Kæmpe anbefaling af POWER Rødovre! Vi købte både en ASKO W3096RW vaskemaskine og en THERMEX design line 8004 90 cm emhætte, og hele oplevelsen har været helt i top. Servicen var fantastisk, le... Ver mais
A empresa respondeu
de har en super supporter i Rødovre centrum,som bare kan en hel masse,det er helt fantastisk ,så er man tryg,når ens computer går i udu,alene det gør,at jeg er glad for power,selvom de alle virker fl... Ver mais
A empresa respondeu
En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har stået på venteliste for at modtage Canon g7x. Efter flere måneders ventetid var det var dog skuffende, at jeg fik udleveret et brugt kamara, især når jeg har betalt fuldpris for et helt nyt. E... Ver mais
Rødovre Centrum 90, 2610, Rødovre, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedømt på de sidste to “click and collect” i Rødovre.
I begge scenarier har det ikke været muligt, at betale online og blot afhente uden en sælger involveret.
Vi lander på en middel oplevelse pba:
1. Ordre mødte jeg en sælger, der ville forsøge at prakke mig 3-4 forskellige ydelser på som jeg udtrykkeligt sagde ingen interesse havde.
2. Ordre mødte jeg en sælger der havde ét relevant forsøg på et mersalg - takkede nej og alt godt.
(Muligvis I registret/opdaterer leads i systemet og er det tilfældet er det super, for jeg var lige ved at vælge et andet sted kun pga jeg ikke ville ind i salgsmøllen igen) Dette skrevet med respekt for jeres forretning.

Sælger var meget anmassende
Ville, udover det produkt jeg kom ind for at købe, sælge mig alle mulige kampagne tilbud.
Blev spurgt ind til alt muligt og virkede lidt fornærmet, da jeg til sidst sagde nej tak til at sparre 800 kr på mit produkt og bare ville have lov at betale dette

Click to collect
Man køber noget på nettet
Står i kø i kassen
Får en bon udleveret for sit køb
Hen i anden kø for at vente på at en medarbejder kan udlevere ens produkt
Det havde været nemmere og mindre problematisk bare at samle varen op i butikken og stå i den første kø uden at skulle i den anden kø. Man skulle tro det var nemmere at forudbestille, men i praksis er det bare mere ventetid. I en butik med i forvejen meget ventetid (selvom det virker til der er 40 ansatte på arbejde).

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Sød og imødekommende personale, god service, virkede godt bekendt med produktet. Var dog skuffet over at jeg ikke kunne se produktet, farve mm. Da varen ikke måtte pakkes ud😦

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Jeg købte en emhætte af en super sød og hjælpsom sælger.
Han solgte mig yderligere noget (forholdsvist dyrt) tilbehør til emhætten, som han mente var nødvendigt.
Da jeg kom hjem og havde tid til at undersøge tilbehøret på hans anbefaling, viste det sig at 2/2 af de produkter han havde solgt mig ekstra, enten ikke passede til emhætten eller var fuldstændig unødvendige.
Det ville jeg forvente han havde styr på/undersøgt før han solgte mig dem.
Så jeg måtte tilbage og returnere, og endte med at gå fra med en følelse af at det handlede mere om mersalg end egentlig hjælp.

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Altid en super skøn oplevelse at handle op i POWER i Rødovre Centret her bliver man taget for den person man er da man har solsikkesnor tak skal i have blive ved med det Det kunne nogle af jeres andre powerforretninger lære noget af

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Rigtig god kundeservice. Fik købt en vare og mødt med smil og venlighed

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Rigtig god hjælp med min printer, og den blev fixet

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Medarbejderen virkede ikke til at have super meget kendskab til produktets specs og kunne derfor ikke hjælpe så meget, med at vejlede om produktet vs de andre tablets i deres sortiment.

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Power havde varen jeg skulle bruge.
Desværre vidste personalet ikke hvad det ønskede kabel hed men kunne udpege et område hvor det kunne ligge.
Kabler var noget dyrere end hos andre udbydere, vilje er noget skuffende

Rigtig god service!
Der var intet besvær og jeg kom glad derfra på kort tid, grundet den hurtige og gode betjening

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Har købt den nye fold 8. + Oplader + Cover og så fik man høretelefoner som en gave.
Har skrevet det er latterlige AI chat 2 gange 🤮
Har snakket med kundeservice 2 gange og vi har brugt ca 2 timer fysisk i butikken og gæt hvad.. har stadig ikke fået hverken cover eller høretelefoner og i butikken bliver man sendt frem og tilbage mellem mobil sælgeren og kassen og den ene ved ikke hvad den anden laver.. SMSerne fra butikken skrev "Hej! En venlig påmindelse om, at din ordre stadig er klar til afhentning ved kassen. Husk legitimation og fuldmagt, hvis en anden henter for dig. Vi glæder os til at se dig! Med venlig hilsen POWER Rødovre" Og det var præcis INGENTING, eller de kunne ikke finde coveret og så var den i Glostrup og høretelefoner.. Ja dem snakkede de jo slet ikke om.. Så power er en joke.. Just don't do it
Skulle bruge 2 skærmbeskyttelser til iPhones hhv. 41mm og 46mm
Sælger garanterer at 42mm og 45 mm passer, hvilket de absolut ikke gør
Jeg spørger endda 2 gange fordi jeg er i tvivl
Virkelig dårlig service og rådgivning!
Tilføjelse
Jeg kører tilbage i morgen og returnerer varerne

Resposta da POWER.dk - Rødovre
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.