POWER.dk - Rødovre Avaliações

3.570
O TrustScore é 4 de um total de 5

Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I havde den ønskede vare jeg søgte 👍🏼 Den pågældende ekspedient som hjalp mig med mit køb prøvede med lidt mersalg ( som de jo skal ) men da jeg ikke ønskede noget af dette, så skiftede den... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det kunne være rart hvis agenterne fra jeres TV reklame, gad rykke jeres kundeservice for den klage jeg sendte i sidste uge.... Har intet hørt overhovedet.... ---------- Power - Rødovre er uden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service af Marcus. Han forklarede mig om de forskellige tv-muligheder, viste mig forskellene på billedkvaliteten, hjalp mig med at forstå betjeningen, gennemgik både mit tv- og tlf abon... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kom hvad jeg ledte efter og fandt hvad jeg skulle bruge. Men synes priser op produkter er forvirrende at lede efter. Skiltning burde være bedre.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.570)

33.943 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Service helt i top

Service helt i top

Hej Kenn,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at servicen var helt i top i Rødovre.

Jeg blev godt behandlet

Jeg blev godt behandlet, ham jeg talte med var flink,så det er ikke sidste gang jeg kommer der

Hej Connie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du blev godt behandlet, og at du havde en god oplevelse i Rødovre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Manglende service

Jeg havde reserveret et fjernsyn i Power Rødovre. Da jeg ankom, var der ingen til at betjene i TV-afdelingen. Der var en anden kunde for mig, der også stod og ventede. Efter at have ventet ca. 10 minutter, fik jeg endelig fat i en medarbejder, der kunne betjene os.
Service var ikke i højsædet den dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kom hvad jeg ledte efter og fandt hvad…

Hej Jimmy,

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at du fandt det, du kom efter. Samtidig er det værdifuldt at få med, at prisinformationen og skiltningen oplevedes som forvirrende.

Den slags feedback er vigtig, fordi den gør det tydeligere, hvor oplevelsen kan blive mere overskuelig i butikken.

En god betjening

Hej Merete,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og fik god betjening i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min bestilte vare som jeg skulle hente…

Min bestilte vare som jeg skulle hente i Rødovre centret, kun jeg i få ved udlevering i indgangen, men skulle vente på at få lov at betale for den i hvidvare afdelingen. Da medarbejderen hade givet mig en kvittering kunne jeg så køre ned i kælderen til vare udleveringen, der ringede jeg på i 10 minutter uden der blev åbnet. Gik tilbage til butikken for at få hjælp, men der var medarbejderen borte, og jeg kunne stå og glo mens at andre medarbejdere som stod og sludrede i teleafdelingen uden kunder ikke var til nogen hjælp. Til sidst fik jeg fat i en medarbejder som gik ud bag i og fandt ham som hade ekspederet mig. Han gik ned i udleveringen og beklagede at lager manden ikke var mødt ind. Det burde ikke kunne ske at man ikke har bedre styr på sin butik. Det skal ikke tage 40 min at få udleveret en forud bestilt vare når man kommer kort efter åbningstid og der stort set ikke var andre kunder i butikken.

20 de julho de 2026

Meget fin betjening

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik meget fin betjening i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Meget hjælpsom ekspedient

Meget hjælpsom ekspedient. Sørgede for ombytning af ikke fungerende returvarer og fik en anden ny model i stedetfor. Venlig og professionel.

Hej Hanne,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig og professionel hjælp, og at ombytningen blev løst på en god måde.

god serveicie

20 de julho de 2026

Hej jan,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om den gode service. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i POWER Rødovre har været så god.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var i Power Rødovre for at købe en…

Var i Power Rødovre for at købe en iPad. Service var fin, men medarbejderen fik mig overtalt til at flytte alle vores tjenester i vores Telmore Play abonnement over på min kærestes nr. Så ville vi spare 400 kr. Det eneste der skete var jeg mistede flere tjenester og har betalt dobbelt abonnement for flere af tjenesterne. Heldigvis var Telmore så søde at hjælpe og satte endda 400 kr. ind på min saldo. Sig aldrig ja til sådan et tilbud fra Power. Har altid været mere end tilfreds med Power men det her er en ommer

27 de junho de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Køb af Google Fitbit Air.

God service fra butikken i Rødovre Centrum. Lidt dårlig information fra web site om at der var over en måneds leveringstid.

14 de julho de 2026

Hej Karsten,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god service i butikken i Rødovre Centrum. Samtidig er det værdifuldt at få med, at informationen på websitet om leveringstiden ikke var tydelig nok.

Den slags feedback er vigtig, fordi forventninger til levering selvfølgelig skal være klare fra start.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre Centrum⚡

Hjælpsom medarbejder i kassen

Hjælpsom medarbejder i kassen

17 de julho de 2026

Hej Frank,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i kassen i Rødovre, og at hjælpen gjorde en forskel.

Dårlig Service

Ringe service hos Power i Rødovre Centrum. Prøvede slet ikke at hjælpe mig med min reklamation.

25 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Ali,

Tak for din feedback. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du ikke oplevede den hjælp, du forventede i POWER Rødovre Centrum, især i forbindelse med din reklamation. 😕💬

Din oplevelse er taget videre til butikken, så de kan gennemgå både servicen og håndteringen af reklamationer nærmere. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre oplevelsen i butikken fremover. 😊

Vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition

Hej Steen,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og venlig oplevelse i Rødovre.

God kundeservice

Hej Carina,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med kundeservicen. Det sætter vi stor pris på.

Lidt ærgerlig oplevelse

I havde den ønskede vare jeg søgte 👍🏼

Den pågældende ekspedient som hjalp mig med mit køb prøvede med lidt mersalg ( som de jo skal ) men da jeg ikke ønskede noget af dette, så skiftede den gode betjening og jeg fik at vide, at det giver jo ingen mening ikke at tegne den pågældende extra forsikring og han sukkede dybt og rystede på hovede af mig . 👎🏼

Men plejer nu at få fin betjening når jeg handler hos jer

Mvh Benjamin

18 de julho de 2026

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er godt at høre, at du fandt den vare, du søgte, og at du normalt oplever fin betjening hos os. Samtidig er det ærgerligt at læse, at tonen ændrede sig under købet, da du takkede nej til ekstra produkter.

Det skal naturligvis stadig være en god oplevelse at handle, også når man ikke ønsker mersalg. Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det.

Vi håber, at dit næste besøg i Rødovre bliver helt som det plejer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det kunne være rart hvis agenterne fra…

Har intet hørt overhovedet....
----------

Power - Rødovre er uden skyld i de udfordringer jeg oplevede, da det var Power - Ishøj der sendte mig videre til Rødovre for at få løst problemet.
Er nu blevet kontaktet af Power - Ishøj og vi har fundet en god og fornuftig løsning på min oplevelse.

12 de julho de 2026

Hej Kenneth,

Kenneth, tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke en god oplevelse at sende en klage og så slet ikke høre noget tilbage, især når det allerede har stået på siden sidste uge. 😕💬

Din henvendelse er nu sendt videre til POWER Rødovre, så butikken kan følge op på den manglende respons og se nærmere på forløbet. Vi tager også din feedback med videre internt, fordi både svartid og opfølgning skal fungere langt bedre. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at du hurtigt får en ordentlig afklaring. 🤗

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om servicen i Rødovre.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i butikken, selv om prisen ikke kunne forhandles denne gang.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venlig betjening

Fik den service og hjælp jeg havde brug for

15 de julho de 2026

Hej Vigdis,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du fik venlig betjening og den hjælp, du havde brug for.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra Rødovre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais