POWER.dk - Tilst Avaliações

3.088
O TrustScore é 4 de um total de 5

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og kvalitet på personale, samt fornuftig pris. I Århus centrum ved brungeleri, menman kan ikke vælge fra listen samt Tilst er udmærket

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg spurgte om hjælp til at finde en bærbar, og personen der hjalp mig prøvede ihærdigt at sælge mig det dyreste indenfor mit budget, også selvom der var markant bedre til en billigere pris pga tilbud... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde nogle ear drops, som var gået i stykker. Jeg forklarede ekspedienten problemet, og så fik jeg et valg mellem et par nye, eller pengene tilbage. Så hurtig og problemfri service er sgu dejlig,... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.088)

32.746 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev ekspederet af en sød og…

Jeg blev ekspederet af en sød og kompetent ung pige, der gav god vejledning.

14 de agosto de 2026

Hej Janne,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god vejledning og blev ekspederet af en sød og kompetent medarbeeder i vores butik i Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores team leverer den service, vi stræber efter. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Goodt sevise

10 de agosto de 2026

Hej Tac Menh,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i POWER Tilst. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og grundig information af ung…

God og grundig information af ung praktikant, med god hjælp fra erfaren medarbejder undervejs.

15 de agosto de 2026

Hej Pias,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede at få god og grundig information hos os i Tilst. Det er netop det, vi stræber efter, at vores yngre medarbejdere får lov til at lære og vokse med støtte fra erfarne kolleger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid super god service.

Som altid super god service.
Venligt og hjælpsomt personale, der tager sig tid til at finde den rigtige løsning. Anbefales.

Hej Chicotello,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os utroligt glade at høre, at du igen har oplevet god service hos os i Tilst. Det er netop det, vi stræber efter – venligt og hjælpsomt personale, der tager sig tid til at finde den rette løsning. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Det var som normalt

Det var som normalt. Løbe og betalt.

Hej Karim,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at høre, at besøget forløb som forventet, og at du kunne komme ind og ud uden besvær. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag, hvor vi måske kan overraske dig positivt og løfte oplevelsen endnu et par hak. Vi sætter stor pris på din feedback og tager den med os i vores fortsatte arbejde med at gøre hverdagen lidt nemmere for dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venligt og imødekommende personale med…

Venligt og imødekommende personale med viden om produktet. God og professionel hjælp fra support.

Hej Dorthe,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede vores personale som venligt og imødekommende med god produktviden. Det er netop den professionelle hjælp, vi altid stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Mega god service

Mega god service

14 de agosto de 2026

Hej maria,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet mega god service hos os i Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os virkelig at fortsætte med at levere den gode service hver dag. Vi håber at se dig igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Power i Tilst har bare de bedste…

Power i Tilst har bare de bedste medarbejder, især Lasse og Mikkel i supporten. Tror min mand og jeg har været ved at drive dem til vandvid med alle vores spørgsmål, men de har med den største tålmodighed igen og igen forklaret hvad vi skulle gøre med vores TV og soundbar. Så kunne vi give dem 10 stjerner ville vi gøre det. Kan kun anbefale Power.

Hej Pia,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du og din mand har haft så god en oplevelse i vores butik i Tilst. Det lyder til, at Lasse og Mikkel virkelig har givet jer en fremragende og tålmodig vejledning til jeres TV og soundbar. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres positive oplevelse. Det betyder verden for os at høre, at I kun kan anbefale POWER. Vi håber at se jer igen en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt gik som det skal være.

Personalet var meget hjælpsom og venlig.

Hej Kamal,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine feedback.

Det er dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at personalet i Tilst var hjælpsomme og venlige. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig venlig personale 😃en god…

Virkelig venlig personale 😃en god oplevelse

Hej Lone,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Tilst, og at du fandt personalet venligt. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lovet levering Max 2 timer

Lovet levering Max 2 timer
Nu har jeg ventet i 5 timer ¹

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din levering tog væsentligt længere tid end det, du var blevet stillet i udsigt. Når man bestiller med en lovet levering på maksimalt 2 timer, er det selvfølgelig frustrerende at skulle vente omkring 5 timer.

Vi beklager forsinkelsen og den manglende overholdelse af den forventede leveringstid. Da anmeldelsen er fra den 13. august, håber vi, at varen sidenhen er kommet frem, og at sagen er blevet løst.

Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på at give mere retvisende information om leveringstider og på at overholde de tider, der bliver oplyst.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

👌👍 god service

👍👌god service

Hej William,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi også må glæde dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service i supporten i Tilst

Jeg var i dag forbi Power i Tilst, da min nye Dreame X50 ikke virkede.
Den er købt som outlet i en anden Power-butik, da den havde været til reparation.

Samme fejl opstod igen.

Under 5 min. hos deres support, og uden brok eller problemer blev jeg tilbudt en helt ny, som jeg naturligvis takkede ja til 😀

Virkelig god service, og klart en anbefaling værd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💪

Hej Lars,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om oplevelser, der overstiger forventningerne, og det lyder som en rigtig god dag hos POWER i Tilst. At få løst et problem med en outlet-vare på under fem minutter og gå derfra med en helt ny enhed er virkelig fremragende service. Det er netop sådan en hurtig og uformel hjælp, vi altid stræber efter at tilbyde. Tak for den varme anbefaling, og vi håber, du får glæde af din nye Dreame X50!

