Det blev lovet at de ville melde tilbage når telefonen var færdig Det skete ikke Betjeningen var super Det var nærmest umuligt at få kontakt til power telefonisk Info via mail var ikke brugba... Ver mais
A empresa respondeu
Flink og hjælpsom medarbejder. Grundig forklaring af fordele og ulemper ved forskellige produkter i den kategori jeg var ude efter. Medarbejderen var sågar så venlig at hjælpe med at skaffe varen... Ver mais
A empresa respondeu
Hello everybody, I get a perfect service and smile, many thanks to Oliver from Power in Sønderborg. Effective and absolutely welcomed customer support to complete success. I was totally impressed.... Ver mais
A empresa respondeu
Som jeg har oplevet før ,så er der ingen ved kassen hvor min printer skal hentes,man kan hører de ansatte ude bagved, stiller mig foran kameraet, stadig kommer der ikke nogen. Anbefaler at i fik en... Ver mais
Centerpassagen 14, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super tilfreds med handlen af min iPhone 17 pro Max.
Ikke meget ventetid på og blive betjent

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Vi ventede i lang tid på at få udleveret TV.
TV var betalt. Det skulle kun afhentes.

Super god service af medarbejderen hos Power 👍

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
God service, flink og hjælpsom ung mand, varen svarede til vores forventning

Elendig service hos Power Sønderborg
Jeg skulle købe en MacBook Pro 14” M5 512 GB, som var sat ned til 13.999 kr. Power Haderslev havde den desværre ikke på lager, men kunne se, at Power Sønderborg havde ét eksemplar tilbage på restlager. Vi reserverede den med det samme og kørte fra Haderslev til Sønderborg dagen efter.
Da vi ankom, måtte vi selv lede efter en medarbejder for at få hjælp. Ingen tog kontakt eller spurgte, om vi havde brug for assistance. Den første medarbejder fortalte ærligt, at han ikke vidste ret meget om computere, men ville forsøge at finde en kollega, der kunne hjælpe.
Derefter ventede vi… og ventede. Efter 40 minutter var der stadig ikke kommet nogen for at hjælpe os. Ingen opdatering, ingen undskyldning og ingen information om, hvor lang ventetiden ville være. Det er simpelthen ikke acceptabel kundeservice – især ikke når man står klar til at købe en computer til næsten 14.000 kr.
Vi valgte derfor at forlade butikken og kørte i stedet over til Bilka Sønderborg. Her forklarede vi vores oplevelse hos Power, og medarbejderen var selv overrasket over den behandling, vi havde fået.
Selvom Bilka også havde udsolgt af 512 GB-modellen, tilbød teamlederen os en MacBook Pro 14” M5 med 1 TB, som normalt koster 17.999 kr., til samme pris på 13.999 kr., da modellen snart skulle på tilbud. Det er dét, jeg kalder ægte kundeservice og viljen til at hjælpe kunden.
Den oplevelse stod i skarp kontrast til Power Sønderborg.
Min klare anbefaling er derfor at handle elektronik hos Bilka Sønderborg. Den service, fleksibilitet og kundepleje, vi oplevede dér, var i en helt anden klasse. Desværre kan jeg ikke sige det samme om Power Sønderborg.
Den er saglig, beskriver hændelsesforløbet tydeligt og holder sig til de oplevede fakta, hvilket gør den stærkere og mere troværdig på Trustpilot.
Det blev lovet at de ville melde tilbage når telefonen var færdig
Det skete ikke
Betjeningen var super
Det var nærmest umuligt at få kontakt til power telefonisk
Info via mail var ikke brugbar
I skal gøre noget ved dette
Ellers er i lige så dårlige som elgiganten

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Som altid når man handler der,er der er fantastisk god betjening.

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Der var travlt i butikken og for få folk til at hjælpe

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
God beskrivelse af produktet El vindusvasker produkter er super personale er super hjælpsomme

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Super god kundeservice. Alt er i orden. Med køb og reklamation

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Venlig ung mand som var god til at forklare om teknikken på mit tv.

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Jeg fik en meget god service.
Er venlig, imødekommende og har et stærkt fokus på at opfylde kundens eller brugerens.

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Jeg føler mig godt informeret omkring hvad jeg skal købe i fremtiden at store fjernsyn I ved hvad der er bedst jeg vil altid handle i Power mvh Kim

Resposta da POWER.dk - Sønderborg
Anbefaler at i fik en klokke så man ligesom kan meddele at der er kunder der skal betjenes.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.