A empresa respondeu
Jeg giver 5 stjerner – men de går ikke bare til Power, de går helt klart til Mikkel fra Power Tilst. Jeg havde et problem og blev kastet frem og tilbage, uden rigtig at få hjælp. Den eneste,... Ver mais
A empresa respondeu
Der var intet personale i tv afdelingen. Skulle betale 500kr for et kalibreret tv ellers skulle jeg vente på at det kunne blive nulstillet. En kalibrering koster 1500kr, måske har jeg sparet nogle pe... Ver mais
Anelystparken 13, 8381, Tilst, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik alt hvad jeg skulle have og kom efter men blev trukket igennem en proces af mer-salg hvor jeg skulle tage stilling til blandt andet el-aftale og mobil-abonnement. Det blev jeg noget træt af.

Resposta da POWER.dk - Tilst
Jeg havde et problem og blev kastet frem og tilbage, uden rigtig at få hjælp. Den eneste, der faktisk tog ansvar og hjalp mig ordentligt, var Mikkel.
Han var utrolig hjælpsom, tålmodig og professionel hele vejen igennem, og han fandt også et rigtig godt tilbud til mig.
Det er sjældent at opleve så god kundeservice – kæmpe ros til Mikkel!

Resposta da POWER.dk - Tilst
Fik super service i forbindelse med køb af køleskab, en super sød sælger. Ville efterfølgende købe et cover til min telefon, hvis jeg havde mødt sælgeren fra “telefon afdelingen” først var jeg gået andet sted hen. Købte cover andet sted!

Resposta da POWER.dk - Tilst
Købte ny opvasker. Fik udleveret en maskine med voldsom trykskade på emballagen (har billeder). Blev mødt med argumentet at den bare lige havde "hængt i" - men at det ikke betød noget. Først ved at insistere på at få garanti for senere opdagede skader herfra, fandt man en ny og u-skadet vare frem - det virkede som et forsøg på at komme af med en beskadiget vare - hvilket er en skidt oplevelse. Det handler om tillid, og den har jeg ikke til Power !
Jeg fik en rigtig god service, af flinke medarbejdere, jeg har kun rosende ord, til Power.

Resposta da POWER.dk - Tilst
Der var intet personale i tv afdelingen.
Skulle betale 500kr for et kalibreret tv ellers skulle jeg vente på at det kunne blive nulstillet. En kalibrering koster 1500kr, måske har jeg sparet nogle penge, men en opsætning kan også findes på nettet. Endvidere er TV'et blevet sat op med svensk eller norsk landekode, så nu er der ikke danske apps at hente! Nu skal jeg finde ud af at nulstille smart hub på TV'et

Resposta da POWER.dk - Tilst
Dette er Ikke powers skyld, men den sælger jeg havde kontakt med !
Sælgeren fejlinformered3 mig om den vare jeg købte.
Men jeg tager da bare til en anden power, og får mine penge tilbage, så skaden er ikke så stor

Resposta da POWER.dk - Tilst
Købt kaffemaskine viste sig at være defekt og måtte derfor køre fra Odder og retur for at få en ny maskine, og butikken havde ikke af samme slags men fik den besked at jeg kunne hente en i Ishøj.
Måtte derfor nøjes med en anden maskine.
Der blev ikke tilbudt kompendium for kørslen.

Resposta da POWER.dk - Tilst
De fandt det jeg søgte men da jeg skulle betale var det en meget vedholdende sælger som ville have at jeg skulle flytte mit abonnement til telmore hvilket jeg sagde nej tak til allerede da han spurgte første gang og det var først efter at jeg havde sagt nej tak mindst 8 gange at han forstod det men da var han så også blevet godt og grundig irriteret på mig så alt i alt ikke så god en oplevelse som jeg ellers altid har haft når jeg har handlet i Power

Resposta da POWER.dk - Tilst
I annoncen skrev i at den tower ventilator jeg købte var med en timefunktion. Det var det så ikke.

Resposta da POWER.dk - Tilst
Vi har handlet i Power i Tilst i dag. Sikke en fantastisk service, specielt den unge mand i supporten var ekstraordinært servicemindet. Tak for det. Vi kommer igen.

Resposta da POWER.dk - Tilst
Ekspedient der vidste, hvad han talte om. Og et godt tilbud. Vi er tilfredse

Resposta da POWER.dk - Tilst
Jeg ville give 0 stjerner, hvis det var muligt.
Ved bestilling stod der helt tydeligt: “Bestil og afhent i butik efter 2-5 hverdage.” Det var på baggrund af den oplysning, jeg valgte at gennemføre min ordre hos POWER.
Da varen ikke var klar, kontaktede jeg kundeservice og fik svar fra Xenia D. I stedet for at svare konkret på, hvornår min vare faktisk kan afhentes, fik jeg en lang forklaring om POWERs interne leveringsproces og om, at formuleringerne angiveligt betyder det samme.
Jeg svarede Xenia D. tilbage og stillede nogle helt konkrete spørgsmål: Hvornår ankommer min ordre til butikken? Hvornår er den klar til afhentning? Og kan POWER bekræfte, hvis de oplyste 2-5 hverdage ikke kan overholdes?
Siden da? Intet svar.
Det efterlader mig med en meget dårlig fornemmelse. Når spørgsmålene bliver konkrete og svære at svare på, oplever jeg simpelthen, at kundeservice stopper med at svare.
Jeg synes, leveringstiden er stærkt misvisende. Hvis POWER ikke kan oplyse, hvornår varen kommer, bør man heller ikke få kunder til at gennemføre et køb på baggrund af teksten “afhent efter 2-5 hverdage.”
Virkelig skuffende kundeservice og købsoplevelse. 1 stjerne – kun fordi 0 ikke er en mulighed.

Resposta da POWER.dk - Tilst
Vi ventede i ca 20 min på, at den enlige ekspedient blev færdig med at ekspedere en anden kunde.
Man ku ønske sig mere personale - eller at de ikke alle er så snævert specialiserede -idet der var flere ledige ekspedienter i forretningen

Resposta da POWER.dk - Tilst
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.