Hej Michella,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os i Tilst, og at du er tilfreds med den rådgivning, du fik. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Hjælpsomme

Søde, hjælpsomme ansatte.

Hej Bitten,

Mange tak for den vidunderlige 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos os i Tilst. De søde og hjælpsomme ansatte vil helt sikkert blive glade for at høre, at deres indsats gør en forskel. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lad være med at skrive varen er klar til afhentning, når den ikke er klar.

Havde egentlig tænkt mig at lade være med at brokke mig, men når nu I selv ber om en anmeldelse af min oplevelse- så skal i da nok få den ;-)
Jeg bestiller et keyboard til click and collect i torsdags (6/8) kl 13.47.
Jeg får i mailen besked om at jeg kan hente om en halv time: Leveringstype: Click&Collect betalt online - Afhent i POWER butik efter 30 minutter.
Da jeg kørselsmæssigt var ca 30 min fra butikken- kørte jeg direkte til butikken. Først kl 14.38 - altså 51 min efter, får jeg besked om at den nu er klar til afhentning- da jeg har holdt og ventet uden for butikken i 20 min ( hvilket egentlig er okay, trods den 30 min “garanti”) går jeg straks ind for at hente, så jeg kan komme videre og hjem.
Men min vare er jo så slet ikke klar til afhentning…. Først ledes der efter varen bland mange ikke mærkede ting i en vogn i ved kassen. Herefter, er jeg ved at få udleveret den forkerte vare - derefter får jeg af vide, hun skal ud på lageret og kommer tilbage ca 10 min senere, med min vare. Så i alt gik der mindst 15 min mere i butikken fordi varen slet ikke var klar.
SÅ LAD DOG VÆRE MED AT GIVE BESKED OM AT DEN LIGGER KLAR! Eller lad være med at love en 30 min max ventetid på at det er klar - så jeres medarbejdere bare trykker at varen er klar til afhentning, når den overhovedet ikke var fundet frem?!?
Det var ikke ventetiden, men et princip om at I lover en vare er klar til at blive hentet, når den overhovedet ikke var klar, end ikke pakket ud fra lageret. Så drop jeres 30 min “garanti” når den ikke kan overholdes, for så havde jeg da fundet en butik jeg kunne kigge i, imens jeg ventede på at få besked om den var klar. I stedet for at spilde den på at vente. Havde nok været hurtigere at tage fat i en medarbejder i butikken og han så havde fundet varen til mig :-/

6 de agosto de 2026

Hej Sisse,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse fra vores butik i Tilst. Det er helt forståeligt, at det er frustrerende at modtage en besked om, at en vare er klar til afhentning, når den reelt ikke er klar endnu. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din feedback til os om ventetiden og kommunikationen alvorligt. Det giver god mening, at det især er princippet om at love noget, der ikke kan holdes, der frustrerer, og vi vil gerne have dette undersøgt nærmere i forhold til vores rutiner omkring Click & Collect. Vi sætter stor pris på, at du deler dette med os, da det hjælper os med at forbedre vores proces.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Klikkede en gamerstol igennem på click…

Klikkede en gamerstol igennem på click 'n collect.
Under en time efter får jeg besked om at den er klar til afhentning.
Fedt, tænker jeg, så kan jeg lige nå at hente den i vareudleveringen i min middagspause..
Sådan fungerer det bare ikke:
Man går gennem hele butikken om til kassen, hvor man så viser sin SMS besked. Så printer medarbejderen en bon ud og siger, du skal bare lige gå tilbage gennem butikken og finde en medarbejder der finder den frem til dig.
Han går så bare over og tager en fra pallen på gulvet, og så går turen igennem butikken igen.
Han kunne heller ikke forklare hvad det gik ud på, men jeg kunne jo have fundet varen hurtigere selv.🤷‍♂️

7 de agosto de 2026

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores butik i Tilst. Det lyder som en ret frustrerende oplevelse, og vi kan godt forstå, at det føles omstændigt, når afhentningen ikke forløber så gnidningsfrit, som man kunne ønske. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi gerne vil give, når man hurtigt skal ind og hente en bestilling i sin middagspause. Vi tager din feedback til os om afhentningsprocessen alvorligt og vil se på, hvordan vi kan gøre det mere overskueligt for fremtiden. Vi håber, du får glæde af din gamerstol, og at en fremtidig bestilling hos os forløber meget mere smidigt.

Hej Abdirahman,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig service og en imødekommende betjening hos POWER Tilst.

God og hurtig service

God og hurtig service

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig service i POWER Tilst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gid service og kyndig vejledning i…

God service og kyndig vejledning i Power Tilst. Super god service fra Andi. 5 stjerner herfra

1 de agosto de 2026

Hej Tanja,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god service og kyndig vejledning i POWER Tilst, og at oplevelsen levede op til fem stjerner.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Tilst⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais