Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Ver mais
A empresa respondeu
Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Ver mais
A empresa respondeu
Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Ver mais
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
stor og flot butik og rigtig flinke medarbejdere der er gode og hurtige til at hjælpe især Saxo som ekspederede os 10/10 stjerne 🤗

Resposta da POWER.dk - Odense
Hej dejlig han vist mig til sam ikke det samme en anden jeg skal købe købese Jeg kan ikke finde rundt var hilsen poul

Resposta da POWER.dk - Odense
Jeg fik den vare jeg kom efter, men sælgeren ville gerne sælge alt muligt andet tilbehør og abonnementer selvom jeg tydeligt sagde nej flere gange. Så derfor gik jeg fra butikken i halvdårligt humør.
Skru gerne ned for mersalg!

Resposta da POWER.dk - Odense
Sælgere af værste skuffe, nej jeg skal ikke have alt muligt andet med, nej jeg skal ikke købe strøm, nej jeg skal ikke have et nyt telefon abonnement, jeg vil gerne bare have det kamera jeg selv har fundet
Fordi alt skal sælges til dig, tager det også lang tid at få sine vare, og køen bliver længere
Og nu spøger de om jeg vil anmelde før jeg har fået varen?

Resposta da POWER.dk - Odense
Power har været suverænt gode i processen med min reparation 👍men det værksted som dreame bruger det er intet bevendt

Resposta da POWER.dk - Odense
Vi har handlet en PlayStation 5 pro hos Adel og det var en super betjening på alle måder.
Adel var indlevende, tålmodig og meget hjælpsom. Egentlig var vi på vej videre i anden butik, da PlayStation pro ikke var hjemme den dag vi ville købe den. Vi valgte, at vente en uge pga den gode betjening og hjælp, som Adel gav os.
Super vigtigt, at man som kunde føler sig tryg i, at man må komme med spørgsmål efter købet. Især når man absolut ikke er på hjemmebane i forhold til de varer, som man køber.
Mange tak for god hjælp fra Adel. Vi vender bestemt tilbage - og ikke kun for at stille spørgsmål til vores nye PlayStation😄
☀️☀️Arn & Stine

Resposta da POWER.dk - Odense
Power Odense, blev betjent af Adel som jeg gerne vil rose.
Meget imødekommende og god til at vejlede og yde bedste service.
Og klar til at gøre det bedste for mig som kunde.

Resposta da POWER.dk - Odense
Fin oplevelse. Venlig betjening og godt udvalg i butik. Hurtig betjening.

Resposta da POWER.dk - Odense
At vi kan komme af med vores gamle mobil telefon og få lidt for dem, da vi har købt nye.

Resposta da POWER.dk - Odense
Enes gav en helt igennem fantastisk service, noget jeg ellers ikke har været vant til før på samme måde. Skal helt sikkert have hans hjælp igen.

Resposta da POWER.dk - Odense
Virkelig god service af Enes. Han forklarede vore muligheder på en letforståelig måde og vi er nu afklaret med hvad der er den bedste løsning for os.

Resposta da POWER.dk - Odense
Det var en dårlig oplevelse vi måtte være der inde hele eftermiddagen på grund af de klokket så meget i det så jeg andbefalder jeg ikke til nogen da 😡

Resposta da POWER.dk - Odense
Kian er venlig, tålmodig og har de rigtige oplysninger til kunden. Mange tak. 😊🙏

Resposta da POWER.dk - Odense
Fik en særdeles god behandling af et venligt og kompetent personale både i salgsafdelingen og i Support da min IPhone var gået i stykker og ikke kunne repareres og en ny måtte anskaffes.

Resposta da POWER.dk - Odense
Det er det samme problem i Odense, hver gang jeg er der. En flok unge mennesker der står inde i baglokalet og snakker, imens køen bliver større og større. Der er kun en, maks to, personer der betjener kassen. Det er sku dårlig service.
Også ved click and collect, skal man stå utroligt lang tid i kø, hvilket strider lidt imod, at det skulle gøre det hurtigere og nemmere.
Service er god inde i butikken, men det bare super ærgeligt, at det skal tage 20 minutter at få tjekket en kvittering ved kassen...

Resposta da POWER.dk - Odense
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.