POWER.dk - Rødovre Avaliações

3.695
O TrustScore é 4 de um total de 5

Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling af POWER Rødovre! Vi købte både en ASKO W3096RW vaskemaskine og en THERMEX design line 8004 90 cm emhætte, og hele oplevelsen har været helt i top. Servicen var fantastisk, le... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

de har en super supporter i Rødovre centrum,som bare kan en hel masse,det er helt fantastisk ,så er man tryg,når ens computer går i udu,alene det gør,at jeg er glad for power,selvom de alle virker fl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har stået på venteliste for at modtage Canon g7x. Efter flere måneders ventetid var det var dog skuffende, at jeg fik udleveret et brugt kamara, især når jeg har betalt fuldpris for et helt nyt. E... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.695)

33.641 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Service

Service. Hurtig og effektiv betjening

Hej Bjerne,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik hurtig og effektiv betjening i Rødovre.

Hej Flemming,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service og god vejledning om produkterne i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Dårlig oplevelse med levering

Sød betjening i butik, men den lovede levering ml 8-17 kom ikke. Fik ingen information om at jeg ikke fik leveret den aftalte dag. Skulle selv maile til jer da jeres telefon er lukket. Fik fine mails fra jer med at min bare var til levering. Blev ringet op kl 17.15 at min vare ikke kom. Det er simpelthen ikke i orden og utilstedeligt at jeg skulle sidde en hel dag og vente på en vare der ikke kom

Hej Monika,

En specialist vil tage et nærmere kig på dette og kontakte dig snart. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse.

Hurtigt og smertefrit.

Hurtigt og smertefrit.

Hej Peter,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig og smertefri.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God, venlig og kompetent betjening.

God, venlig og kompetent betjening.

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god, venlig og kompetent oplevelse i Rødovre. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et Samsung Frame Pro tv i…

Jeg købte et Samsung Frame Pro tv i Rødovre på demo. Fik af vide det havde været oppe af kassen, men at alt fulgte med. Der stod også på kassen at det var testet og alt fulgte med. Jeg tog hjem og ville sætte det til, men hverken ophæng eller fjernbetjening var med, så det kunne jeg ikke. Jeg ringede derfor til kundeservice som bad mig køre hen i butikken og få det udleveret. Da jeg kom hen i butikken nægtede de at udlevere det og sagde at hvis jeg ville have delene, så måtte jeg betale for det for som de sagde “kundeservice lyver” og at der stod på siden at det ikke nødvendigvis var nødvendige dele med når man købte demo og man derfor skulle betale ekstra for manglende dele. Jeg spurgte om de kunne vise mig det, men det kunne de ikke, lederen sagde det samme. Jeg måtte så betale for de dele så jeg kunne bruge fjernsynet selvom det nu næsten blev dyrere end hvis jeg købte det som nyt.
Ringede så til kundeservice da jeg kom ud som sagde de ville kontakte butikken og bede dem om at kontakte mig, så vi kunne finde ud af det. Jeg har intet hørt og har nu et temmelig dyrt TV med knækket ramme da det var mere brugt end jeg troede, men skal nok bare være glad for der var et TV med i kassen.

29 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse at få oplyst, at alt følger med til et demo-tv, og derefter både mangle ophæng og fjernbetjening, blive bedt om at betale ekstra og samtidig opdage en beskadiget ramme. Det er heller ikke i orden, at du ikke har fået den opfølgning, du blev stillet i udsigt. 😕💬

Din henvendelse er sendt videre til den relevante butik, så forløbet omkring informationen om demo-varen, de manglende dele og håndteringen i butikken kan blive gennemgået internt. Vi tager også med, at kommunikationen mellem butik og Kundeservice tydeligvis ikke har været god nok. 🤝

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback bruger vi til at forbedre både vores rutiner og oplevelsen i butikken. 😊

Erik, POWERs AI-assistent

Quick and satisfying service

Quick and satisfying service

27 de julho de 2026

Hi Viktoriia,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig og tilfredsstillende oplevelse hos POWER Rødovre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev ekspederet,af den sødeste unge…

Blev ekspederet,af den sødeste unge pige🥰Hun gav sig god tid,og min vare ,blev pakket så fint ind🥰👍Lige til at aflevere🇩🇰🎁

Hej Birte,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Rødovre, og at der blev taget god tid til dig. Ekstra skønt, at din vare også blev pakket fint ind og klar til at blive givet videre.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg fik hvad jeg skulle bruge

Jeg fik hvad jeg skulle bruge. Men da jeg skulle betale, havde de 4 medarbejder mere travlt med at snakke sammen end at hjælpe så jeg kunne få betalt.

26 de julho de 2026

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fandt det, du skulle bruge, men oplevelsen ved kassen lyder ikke særlig god, og det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du deler det, for det er vigtigt, at det også er nemt og hurtigt at komme videre, når man er klar til at betale.

Vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Hej Louise,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig og god service i Rødovre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev forstået tros min manglende…

Jeg blev forstået tros min manglende kendskab til mobiltelefonen

Hej inge,

Tak for de flotte ord. Det betyder meget at høre, at du følte dig forstået og godt hjulpet, selv om mobiltelefoner ikke var et kendt område for dig.

Det er dejligt, at oplevelsen i Rødovre var så god.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb ikke outlet tv hos Power

Startede med at bestille et outlet Samsung tv 65" hos Power i Ishøj. Fik besked om at nu kunne jeg hente det og det var pakket. Da jeg ankommer er der ikke noget tv. Og det var flere dage siden de havde haft det. og en masse søforklaringer. og om jeg ikke ville købe noget andet i stedet. Kørte hjem , dybt skuffet, tænker jeg ringer til support, men de havde lukket om lørdagen. Opretter derefter en sag online, og beskriver sagen og jeg gerne vil reservere et nyt evt. i anden power. Venter på svar til over middag om mandagen. Beslutter så at ringe i stedet, efter 45 min kommer jeg igennem og forklare sagen og jeg gerne vil reservere et nyt tv, men vil gerne have garanti for ikke at køre forgæves igen. Vi spore os frem til at de har et 75 " i Rødovre og jeg reservere det. Der går en halv time så for jeg af vide at tv er pakket og klar og kan afhentes. Da jeg ankommer til Rødovre Power, Ved de ikke noget om bestillingen og de render rundt for at finde det. Det hænger så på en udstillings væg, Og er ikke pakket. De går så i gang med at pille det ned og vikle det ind i en gang bobbe plast. Vi får bakset det ind i min bil. Da jeg kommer hjem mangler der både ledning fjernbetjen. samt bord stander. Jeg køre derud efterfølgende dag. får en ledning og en fjernbetjening, men ingen bordstander. Spørger så om de ikke kan anskaffe det for det høre til tv'et og jeg er ikke blevet oplyst om andet. Nej siger chefen det kan de ikke og heller ikke bestille et. og begynder med at jeg har fået tvet som outlet. fortæller ham at det er jeg ikke tilfreds med plus jeg har fået en model der har stået tændt i mange mdr. og var virkelig støvet. om han så i det mindste ikke kunne give et afslag. Nej og stod med en følelse af : nu var handlen afsluttet og de havde fået deres penge , så kunne jeg da rende og hoppe. Eller aflevere tv'et tilbage. Det er f... ikke god kundeservice. har ellers kun indtil haft ok oplevelser med Power. Men absolut ikke denne gang. Forstår ikke hvordan en afd.chef kan fremstå arrogant både i fremtoning og verbalt.

21 de julho de 2026

God sælger

God sælger
God pris
Effektivt

Hej mads,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både vejledning, pris og effektivitet i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Imødekommende sælger.

Imødekommende sælger.

Hej Gudrun,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Rødovre, og at du blev mødt af en imødekommende sælger. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej der,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god service i Rødovre.

Ny støvsuger

Måtte have ny støvsuger. Fandt en Nilfisk allergy til 1498,00 - kanon. Hjælp, smilende betjening og servicen var i tip-top!
Dejligt at handle i Power Rødovre, da der er betjening til de specielle områder. Kan varmt anbefales.

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fandt den rette støvsuger, og at du havde en god oplevelse med hjælpen, servicen og den smilende betjening i POWER Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale butikken, og det glæder os, at oplevelsen i de specialiserede områder gjorde en forskel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En utrolig fin betjening .

En utrolig fin betjening .
Alt var bare en fin oplevelse.
Så tak for det.
Hanne

23 de julho de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en så fin oplevelse, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Anni,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du altid oplever god hjælp, godt humør og tålmodig service i Rødovre. Det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god vejledning og betjæning

Super god vejledning og betjæning.
Smil og alt var 👍😊

22 de julho de 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god vejledning og en god oplevelse i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi giver meget gerne den positive feedback videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service snakkede med en medarbejder…

Fin service snakkede med en medarbejder fra Samsung. Købte en chromcast fra Google en ny en …virkede perfekt

23 de julho de 2026

Hej Ann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik fin service, og at din nye Chromecast virker perfekt.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais