POWER.dk - Vesterport Avaliações

2.322
O TrustScore é 4 de um total de 5

Ved Vesterport 4, 1612 København, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige handlet elektronik i Power. Fik en god vejledning til nogle ordfører jeg ikke kendte og de fungerer som jeg ønskede. Har fået en proff behandling hvilket vækker tillid til at blive forstået.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller en Macbook på hjemmesiden og får at vide jeg kan afhente den. I mailen står der, man skal medbringe billed-ID, hvis varen koster over 15.000. Denne koster 10.500. Alligevel nægter butikken a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service! Jeg havde købt et headset, hvor den ene side ikke afspillede ordentligt, og da jeg kom for at bytte det, var der hurtig og god service, så jeg var videre igen på ingen tid. God p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.322)

31.079 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Jeg gjorde et køb

Jeg gjorde et køb, det var egentlig fint nok. Men efterfølgende har jeg fået flere sms'er jeg i den grad ikke har bedt om!

25 de junho de 2026

Hej Bo,

Det er forståeligt, at det er irriterende at modtage sms’er, du ikke har bedt om.

Vær gerne ekstra opmærksom på afsenderen, og undlad at klikke på links eller dele følsomme oplysninger. POWER beder aldrig om følsomme oplysninger som bankoplysninger via e-mail eller SMS, og vores officielle hjemmeside er power.dk.

Hvis sms’erne handler om en ordre, du ikke har afgivet, skal du være særligt forsigtig.

Du må gerne dele teksten i sms’erne eller afsendernavnet her, så hjælper jeg gerne med at vurdere, om de virker ægte.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Vesterport⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køber et Apple smart Watch.

Køber et Apple smart Watch.
Fortæller sælger at det skal være cellular så jeg kan bruge den som telefon. Han tilbyder i samme ombæring at skifte abn. Så jeg kan få rabat på uret . Det lyder fint og jeg siger ja til at skifte 2 abonnementer til cbb.
Da jeg kommer hjem og skal bruge uret, finder jeg ud af at cbb ikke tilbyder e simkort til smart watches.

Så kan ikke bruge til det, det er købt til.

Er langtfra tilfreds

27 de junho de 2026

Hej Jakob,

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, når uret er købt til cellular-brug, og det så ikke kan bruges som forventet.

CBB-abonnementer hos POWER håndteres i fysisk butik, og tilbud på CBB gælder kun i den lokale POWER-butik og ikke online.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Vesterport⚡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

'Ny' produkt allerede brugt og i stykker

Fik hentet en produkt, som viste sig til at være brugt i forvejen og var i stykker.
Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg holder mig til Elgiganten fremover

26 de junho de 2026

Hej der,

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse, og det beklager vi.

Det er bestemt ikke sådan, et produkt skal fremstå ved afhentning, og jeg forstår godt din frustration.

Hvis varen stadig er defekt eller tydeligt brugt, er den hurtigste løsning at tage den med til en POWER-butik sammen med kvittering eller købsbevis. For små varer kan butikken hjælpe med returnering, ombytning eller finde et passende alternativ, hvis samme produkt ikke er tilgængeligt.

Hvis der også mangler dele, eller hvis der er synlige skader på emballagen, er det vigtigt at få det meldt inden for 7 dage og gerne med billeder af produktet, emballagen og EAN-koden fra pakken.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Vesterport⚡

Kompetent venlig dygtig

Hej Carsten,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at oplevelsen hos POWER Vesterport var kompetent, venlig og dygtig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Power ved Vesterport

Power ved Vesterport: Ahmet får 10/10. Så sød og serviceminded.

26 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Matilde,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at besøget hos POWER Vesterport var så god en oplevelse, og at servicen gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kyndig og venlig personale .. …

Venlig personale og de havde hvad jeg havde brug for ..

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du mødte venligt og kyndigt personale, og at du fandt det, du havde brug for. Den slags feedback betyder meget for butikken.

Meget fin betjening

Meget fin betjening, service og venlighed

Hej Kristel,

Tusind tak for de flotte ord om betjeningen i Vesterport. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede både god service og venlighed.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen af de to ekspedienter ønskede…

Ingen af de to ekspedienter ønskede tilsyneladende at sælge en Macbook, og blev ved med at sælge bolden videre til hinanden - som om der var en intern konkurrence, hvor taberen endte med at skulle sælge varen - absurd.

Det er selvfølgeligt ingen katastrofe, og jeg endte da også med at få min vare, men det undrer mig alligevel som kunde at blive mødt med sådan en ligegyldighed.

Er kundeservice overhovedet et begreb der eksisterer i Power?

19 de junho de 2026

Hej mannib,

Tak for din feedback, mannib. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man står klar til at købe en MacBook, og det er skuffende at læse, at du blev mødt med den form for ligegyldighed. 😊

God service og hjælpsom betjening skal være en selvfølge, og derfor tager vi også din oplevelse i Vesterport videre internt, så butikkens service og håndtering kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Spil

Ney ⚠️ hve
S Music
🎵

15 de junho de 2026

Hej der,

Det er tydeligt, at oplevelsen hos POWER Vesterport ikke levede op til forventningerne, og det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi tager din feedback om både butiksoplevelsen og det samlede forløb videre internt, så det kan blive gennemgået nærmere. 💬

Din henvendelse er allerede sendt videre til den relevante butik, så den kan blive vurderet mere detaljeret. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 😊🤗

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det var en god service

Det var en god service
jeg fik kun en vare, det var meningen at jeg skulle have haft to men den var udsolgt den kunne jeg få om 14 dage og det var en Apple Watch så derfor får i kun lige tre stjerner

18 de junho de 2026

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om servicen.

Det er godt at høre, at oplevelsen i butikken var god, også selv om den ene vare desværre var udsolgt. Jeg forstår godt, at det trækker ned, når du ikke kunne få begge produkter med det samme.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager din feedback med videre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Vesterport⚡

God oplevelse!

Jeg havde en rigtig god oplevelse og fik hjælp af Firas Z, som var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Han tog sig tid til at hjælpe og sørgede for, at alle mine spørgsmål blev besvaret på en god og forståelig måde.

Det er ikke ofte, man oplever service på det niveau, så det fortjener virkelig ros. Tusind tak for hjælpen – det gjorde en stor forskel!

19 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Dina,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse med os.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god hjælp i Vesterport, og at mødet gjorde en stor forskel for dig. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den venlige, imødekommende og professionelle service.

Tak for din anmeldelse og for rosen på vegne af POWER Vesterport⚡

Elias Nord

Elias Nord har hjulpet mig med køb af hvidevarer. Jeg har aldrig fået så god service.

18 de junho de 2026

Hej Frida Molzen,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået så god hjælp i forbindelse med køb af hvidevarer, og at oplevelsen har været helt i top.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af din lokale POWER-butik⚡

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Frederik,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med service og hjælp fra personalet i Vesterport. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk betjening hos Ahmed på…

Fantastisk betjening hos Ahmed på Vesterbro. Sød, ung fyr, der gav god energi og god service hele vejen igennem!!

16 de junho de 2026

Hej Ane,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Vesterport.

Det er skønt at høre, at du fik så god og energifyldt service hele vejen igennem. Den slags feedback betyder meget, og vi er glade for, at besøget blev en så positiv oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prisen trukket var over 33% for høj

Prisen der blev trukket var over 33% forkert i forhold til prisen på skiltet i butikken. Heldigvis opdagede vi selv fejlen, men måtte så stå og vente yderligere 10-15 min på at få pengene retur igen.

14 de junho de 2026

Hej Thomas,

Tak for din feedback.

Det er ikke i orden, at prisen ved kassen lå så langt fra skiltningen, og at I derefter skulle vente ekstra tid for at få beløbet tilbage.

Vi tager den slags oplevelser alvorligt, og rutinerne omkring prisvisning og håndtering i butikken bør naturligvis fungere bedre end det, du beskriver.

Tak fordi du gjorde opmærksom på forløbet. Det er værdifuldt input, som bliver taget med videre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var lidt svært og komme i kontakt…

Det var lidt svært og komme i kontakt med en medarbejder da jeg søgte rådgivning omkring et par EarPods som var på tilbud da han var meget optaget af sin egen smartphone, da jeg så pænt spurte om han havde tid kom han naturligvis og hjalp mig, men da han var tilknyttet afdelingen med computer så vidste han så at sige intet om dette produkt jeg skulle købe.

Hej Svend

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende både at have svært ved at få kontakt til en medarbejder og samtidig opleve, at den hjælp du fik omkring dine EarPods ikke føltes tilstrækkelig. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er tilgængelige og kan give relevant rådgivning uanset afdeling, og din feedback bliver derfor taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hurtigt og nemt

Hej Trine,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og nem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Good service

Hi Puja,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service hos POWER Vesterport.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Meget hjælpsom og venlig

Meget hjælpsom

11 de junho de 2026

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en meget hjælpsom og venlig oplevelse hos POWER Vesterport. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Det var en stor hjælp

Det var godt arbejde fra personalet

10 de junho de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik stor hjælp, og at personalet gjorde et godt stykke arbejde.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Vesterport⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais