemgå deres rutiner omkring tilstedeværelse og hjælp til besøgende 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang 🤗

Rigtig god service

Rigtig god service

17 de julho de 2026

Hej Magnus,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået rigtig god service i Kolding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en god oplevelse at…

Det har været en god oplevelse at handle med Power i Kolding

Hej Kim,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle i POWER Kolding.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har indsendt en vare til reparation hos…

Har indsendt en vare til reparation hos POWER i Kolding for en god måneds tid siden.

Har ikke hørt en pip fra dem siden da.

Jeg har ringet ind 4 gange efterhånden, for at høre hvad status er på den, men det er der ingen af medarbejderne der ved.

Jeg synes det er under al kritik at jeg som kunde skal sidde og vente i uvished i så lang tid.

Virkelig dårlig oplevelse, og jeg føler mig forsømt som kunde.

23 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Erdem,

Tak for din anmeldelse, Erdem. Det er ikke en acceptabel oplevelse at vente så længe på en reparation uden opdateringer, især når du flere gange har forsøgt at få svar. 😕💬

Din henvendelse er sendt videre til POWER i Kolding, så de kan følge op på både den manglende status og forløbet omkring reparationen. Vi tager den slags feedback alvorligt, og den bliver brugt til at se nærmere på både kommunikationen og håndteringen af reparationssager. 😊🤗

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi måtte henvende os til personalet der…

Vi måtte henvende os til personalet der havde meget travlt med at snakke privat.
Men jeg fik mine høretelefoner. Men kan desværre ikke give højere karakter pga det.

15 de julho de 2026

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse.

Det er ærgerligt, at besøget i Kolding ikke gav et bedre indtryk, selv om du fik dine høretelefoner med hjem.

Vi sætter pris på den ærlige feedback, og den tager vi med videre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais